Ya hic bebegim olmazsa!

inanmıyorum kıssss hemşehri çıktık yaaa babannem amasralı olumunekankayizsmile

ah canım ben bartınlı değilim henüz 1 yıldır burada yaşıyorum ama söylemem lazım ne kadar güzel bir memleketiniz var. geçtiğimiz yaz haftada 1 gün mutlaka amasrada ve inkumundaidim. ben küre dağları milli parkının içinde oturuyorum burasıda çok güzel.olumunekankayizsmile

benım kendı kadere bakış açımı bılıyorsun bıtanem ben o yonde bır açıklama yaptım..
kımse duasından vazgecmesın zaten yazmışım orda Allahım hayırlısı ıle cocuk nasıp eyle dıye dua etmek bencede dogrusu...
benım konunun baslıgına ve oyle düşünenlere soyleyeceklerım vardı belırttım..
hanı cocugum olmazsa ben naparım hayatım mahvolur mantıgındakı bayan arkadaslarımaydı lafım..orayı kaçırmışsın sende canım...ben işin peşinı bırakın gıbı bırsey soylemedımkı ..Allahın bazen kulları için hayırlı belırledıgı işler vardır ve kader..bu kaderı zorlamak odak noktasını buna baglıyıp hayattan sogumak işte bu ısyandır..bu noktada olan kardeşlerımeydı seslenişim
degınmek ıstedıgım nokta cok cok ayrıydı..herneyse..umarım anlatabıldım..

sabahın 5 inde yazdıgımdan dıkkat edememiş olabılırm..bılgı için sagol

sağol canım teşekkür ederiz valla mirina nın da yazdığı gibi sabahın 5 inde olur böyle yazım imla hataları bilgilendrdiğin için sağola.s.

o tarflarda eminimki çok güzeldir yemyeşil cennet gibi esra da amasraya çok gitmek istiyormuş inşallah o da istediği gibi yazın gidr kaydirigubbakcemile3

bu arada esracım eğer yazın gideceksen otel veya pansiyon düşünürseniz önceden rezervasyon yaptırın çünkü yazın çok kalaalık oluyor yer bulması zorlaşıyor eğer pansiyon düşünürseniz yaza doğru oradaki arkadaşlarımla irtibata geçip yerinizi ayarlayablirizkaydirigubbakcemile5

Canım geçmiş olsun belliki başından götüşeyler geçmiş Allah bir daha göstermesin. Ben çok istiyorum bir bebişim olsun burada yazan diğer arkadaşlarım ve sen de eminim öyle. Çok istediğimiz için vede fıtratımız itibari ile bu hisse engel olamıyoruz hani vermiyorsa bir bildiği vardır diyoruz rabbimin ama aynı zamanda Onun herşeye ol deyince olma gücüde var bu şekildede bizi sınıyor olabilir sonuçta inteharlara kalkışmıyoruz bir bebişimiz olsun diye. dua edeni isteyeni geri çevirmez rabbim eminim seninde bizimde birgün isteğimiz olacak karamsar olma. Tatlım tavsiyelerin için sağol bunları sana zor anıların söylettiriyor bazı anlarda kulak vermekte lazım. yazdıklarınıza şöyle bir göz gezdirdimde kimsenn sennle veya senn bizimle bir alıp veremediğin yok senide tanımak isteriz hoş geldin topikimize a.s.

yine en erkenci benmiyim. kızlar bu gün gittim doktora erken gelmesi ilaçlardan dedi yine klomeni yazdı postaladı beni :) esra amasra gerçekten güzel herkesin görmesini isterim özellikle yeşili seviyorsan hele bide.

yine en erkenci benmiyim. kızlar bu gün gittim doktora erken gelmesi ilaçlardan dedi yine klomeni yazdı postaladı beni :) esra amasra gerçekten güzel herkesin görmesini isterim özellikle yeşili seviyorsan hele bide.

iyi geceler canım geçmiş olsun canım bende perşembe gününe hsg için randevu aldım eyvahedigeldismile cuma günü de yeni doktora randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah

iyi geceler canım geçmiş olsun canım bende perşembe gününe hsg için randevu aldım eyvahedigeldismile cuma günü de yeni doktora randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah

sağol canım inşallah seninde sonuçların güzel çıkar uğraştırmaz. nasılsın?

eeee nerelerdeyin bakim haftasonu gelmedin

dün çalıştım akşama kadar akşamda yemek bulaşık misafir çay derken çok yorgun ve uykusuzdum 10.30 kafayı vurdum yattım canım. bu arada yazdıklarım kayboluyor tekrar tekrar yazıyorum aynı şeyleri inş bu kaybolmaz.

süpersin ayselcim eğer gitmemiz garanti olursa sana yazarım canım çok teşekkür ederim desteğin için valla şimdiden heyecanlandım,eşim amasra fikrine pek sıcak bakmıyor sırf barış akarsu muhabbetınden dolayı ( halbukı ne alaka hayran olmak farklı sonuçta kıskançlık anlamsız geliyor:)) yınede ısrarla gidicem inşallah....:Saruboceq:

selam canlar kimsecikler yok bu hafta olamayabilirm bende yarın ananemın sene mevlütü var dayımda gelecek antalyadan onula birlikte olucaz:))bir iki gündür canım sıkkın doktora gidecektim hala muayene olamadım,özeline bile randevu almak problem buldugum doktorun.bende karar verdim özel hastanenın doktoruna gidicem oda 9kasımda randevu verdi geç ama iptal eden olursa benı öne alacaklar...

slm canım başın sağolsun mekanı cennet olsun ananeciğinin. randevu için sıkma canını dayın gelicekmiş yoğun olursun vakit çabuk geçer:) aysellede bir türlü denk gelemedik.yaf benmde karnımda ve midemde 1 haftadır bi şişkinlik ağrı vardı iyice şiddetlendi hiç rahat değilim.

iyi geceler tatlım geç gördüm ama yinede gece şimdi =D iyiyim şükür sağolasın sen nasılsın ilk günün tadını bir daha yakalayamadık toplaşamadık bir türlü. :çok üzgünüm:

valla canım öyle oldu bi türlü toplaşamadık bende bu konuda çok üzgünüm nyse en kısa zamanda yine toplaşırız inşallah..

canım allah rahmet eylesin başınız sağolsun allah kabul etsin. nese inşallah yeni doktorun senin istediğin gibi biri çıkar derdine derman olur bende perşembe günü hsg yi çektirdim korktuğu gibi olmadı ne işlem esnasında nede sonrasında acı çekmedim çok rahat oldu şükür cuma da yeni dokora gittim çok utandım yahuuu hakikatten dee
erkek dr a muayene olmak zor oluyor utanıyor insan neyse memnun kadım sonuç pko çıktı dr 3 aşamalı tedaviden söz etti 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi eğer olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek bakalım hayırlı inşallah bunlara geek kalmadan bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…