Ya hic bebegim olmazsa!

umutx

Umutsuzluk Ölüler İçindir
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
201
4
96
Hollanda
Ilk aylar bir cok insan gibi hamile kalabilecegini saniyorsun. Sonra galiba bir sorun var deyip daha cok itina gosteriyorsun.. Umudunu kaybetmiyorsun. Sonra arastirmaya basliyorsun.. :uhm:Hmm ilk bir sene! O bir senede geciyor.. Basliyor icini korkular sarmaya, ama hala umutlusun! Ovulasyon gunlerini takip ediyorsun.. 1 ayda, 6 gun daha sanslisiniz! Her ay ayni sey o alti gunu bekliyorsunuz.. Acaba bu kez??? Ve her ayda hemile oldugunu saniyorsun..CADIARZU Hmm midem bulaniyor, biraz karnimda kramplar var, acaba basimda donuyormu, ya o metal tat neden yok! Gunum gecerse hamileyim kesin:CüvCüv: Test yapiyorsun, iki cizgi yine yok.. Ama yok bu kezde olmadi.. Olsun gelecek ay var, uzulme sakin olacak diyorsun..Umudunu kaybetmiyorsun..:Saruboceq: Doktorlar, testler, muayneler, hsh, laparoskopi...beklemek..beklemek ve beklemek.. ve belki daha asilama, tup bebek, ilaclar.. ??? mafoldumben Ve bunlari kimseyle paylasamiyorsun, cunku bu bir ayip coguna gore.. Esin uzulmuyormus gibi yapiyor, ama belki senden daha fazla uzuluyor ve gostermiyor..Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun.. Dualar, sogan kuru, incir kuru vs..
bir cok zamanini bir sey bulmak umuduyla internette geciriyorsun.. Acaba birileri cozum buldumu diye.. Sonra hep agliyorsun.mafoldumben Her yerde hamile insanlar, bebekler, cocuklu aileler, gozlerinin icine bakan bebekler.. Agliyorsunmafoldumben. Soruyorsun YA HIC BEBEGIM OLMAZSA! Sonra diyorsun, Allah in takdiri mi? Belki bir sinavdir diyorsun.. Yine karar vermisken uzulmemeye, soruyor birileri neden bebek yok diye??? Bende bilmiyorum diyemiyorsun.

Yine bir ay, yeni umutlarim var:ecrin_bebek:
Bebegimizin ismi hazir.
Dogum karti icin siiri hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Annesi hazir, babasi hazir..
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..

Agliyorum.. Ama inaniyorum geleceksin bir gun..

Sevgiler..
Paylasmak istedim..

arkadaşım çok güzel ya içimdeki herşeyi kısaca anlatmışsın.
ama birşey var umut ne kadar sürer...

cnm herşeyin hayırlısını isteyelim hayırsız olacaksa hic olmasın.
rabbim sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.zemuszemus
bende çok üzülüyodum eşim bana hep sen bu kadar takıyosun ağlıyosun ya allah sana öyle bir
çocuk verirki keşke bu kadar isyan etmeseydim dersin benimki isyan deillll haşşaa sadece istiyorum allahım hayırlı ve sağlıklı evlat nasip edecektir sadece zamanı vardır diyorum ben

2 günlük gecikmeden sonra kırmızılar. işyerimde bir sürü dosyanın üzerinden gözlerimden süzülen gözyaşlarıma hakim olamıyorum. 19 ay oldu........ herhalde hiç olmayacak, umutlanmak yersiz.... her ay aynı şey. kendimi salak gibi hissediyorum.

insan umutsuz nasıl yaşarki? hep umut ediyorum. ben 14 senedir bekliyorum bazeten içim öyle bir yanıyorki aklımdan oo soru geçdiyinde YAA OLMAZSA sonra sen tek deyilsin diye düşünüyorsun nefes alamıyorsun bunalıyorsun ama umut ediyorsun vazgeçemiyorsun nasıl geçilirr

harika olmuş...aglattın beni ama gercekler bu dogru insan her aya umutt tutuyor

Hepinize cok tesekkur ederim, yorumlarinizdan dolayi. Hepimiz asagi yukari ayni seyleri yasiyor ve sozcuklere sigmayacak acilarla bogusuyoruz..

Hepimize en yakin zamanda bizleri mujdeli haberlerle mujdelemeyi diliyorum..
Ve hepinize bir gun bebeklerinizin, aglayarak uykumuzdan uyaracagi ve bunlarin bir kabus oldugunu anlamanizi saglayan gunler diliyorum..

Sevgiyle kalin..opuyorumnanaktan

Okadar güzel dökmüssün ki icini, duygularima tercüman olmussun, sadece ben böyle düsünmüyomusum.... 2 yili gecti her ay heyecanla bekliyorum ama regl geldiginde göz yaslarima hakim olamiyorum bazen diyorum ki ya bosver kizim allahin takdiri demekki cocugun olmayacak düsünme üzülme diyorum...ama faydasi olmuyo her ay ayni heyecan her ay ayni hayal kirikligi.. kimseye özellikle esine belli etmemeye calisiyosun ama olmuyo..oyhhh üzüldüm yine..her gün dua ediyorum alah tüm isteyenlere hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin... kalin saglicakla =)

