Ya Hayatımda Kimse Kalmaz Diye Korkarken Şimdi Yapayalnızım

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Merhaba kızlar sabah aksam demeden konu actigimin farkindayim ama başlıktanda anlaşılacağı gibi yalnizim ve kimsem olmadigi icin kendimi buraya atıyorum o yüzden dileyenler okuyup fikirlerini paylasirsa sevinirim

Zamanında dost diyemesemde sayılari az buz olsada selam verdigim kendimi yalniz hissetmeyecegim kadar arkadasim vardi
Bir kısmı kısa sureli calistigim is ortamindandi ama isten ciktiktan sonra anca bir sure devam ettirebildim sonra herkes dagildi bir yerlere

Bir kısmı kalabalik olmasada akraba cevresindendi okul evlilik vs diyerek hepsi bir yere dagildilar mumkun oldugu kadar irtibat icinde olmaya calistim ama yinede devam ettiremedim
Bunlar cok samimi olmasada gorustugum ve kaybettiklerim

Cok yakın bir arkadasim vardi sabah aksam gorustugumuz aramak istedigimde saate bile bakmadigim evlendi devamli arayan soran hep ben oldum o ise evlenince insanlarin cok buyuk sorunlari dertleri oldugunu herseyin eskisi gibi olmadigini tarzinda seyler soylerdi sonra gorusmelerimiz seyreklesti simdi konusmak istesek dahi konusacak samimiyetimiz kalmafigini gordum

Sonra bir arkadasim vardi onunlada samimi oldugumu dusunurdum ama git gide degisiklikler oldu hatta benim burada daha once baska bir uyeligim vardi orda bu arkadasimla ilgili konu acinca herkes boyle arkadasin varken dusmana ihtiyacin yok gibi yorumlar yapmislardi
En yakin diye dusundugum arkadasim birgun bir konuda fikrimi sordugunda sırf kendisine katılmadığım icin fesatlikla itam edip arkadasligimizi bitirdi

Dun actigim konudada bir arkadasima moral ve destek olmak icin sen yaparsin basarirsin demelerimi simdi ders calisma isteksizligine kendisini nazar ederek sebep oldugumu dusunuyor

Baba deseniz zaten hayatimin her karesini kotu hatiralarla donatan insan

Annemle hep uzaktik

Evlenmeden once kavgalar etsekte cok sevdigim ablam ve kardesimlerim ablam cocuklardan dolayi kardeslerimde isten yada okuldan dolayi gorusmek icin firsat bulamadiklarini söylüyorlar boylecede sevgide farklilik olmasada sanki gittikce uzaklasiyorlarmis gibi geliyor

Hepsini ustun koru detaylara inmeden basit bir sekilde anlatmaya calistim ama icimin nasil yandigini kendimi nasil yalniz hissettigimi inanın anlatamam
Hatta suan bunlari aglayarak yaziyorum

Ben hayatimda hep arkadasim dostum dedigim insanlar icin fedakarlik gosterdim hep arayip soran taraf ben oldum ama simdi ise koca bir omru devirmis jayatinda kimsesi kalmamis bir köşede ölümü bekleyen yasli insanlar gibi hissediyorum kendimi

Birilerine birsey anlattigim zaman bile adam akıllı dinlemediklerini dinliyormus gibi yaptiklarini hissedebiliyorum

Uzun lafın kısası hayatimda en cok korktugum sey yalnizlikti simdi iliklerime kadar yalnizligi yasiyorum

Kitap,film yuruyus hepsi bir yere kadar bi sureden sonra insani boguyor yada tek basina yapmak bana zevk vermiyor

Allah teala sevdigi kuluni yalniz birakir derler...gitmek isteyen gitsin suc bizde gereginden fazla deger veriyoruz gidince izdirap hele birde sizde oldugu gibi ayni zamanlara denk gelse ....hosgeldin yalnizlik...herkese ederi kadar deger verin

Hosgeldin derken gercekten oyle tadini cikarin zaman gelir yeni arkadasliklar olur hersey biter bunlarda imtihan diyip gecin...

merak etme yalnız değilsin, bu herkesin sorunu artık
toplum erezyona uğramış durumda
maalesef ki dostluklarda genelde çocukluk ve gençlik dönemlerinde daha çok kazanılıyor
ilerleyen yaşlarda yaşanan tecrübelerden, insanlar karşısındakine ya şüpheyle bakıyor yada kendi kabuğuna çekiliyor
hepimizde birazda o yüzden buralarda değilmiyiz

Yeni uğraşlar bulun kendinize..
Artık o kadar yoğun ki insanlar gerçekten zaman bulunamıyor bazen..
Bir de kendinizi bir eleştirin acaba bilmeden istemeden kırıcı mı konuşuyorsunuz..
Bazı insanlar nettir, düşündüklerini söylerler, artniyetli değildirler ama karşılarındakini de incittiklerini hesaba katmazlar..

