ya hamileysem :(

Ben lohusalıktan sonra 1 yıl adet görmüyorum ,muhtemelen süt o şekilde koruyordur ama ben güvenmedim yinede. Ama adet görüyorsanız süt korumaz sanmıyorum
Yine de ne test yapın içiniz rahat etsin

Benimde o değil canım inşallah koruyordur adet olunca emzirmenin korunmaya bi etkisi yoktur diye duymuştum da
ben emsirdiğim süre boyunca yani 1 seneden fazla regl olmadım.emzirirken prolaktin hormonu salgılıanıyor.bu hormon da yumurtlamayı baskıladığı için yumurtlamayı engelliyor..ancak koruması (regl olmasan dahi) %100 değil.yani gebelik istenmiyorsa mutlaka ek koruma gerekli.

Kesinlikle gerekli bencede

benim doktorumda böyle şeylere inanmayın.öyle saçma şey olmaz,süt korumaz dedi.
bilemedim şimdi
muhakkak ki sizde güveniyorsunuz
benim kadın doğumcu çok güvenilir geliyordu bana
doğumdan sonraki muayenede korunmayı ne yapacaksın dedi eşim korunacak diyip süt olayını da sordum
güvenme sakın dedi.. %70 oranında koruyor dedi

zaten hiçbir korunma yöntemi %100 değil.muhakkak tabi güvenmemek lazım.
doğru zaman olmadığı düşünülüyorsa ek bir korunma yöntemi olmalı.belki de doktorum güvenilmemesi için bu şekilde söylemiş olabilir.
bu arada benim çocuğum yok :) sadece rutin bir kontrol zamanında yanımda arkadaşım vardı.onun sorusuna cevaptı bu.bende oradan biliyorum

Ay cnm ayni korkulari yasiyoruz :)
Benimde 3 aylik oglusum var
40 ciktiktan sonra 1 ay icinde adet oldum simdi 1 ayi gecti olmadim test yaptm negatif herhalde dogumdan kaynaklaniyor duzensizlik normalde hep gununde geliyordu bende emziriyorum ve korunuyoruz
Allah olmayanlara versin bizlerede biraz ogluslari buyutelimde oyle versin ins

Biz daha evlilikte acemi olduğumuz için korunmamıza rağmen her ay korkuyoruz galiba kızlar

Amin canım benim amin inşallah:) vallahi her ay bu korkuyla yaşamakta zor ya

Kızlaar uç aylık bir oğlum var lohusalığım bittiğinden beri adet görüyorum ama bu ay uç gün geçti ya hamileysem ne yaparım nasıl bakarım test yapayım mı bekleyeyim mi sizce ?
Bu kadar korkuyordunuz niçin önlem almadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…