Cok güzel bir paylasim olmus
Evet arkadasim her ay bir umut dolu insanin ici. Ya olmasa diye aklima gelince cigerim yaniyor

canım bende bu yollardan geçtim en az senin kadar üzüldüm ama hiç yılmadım hiç usanmadım ve hep inandım dua ettim olsada Allah'tan olmasada dedim.sabrettim ve evlendikten 3,5 yıl sonra dondurulmuş embriyo transferiyle hamile kaldım.üstelik dondurulmuş embriyo ile başka bir doktor şansın düşük demişti.ama etkilenmedim Allah'a sığındım inandım ve oldu.kızlar lütfen karamsar olmayın inşallah Rabbim bir gün sizlerede nasip edicek umudunuzu yitirirseniz bence bu dahada gecikir.inanın ve pozitifi çağırınopuyorumnanaktan

Merhaba Deli mavi,

Karamsar olmaktan degil, ama yoruluyor insan. Bir gun anne olma umudum herzaman var..Arada hersey ust uste gelince, dusunuyor insan, ya olmazsa diye!!! Herseyi zaman gosterecek, cok uzulup uzuntuntulerimin kar kalmasini istemiyorum. Ama bir bayanin anne olamamasi, esine bebek verememesi gayet vahim bir durum. Ama dedigin gibi pozitif dusunmek, dusunebilmek herzaman daha iyi.. Bebegine kocaman opucukler.. Msj. icinde tesekkurler..

Selam ve sevgiyle..opuyorumnanaktan

zaten o umutta olmazsa sanirim daha korkunc olur her ay ayri birkabus ayri bir heyecan birgun adet gecikmesi oldumu insan cilgina donuyor acaba bu ay olabilirmi diye pozitif olmadimi baska bir koca ayi bekle dur dilerimki Rabbim ya Safi ismi serifi hurmetine tum dertli benim gibi hasret ceken annel;erimize bayanlarimiza sifalar versin(((((((((((

merhaba arkadaşlar !umutx arkadaşım bende 7 yıllık evlıyım ve 2 kez tupbebek yaptırdık olmadı yarın 3. denememi yapacagım yani yarın baslıyoruz .ama inan senin yazını okuyunca öyle kötü hissettimki cunku bende zaman zaman öle düşünüyorum ya olmazsa.....
bende her ay senın gıbı olmayacagını bıldıgım halde normal yolla kalmış olabılırım dıye dusunuyorum ama adet gunum geldıgınde buyuk bı husran.....
ben tedavimi kımseyle paylasamadım herkese normal olacak dıyorum ama hem cevremdekılerı hemde kendımi kandırıyorum...
ama yarın benım için yeni bi baslangıç olcak belkı dıyorum belkı bu sefer olur ve olacak inşallah
rabbim izin verirse hepimizin olacak burada huzunlenmek yerıne bence bırbırımızı tesellı edelım.
inşallah hepimizin olacaaaak............
ben 1 haftadır 500 yasın ve 120 tane fetıh suresı okuttum herkese cuma gunu duasını yaptırcam.
buda işin manevi yonu insallah rabbim emeklerimizi yoka çıkarmaz sevgıler hepınıze
bırbırımıze destek olalım multıve edelım kızlar ben 24 yasındayım ve 7 yılıma o kadar cok sey sıgdırdım kı bunları hep bırlıkte aşarız inşallahsenağlama

süpersin gerçekten sanki duygularıma tercüman olmuş gibisin...inşallah hepimizin olur.

Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar..
bebek kokusu istiyorum..
yoruldum koşturmalardan beklemekten..
tedavi tedavi tamam dedim tüp bebek..
çalıştılar döllediler rahmime canımı bebeğimi koydular..
tamam dedim olcak dedim çok dua ettim ama olmadı..
yine kaldı umutlarım yarıda..
toparlayamadım kendimi..
denemekten vazgeçmicem ama yoruldum bebeğim hasretini çekmekten yoruldum..

Mrb arkadaşlar.Eşim bazen diyorki bu kadar kendini üzme,
belkide rabbimiz hiç nasip etmez deyince içim yanıyor.
Daha iki gün önce benden söz vermemi istiyor,KK'nın gebelik bölümünü okuma,
her rüyana bi anlam çıkarma diyee. yapamam dedim.
Allah'a güven diyor.Güveniyorum.Ama ya olmazsa demektende kendimi alamıyorummm.

yoldan kucağında bebekli anneler geçiyor,bebek arabası var herkesin elinde.
çocukların gözlerinin içine bakım dua ediyorum.
ben bilmiyorum arkadaşlar.Yapacak başka bişey varmı.

Allah tez zamanda nasip etsin inş canım..
yapacak bişey var mı inan bilmiyorum..
aslında sadece zamanını beklemekte yeter ama tedavileri de denemeden yapamıyoruz.
bizim sorunumuz var spermler iyi değil..
sizinde sorun mu var nedensiz mi bekliyosunuz..
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar..
inş bizlerde anne olmayı tadarız..

sagol canim.sana bana dileyen herkeslere. :1hug:
bizdede sperm sorunu.
kontrollerimi yaptirdim ben.Rahim egriligi disinda problem yok gibi.
rahim egriliginide problem olarak gormuyorlar.
Geciktirebilirmis sadece.
4,5 yil gecti.nasip olmadi.Aslinda O`nun Ol demesin bekliyoruz.

dua edelim.Nick in aklimda artik.Dualarim seninle.insallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…