Bende zaten imtihan diye kendimi avutmaya calisiyorum
Allah boyle dilemisse mutlaka vardir hikmeti ama ister istemez insanın canı yanıyor

Ben onceden tvde avrupa ülkelerini gordugumde hep insanlarin bireysel yasamalarina yalnızlasmalarina uzulurdum maalesef gunumuz yasantisi bizim yasayis halimizde git gide bireysellesiyor git gide yalnizlasiyoruz

Ama sahiden yalnizligim oyle bir hal aldi ki mutlu olsam paylasacak kimsem yok o denli

İnanın kendi mi övmek icin soylemiyirum ama sahiden hep insani kıracak davranislardan hep kacinmisimdir belki farkinda olmadan kırmışsam bilemem ama sırf karsimdakini kırmamak icin 3 dusunur bir soylerim

Hatta hata oldugunu biliyorum ama bazen hakli oldugum yerlerde bile ozur dileyen taraf hep ben oldum hep birseylerden feragat eden arayan soran herzaman ben oldum ama karsiliginda bugun yalnizim

Zor olacakki imtihan olsun degilmi? Siz sabredib hersey duzelir merak etmeyin evet kesinlikle var hikmeti
Inşallah sabredenlerden olurum ama inanin bazen cok zor oluyor bazen cok uzuldugunuzde yada mutlu oldugunuzda paylasacak birini ariyorsunuz ama kimse yok oyle mutlulugunzuda uzuntunuzude icinize gommek zorunda kalıyorsunuz

Bu da yanlış..
Bence siz hayatınızı komple değiştirin..
Daha önce de söylediğim gibi yeni uğraşlar bulun..
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmaya başlayın..
Ve kimseye taviz vermeyin..

Babamdan dolayi calisamiyorum maalesef eve kapanip kalmis bir hayatim var zaten cevremdede kimse kalmadigi icin oyle kimseyi gormedigimden dolayi cevre edinme sansimda yok artik

hayat değişken kimsede kalıcı değil
ne parana e
sağlığına
güveneceksin kardeş dahi uzak oluyor

yalnızlıkla baş etmek
bir beceri bence fazla yalnız kalamadığımdan sanırım ben yalnızlığı seviyor gibiyim

kendini iyi tanıdıktan sonra sende becerirsin illaki sevdiklerimiz ölmek veya hayatımızdan çıkmak
zorunda
değil zaten insanı insan yapanda bu yalnızlık

Babamdan dolayi calisamiyorum maalesef eve kapanip kalmis bir hayatim var zaten cevremdede kimse kalmadigi icin oyle kimseyi gormedigimden dolayi cevre edinme sansimda yok artik

Sizin asıl sorununuz bu o zaman..
Yalnızlığınızın sebebi..
Eve kapatan babanız sizin sosyalleşmenizi engelleyen..
Onu ikna edecek kimse yok mu?
İnşallah yanlış bir evlilik yapmazsınız..

Sizin asıl sorununuz bu o zaman..
Yalnızlığınızın sebebi..
Eve kapatan babanız sizin sosyalleşmenizi engelleyen..
Onu ikna edecek kimse yok mu?
İnşallah yanlış bir evlilik yapmazsınız..
Ben hayatimi degostirmek icin cok cabaladim ugrastim ama hep babam mani oldu insan ister istemez yorulup pes ediyor bir sureden sonra
Yada ben cabuk yoruldum bilmiyorum

Hepsinden cokta kardeslerimden uzaklasmak canimi yakiyor yalnozlikta belki guzel ama bir yere kadar insan oturup sohpet edecek mutlu oldugunda paylasacak dertlendiginde anlatacak kimse ariyor

Bence arkadaş bulursun bunda kendine sıkıntı yapma allaha dilekte bulun herkese nazik davran
Hepsinden cokta kardeslerimden uzaklasmak canimi yakiyor yalnozlikta belki guzel ama bir yere kadar insan oturup sohpet edecek mutlu oldugunda paylasacak dertlendiginde anlatacak kimse ariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…