- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Littlestar
-
Doğumdan bellii bir süre sonra adetleri başlayan bir kadında eğer emzirme devam ediyorsa adetler genellikle düzensiz olur, gecikmeler yaşanabilir ve bu normaldir, emzirme tamamen bittiğinde düzelecektir. Nadiren emzirdiği halde düzenli adet gören anneler de vardır. Ancak burada şu noktaya dikkat etmek gerekir: her adet gecikmesini veya düzensizliğini emzirmeye bağlamamak gerekir. Kadının hayatının her döneminde olduğu gibi doğumdan sonraki emzirme döneminde de adet gecikmesi hamile kalma ihtimalini akla getirmelidir. Doğumdan sonra adetlerin başlamamış olması veya emziriyor olmak hamile kalmayı yüzde yüz engellemez. Bu nedenle korunma yöntemlerini de uygulamak gerekirAy bu msj bana da çok iyi geldi, bebeğim 16 aylık benimde adetim 8 gün kadar gecikti
Daha 3 aydır adet olmaya başlamıştım zaten.
Korunuyorsanız niçin korktunuz hamile değilsinizdirCanım sanırım okumadın mesajlarımı korunuyorum ve emziriyorum
Karbonat ile test nasıl oluyor canım ilk defa duydumBenimde doğum yapalı 4 ay oldu daha hiç adet olmadım. Korunmamıza rağmen hep bir tedirginlik ve korku var o yüzden evde 10 a yakın gebelik testi var. Ama adet düzensizliği normal ilk doğum sonrası benimde hep düzensizdi. Bir yerde duymuştum aslı var mı bilmiyorum ama çok çok tedirginsen bir dene karbonat ile gebelik testini:)
Çok teşekkür ederim canımDoğumdan bellii bir süre sonra adetleri başlayan bir kadında eğer emzirme devam ediyorsa adetler genellikle düzensiz olur, gecikmeler yaşanabilir ve bu normaldir, emzirme tamamen bittiğinde düzelecektir. Nadiren emzirdiği halde düzenli adet gören anneler de vardır. Ancak burada şu noktaya dikkat etmek gerekir: her adet gecikmesini veya düzensizliğini emzirmeye bağlamamak gerekir. Kadının hayatının her döneminde olduğu gibi doğumdan sonraki emzirme döneminde de adet gecikmesi hamile kalma ihtimalini akla getirmelidir. Doğumdan sonra adetlerin başlamamış olması veya emziriyor olmak hamile kalmayı yüzde yüz engellemez. Bu nedenle korunma yöntemlerini de uygulamak gerekir
İnternette de bu şekilde yazıyor canım
- Bir su bardağı kadar idrarın içine 2 çay kaşığı kadar karbonat ilave edip bir süre bekleyin. Eğer idrar köpürürse müjde hamilesiniz.Karbonat ile test nasıl oluyor canım ilk defa duydum
- Bir su bardağı kadar idrarın içine 2 çay kaşığı kadar karbonat ilave edip bir süre bekleyin. Eğer idrar köpürürse müjde hamilesiniz.
- İdrarı bir su bardağının içine koyarak bir miktar çamaşır suyu ilave edin. Bir süre sonra idrarın köpürmesi hamilesiniz anlamına gelir.
Sabah ilk idrara uygulayacan bu yöntemleri hiç denemedim aslı varmı yok mu bilmiyorum.
Bunlari yaziyorsunuz sonra eksi sozlukte madara ediyorlar forumu- Bir su bardağı kadar idrarın içine 2 çay kaşığı kadar karbonat ilave edip bir süre bekleyin. Eğer idrar köpürürse müjde hamilesiniz.
- İdrarı bir su bardağının içine koyarak bir miktar çamaşır suyu ilave edin. Bir süre sonra idrarın köpürmesi hamilesiniz anlamına gelir.
Sabah ilk idrara uygulayacan bu yöntemleri hiç denemedim aslı varmı yok mu bilmiyorum.
Emziriyor musun?Kızlaar uç aylık bir oğlum var lohusalığım bittiğinden beri adet görüyorum ama bu ay uç gün geçti ya hamileysem ne yaparım nasıl bakarım test yapayım mı bekleyeyim mi sizce ?
Ismini unuttum canım da vardı bi tane kullanılan..Emzirirken doğum kontrol hapı kullanamazsın.
Ben yeni doğum yaptım sayılır, doktorum kullanamazsın dedi. belki bahsettiğiniz ilaç piyasadan kalkmıştır. bilemedim ki :)Ismini unuttum canım da vardı bi tane kullanılan..
Korunuyoruz canım ama işte yine de tedirginim her ay bu korku of off
Test yap ben emzirirken kizim tamda üç aylıkken hamile kaldım olmaz diye bise yok ama ben maalesef bebeğimi iki aylıkken düşürdümKızlaar uç aylık bir oğlum var lohusalığım bittiğinden beri adet görüyorum ama bu ay uç gün geçti ya hamileysem ne yaparım nasıl bakarım test yapayım mı bekleyeyim mi sizce ?
Test yap ben emzirirken kizim tamda üç aylıkken hamile kaldım olmaz diye bise yok ama ben maalesef bebeğimi iki aylıkken düşürdümKızlaar uç aylık bir oğlum var lohusalığım bittiğinden beri adet görüyorum ama bu ay uç gün geçti ya hamileysem ne yaparım nasıl bakarım test yapayım mı bekleyeyim mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?