- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
- Konu Sahibi Littlestar
-
Östrejen hormonu değil de progesteron hormonu icerenler kullanılıyor.belli bir ilaç yok yani.:)Ben yeni doğum yaptım sayılır, doktorum kullanamazsın dedi. belki bahsettiğiniz ilaç piyasadan kalkmıştır. bilemedim ki :)
Emziriyorum canım :) bi kaç gün geçsin olmazsam yapıcam testEmziriyor musun?
Daha oglun uc aylikmis adetin hemen duzene girmeyebilir. Benim bir yila yakin hep birer hafta gecikiyordu. Ama ben de yapmistim test.
Ay her ay bu korkuyla yaşamak ne zor rabbim olmayanlara versin :) bu arada ne zaman doğdu bebeğinCnm bende de var aynısının 40ım bittikten sonra adet oldm artık olmafım bnmde kızım üç aylık test yapmadım ve iki aydır adet olmadım bende korkuyorum hamileyim die
Bi kaç gün geçsşn yapıcam inşallah canımTest yap ben emzirirken kizim tamda üç aylıkken hamile kaldım olmaz diye bise yok ama ben maalesef bebeğimi iki aylıkken düşürdüm
Bende test yapıcam Yaa 9 gün geciktiBi kaç gün geçsşn yapıcam inşallah canımbirde emziririken hamileysen duşuk riski fazla olabilirmuş olmaz diye bir şey yok tabii
Oooy seninde bayağı gecikmiş canımBende test yapıcam Yaa 9 gün gecikti
Bende yarın öbür gün yapmayı düşünüyorumBende test yapıcam Yaa 9 gün gecikti
Ya Şuan yanımda bi arkadaşım var onun yanında yapamam, of aslında bi yolunu bulabilirim . (Hamileysem bi süre gizli tutmayı tercih ediyorum da)Bende yarın öbür gün yapmayı düşünüyorum
Hamileysen emzirmemen gerekiyor sanırım.. süt mü kesermiş bişey diyorlardı ama tam şeedemedimYa Şuan yanımda bi arkadaşım var onun yanında yapamam, of aslında bi yolunu bulabilirim . (Hamileysem bi süre gizli tutmayı tercih ediyorum da)
Be bileyim emzirdiğim için düzensiz olduğunu düşünüyorum ama çok gecikti Yaa.
He he Yok onu çok araştırdım hamileyken de emzirilebiliyor. Hatta Şuan görümcem hamile ve emziriyorHamileysen emzirmemen gerekiyor sanırım.. süt mü kesermiş bişey diyorlardı ama tam şeedemedim
İyiymiş o zamanHe he Yok onu çok araştırdım hamileyken de emzirilebiliyor. Hatta Şuan görümcem hamile ve emziriyor
En yakın 3 arkadaşım çocukları olması için uğraşıyorlar , yıllardır , her namazımdan sonra onlara dua ediyorum ve evlerimiz çok yakınKimi olmuyor diye ağlar kimi oluyor diye
Valla şu dünya çok garip
Edit:: Pink'in iç sesi.
Üç aylık daha kızım ama eşim diyo ben eminim kendimden hamile değilsin diyo ben emzirmiyrm sütüm yetmiyor mama veriyorumAy her ay bu korkuyla yaşamak ne zor rabbim olmayanlara versin :) bu arada ne zaman doğdu bebeğin
Allah isteyen ve olmayanlara nasip etsin inşEn yakın 3 arkadaşım çocukları olması için uğraşıyorlar , yıllardır , her namazımdan sonra onlara dua ediyorum ve evlerimiz çok yakın
Onlara aile ziyaretleri yaptığımızda bebeğime nasıl baktıklarını görüyorum, eşim de fark ediyormuş
Şimdi onlar böyleyken ben ikinciye hamile kalırsam ?
Bu husus hep kafamı karıştırıyor ve beni üzüyor ..
Eğer emziriyorsan ve hamileysen bebek o sütü içmiyormuş diye duydum benHamileysen emzirmemen gerekiyor sanırım.. süt mü kesermiş bişey diyorlardı ama tam şeedemedim
Ay benim elimde oyle diyor nasıl emin olabiliyorlarsaÜç aylık daha kızım ama eşim diyo ben eminim kendimden hamile değilsin diyo ben emzirmiyrm sütüm yetmiyor mama veriyorum
Bende süt acı olur birde düşük riski olur diye duymuştumHe he Yok onu çok araştırdım hamileyken de emzirilebiliyor. Hatta Şuan görümcem hamile ve emziriyor
Amin amin aminnAllah isteyen ve olmayanlara nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?