inanmıyorum kıssss hemşehri çıktık yaaa babannem amasralı olumunekankayizsmile
benım kendı kadere bakış açımı bılıyorsun bıtanem ben o yonde bır açıklama yaptım..gerilicek birşey yok kızlar yapmayınolumunekankayizsmile
herkes fikrini kurallar çerçevesinde yazdıkça kaliteli tartışma ortamı olunca sorun yok:içelim:
mirianam,yazdıklarına kısmen katılmıyorum
çünkü şöyle birşey diyorsun;ısrar ederseniz isyan olur allah'a...
canım benim,allah,duada ısrarı sever
hatta ağlayarak,yakararak edilen dua makbuldur allah nezdinde
herşeyin bir vakti,bir saati vardır...buradaki arkadaşlarımızda saatlerini bekliyorlar
ve inançları o yönde.enerjileri o yönde
kısaca dua da ısrar ve inanç güzeldir canım arkadaşım
allah dua edin,kabul ediyim buyuruyor.namazlarımızı bile kendimiz için kılıyoruz.rabbimin bizim namazlarımıza ihtiyacı yok.kulun var.sende çok iyi biliyorsunolumunekankayizsmile
bu noktaya değinmeden geçmek istemedim
hepinize keyifli paylaşımlar dilerim.inşallah beklediğiniz mucizeye kavuşursunuzopuyorumnanaktan
inancınızı hiç bir zaman kaybetmeyin:1hug:
çok alakasız olacak çok özür dilerim arkadaşlar ama 'hitam' değil 'itham' .
itham edilir , suçlamak demektir.
hitam bulunur , sonuçlandırmak demektir.
Allah tüm isteyenlere sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah herkesin gönlüne göre olsuna.s.
çok alakasız olacak çok özür dilerim arkadaşlar ama 'hitam' değil 'itham' .
itham edilir , suçlamak demektir.
hitam bulunur , sonuçlandırmak demektir.
Allah tüm isteyenlere sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah herkesin gönlüne göre olsuna.s.
daha hıc tanımadıgınız bırıne enteresan dıyebılmenız dogru hıtam tabırıne uymuyor
herkes ozgur degılmı kkda? kişilık hakkına saldırıda bulunmadıgımız taktırde fıkır beyan edebılırız ne demek söz konusu degıl? kımseden emır alacak degılım
ben sıze bılıncınde degılsınız demedım..başlıga bakarsak eger ya bebişim olmazsa! cumlesı sıze neyı cagrıştırıyor ? negatıf degılmı amacım içinize su serpmek farklı bır bakış açısını gostermektı hepımızın bıldıgı ama yaşam koşullarından unuttugumuz gercekler bunlar..tartısmaya son verıyorum ıyı geceler
enteresan davrandığın için bu şekilde söyledim çünkü bi merhaba arkadaşlar diyip bzimle sohbet edip, bize bu şekilde moral destek verecek yazışmalar olsaydı tamam. ama sen bi selam vermeden bu şekilde yazman ilginç geldi yazdıkların çok doğru buna zaten itiraz eden yk snn yaşadıklarını bilemeyiz her ne kadar aynı şeyleri yaşamasakda herkes yaşadığını kendi bilir allah cümlemize sağlık sıhat nasip etsin biz bebeklerimize kavuşabilmek için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz inşallah hepimiz için herşey hayırlı olur dileğimize kavuşuruz :Saruboceq:
offf süpermiş yaa inşallah giderim denize giriliyorsada şimdi daha bir güzel oldu benım için ben çok severim yüzmeyı hem barışın anılarıyla doluysada isteğim ikiye katlandı bu yaz allah nasib kısmet ederse gideriz inşallah...sağol canım benım gece gece mutlu oldum valla:)))
enteresan davrandığın için bu şekilde söyledim çünkü bi merhaba arkadaşlar diyip bzimle sohbet edip, bize bu şekilde moral destek verecek yazışmalar olsaydı tamam. ama sen bi selam vermeden bu şekilde yazman ilginç geldi yazdıkların çok doğru buna zaten itiraz eden yk snn yaşadıklarını bilemeyiz her ne kadar aynı şeyleri yaşamasakda herkes yaşadığını kendi bilir allah cümlemize sağlık sıhat nasip etsin biz bebeklerimize kavuşabilmek için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz inşallah hepimiz için herşey hayırlı olur dileğimize kavuşuruz :Saruboceq:
enteresan davranmadım aysel hanım...fıkrımı beyan ettım kımseyı suclamadan hakaret etmeden ve ızlemeye aldım sızın dedıgınız gbı lafı soyleyıp kaçmadım.hemen cevap verdım zaten ..selam vermedenmı ? ıyıce bı okuyun rıca edıyorum..baslıgıma bakın
oncelıkle kımse kımseye moral vermek zorunda deıl aynı sekılde demorolize de etmek hakkı degıl..ben eger bırınızı uzduysem affola..amacımı defalarca yıneledım daha fazla antıpatık gorunmek ıstemıyorum..
