ya hamileysem :(

Cnm bende de var aynısının 40ım bittikten sonra adet oldm artık olmafım bnmde kızım üç aylık test yapmadım ve iki aydır adet olmadım bende korkuyorum hamileyim die
Ay her ay bu korkuyla yaşamak ne zor rabbim olmayanlara versin :) bu arada ne zaman doğdu bebeğin

Test yap ben emzirirken kizim tamda üç aylıkken hamile kaldım olmaz diye bise yok ama ben maalesef bebeğimi iki aylıkken düşürdüm
Bi kaç gün geçsşn yapıcam inşallah canım birde emziririken hamileysen duşuk riski fazla olabilirmuş olmaz diye bir şey yok tabii

Bende yarın öbür gün yapmayı düşünüyorum
Ya Şuan yanımda bi arkadaşım var onun yanında yapamam, of aslında bi yolunu bulabilirim . (Hamileysem bi süre gizli tutmayı tercih ediyorum da)
Be bileyim emzirdiğim için düzensiz olduğunu düşünüyorum ama çok gecikti Yaa.

Hamileysen emzirmemen gerekiyor sanırım.. süt mü kesermiş bişey diyorlardı ama tam şeedemedim

Kimi olmuyor diye ağlar kimi oluyor diye
Valla şu dünya çok garip

Edit:: Pink'in iç sesi.
En yakın 3 arkadaşım çocukları olması için uğraşıyorlar , yıllardır , her namazımdan sonra onlara dua ediyorum ve evlerimiz çok yakın
Onlara aile ziyaretleri yaptığımızda bebeğime nasıl baktıklarını görüyorum, eşim de fark ediyormuş
Şimdi onlar böyleyken ben ikinciye hamile kalırsam ?
Bu husus hep kafamı karıştırıyor ve beni üzüyor ..

Allah isteyen ve olmayanlara nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…