- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Allah teala sevdigi kuluni yalniz birakir derler...gitmek isteyen gitsin suc bizde gereginden fazla deger veriyoruz gidince izdirap hele birde sizde oldugu gibi ayni zamanlara denk gelse ....hosgeldin yalnizlik...herkese ederi kadar deger verin
Hosgeldin derken gercekten oyle tadini cikarin zaman gelir yeni arkadasliklar olur hersey biter bunlarda imtihan diyip gecin...
Sanirim haklısınız hep alttan alayim derken kaybeden taraf olmusumdemek ki senin taktik tutmamış bu durum da eşeğe dike deveye ......ken yaranırmış taktiğini uygulamaya başla
Zor olacakki imtihan olsun degilmi? Siz sabredib hersey duzelir merak etmeyin evet kesinlikle var hikmetiBende zaten imtihan diye kendimi avutmaya calisiyorum
Allah boyle dilemisse mutlaka vardir hikmeti ama ister istemez insanın canı yanıyor
merak etme yalnız değilsin, bu herkesin sorunu artık
toplum erezyona uğramış durumda
maalesef ki dostluklarda genelde çocukluk ve gençlik dönemlerinde daha çok kazanılıyor
ilerleyen yaşlarda yaşanan tecrübelerden, insanlar karşısındakine ya şüpheyle bakıyor yada kendi kabuğuna çekiliyor
hepimizde birazda o yüzden buralarda değilmiyiz
Yeni uğraşlar bulun kendinize..
Artık o kadar yoğun ki insanlar gerçekten zaman bulunamıyor bazen..
Bir de kendinizi bir eleştirin acaba bilmeden istemeden kırıcı mı konuşuyorsunuz..
Bazı insanlar nettir, düşündüklerini söylerler, artniyetli değildirler ama karşılarındakini de incittiklerini hesaba katmazlar..
Inşallah sabredenlerden olurum ama inanin bazen cok zor oluyor bazen cok uzuldugunuzde yada mutlu oldugunuzda paylasacak birini ariyorsunuz ama kimse yok oyle mutlulugunzuda uzuntunuzude icinize gommek zorunda kalıyorsunuzZor olacakki imtihan olsun degilmi? Siz sabredib hersey duzelir merak etmeyin evet kesinlikle var hikmeti
İnanın kendi mi övmek icin soylemiyirum ama sahiden hep insani kıracak davranislardan hep kacinmisimdir belki farkinda olmadan kırmışsam bilemem ama sırf karsimdakini kırmamak icin 3 dusunur bir soylerim
Hatta hata oldugunu biliyorum ama bazen hakli oldugum yerlerde bile ozur dileyen taraf hep ben oldum hep birseylerden feragat eden arayan soran herzaman ben oldum ama karsiliginda bugun yalnizim
Babamdan dolayi calisamiyorum maalesef eve kapanip kalmis bir hayatim var zaten cevremdede kimse kalmadigi icin oyle kimseyi gormedigimden dolayi cevre edinme sansimda yok artikBu da yanlış..
Bence siz hayatınızı komple değiştirin..
Daha önce de söylediğim gibi yeni uğraşlar bulun..
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmaya başlayın..
Ve kimseye taviz vermeyin..
Babamdan dolayi calisamiyorum maalesef eve kapanip kalmis bir hayatim var zaten cevremdede kimse kalmadigi icin oyle kimseyi gormedigimden dolayi cevre edinme sansimda yok artik
Ben hayatimi degostirmek icin cok cabaladim ugrastim ama hep babam mani oldu insan ister istemez yorulup pes ediyor bir sureden sonraSizin asıl sorununuz bu o zaman..
Yalnızlığınızın sebebi..
Eve kapatan babanız sizin sosyalleşmenizi engelleyen..
Onu ikna edecek kimse yok mu?
İnşallah yanlış bir evlilik yapmazsınız..
Hepsinden cokta kardeslerimden uzaklasmak canimi yakiyor yalnozlikta belki guzel ama bir yere kadar insan oturup sohpet edecek mutlu oldugunda paylasacak dertlendiginde anlatacak kimse ariyorhayat değişken kimsede kalıcı değil
ne parana e
sağlığına
güveneceksin kardeş dahi uzak oluyor
yalnızlıkla baş etmek
bir beceri bence fazla yalnız kalamadığımdan sanırım ben yalnızlığı seviyor gibiyim
kendini iyi tanıdıktan sonra sende becerirsin illaki sevdiklerimiz ölmek veya hayatımızdan çıkmak
zorunda
değil zaten insanı insan yapanda bu yalnızlık
Hepsinden cokta kardeslerimden uzaklasmak canimi yakiyor yalnozlikta belki guzel ama bir yere kadar insan oturup sohpet edecek mutlu oldugunda paylasacak dertlendiginde anlatacak kimse ariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?