Allah hepınıze hayırlı evlatlar ve saglıklı bebişler nasıp etsın
Canım geçmiş olsun belliki başından götüşeyler geçmiş Allah bir daha göstermesin. Ben çok istiyorum bir bebişim olsun burada yazan diğer arkadaşlarım ve sen de eminim öyle. Çok istediğimiz için vede fıtratımız itibari ile bu hisse engel olamıyoruz hani vermiyorsa bir bildiği vardır diyoruz rabbimin ama aynı zamanda Onun herşeye ol deyince olma gücüde var bu şekildede bizi sınıyor olabilir sonuçta inteharlara kalkışmıyoruz bir bebişimiz olsun diye. dua edeni isteyeni geri çevirmez rabbim eminim seninde bizimde birgün isteğimiz olacak karamsar olma. Tatlım tavsiyelerin için sağol bunları sana zor anıların söylettiriyor bazı anlarda kulak vermekte lazım. yazdıklarınıza şöyle bir göz gezdirdimde kimsenn sennle veya senn bizimle bir alıp veremediğin yok senide tanımak isteriz hoş geldin topikimize a.s.konuyu açan sevgılı arkadasım ve bebek sahıbı olamayan arkadaslar....
şu hayatta hepımızın bır nasıbı bır rızkı ve kaderı var..
en buyugude sınanmalarımız var..,
kımımız saglık kımımız eş kımımız dunya malı kımımız evlat ıle sınanmakta....
belkı bundan 2 yıl once buraya yazacaklarım bunlar olmayabılırdı..ama şuan bulundugum nokta gorduklerım..yaşadıklarım bana şuankı baktıgım pencerenın en dogrusu oldugunu gosterdı...
emır yukardan degılmı?
o ol dıyınce olmayacakmı?
bukadar kasmak uzulmek hayatı zehretmek emanet cana ıhanet etmek nıye?
hayatını bır bebege nasıl baglar ınsan
herkes dunyaya ana olmak ıcın gelmıyor...
ya hayırlısı olmaması ya zamanı var demektır bu..
kusra bakmayın bu benım fıkrım ama ısrarla bunu ıstemek buyuk ısyandır..
Allahın elınde degılmıyız? o ısteyınce zengın o ısteyınce fakır o ısteyınce cocuk sahıbı olacagız..afedersınız ama bende bı taraflarımı yırttım bebek bebek dıye...aldım alacagımı..hayatımın en buyuk sınavı oldu..
hanı ılla şu ucurumun köşesınden vıraj alıcam dersınız ınatlaşırsınız ya ben aynen onuyaptım..yagmur demedım fırtına demedım arabanın lastıgı patlak demedım gırdım vıraja hızla...bıde hızla yani
sonu facıa..
ne bebek kaldı ne saglık ne eş ne iş ne psıkolojı...cok agırdı cok...
bu mecazi ornegımden ısteyen payını alsın ısteyen ısyan etmeye ısrar etmeye yıne bayrak açsın
bıraz Rabbınıze guvenın..sana sıgındım Allahım hayırlısı ıse saglıklı bır cocuk nasıp eyle dıyın..mademkı tedavıdır ıvırdır zıvırdır gordunuz hersey yapıldı yapılcak brısey kalmadıysa zorlamayın
nefsınıze bedenıze ruhunuza işkence...
kuantum açısından bıle baksanız düşlemedıgınız anda sahıp olursunuz bırseye..
ıpler onun elınde..bekleyın..sabredın baska seylere odagınızı çevırın...
sadece anımsadıkca dua edın..tabıkı mucadelesı var ama ısrarı yok bu işin...
benden bukadar hoşçakalın.
yine en erkenci benmiyim. kızlar bu gün gittim doktora erken gelmesi ilaçlardan dedi yine klomeni yazdı postaladı beni :) esra amasra gerçekten güzel herkesin görmesini isterim özellikle yeşili seviyorsan hele bide.
iyi geceler canım geçmiş olsun canım bende perşembe gününe hsg için randevu aldım eyvahedigeldismile cuma günü de yeni doktora randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah
eeee nerelerdeyin bakim haftasonu gelmedin
iyi geceler canım nasılsın ?
bu arada esracım eğer yazın gideceksen otel veya pansiyon düşünürseniz önceden rezervasyon yaptırın çünkü yazın çok kalaalık oluyor yer bulması zorlaşıyor eğer pansiyon düşünürseniz yaza doğru oradaki arkadaşlarımla irtibata geçip yerinizi ayarlayablirizkaydirigubbakcemile5
selam canlar kimsecikler yok bu hafta olamayabilirm bende yarın ananemın sene mevlütü var dayımda gelecek antalyadan onula birlikte olucaz:))bir iki gündür canım sıkkın doktora gidecektim hala muayene olamadım,özeline bile randevu almak problem buldugum doktorun.bende karar verdim özel hastanenın doktoruna gidicem oda 9kasımda randevu verdi geç ama iptal eden olursa benı öne alacaklar...
iyi geceler tatlım geç gördüm ama yinede gece şimdi =D iyiyim şükür sağolasın sen nasılsın ilk günün tadını bir daha yakalayamadık toplaşamadık bir türlü. :çok üzgünüm:
selam canlar kimsecikler yok bu hafta olamayabilirm bende yarın ananemın sene mevlütü var dayımda gelecek antalyadan onula birlikte olucaz:))bir iki gündür canım sıkkın doktora gidecektim hala muayene olamadım,özeline bile randevu almak problem buldugum doktorun.bende karar verdim özel hastanenın doktoruna gidicem oda 9kasımda randevu verdi geç ama iptal eden olursa benı öne alacaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?