- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.518
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Canim acil şifalar diliyorum ilaç fayda etmez diye korkuyorum depresyon hastasıyım çok kotuyumÇok pardon ne hastası siniz acaba. Ben 3 yıl önce kanser hastasıyım iyileşim süreci çok zordu daha yeni yeni iyileşiyorum depresyon seni daha kötü yapar kendine gel ve ben iyileşince de kendine çeki düzen ver çık gez eğlen motive et kendini
Buda yeter kardeşim sağol Allah seni bununla sinamasinBaşıma gelmedi bilmiyorum ama Allah şifa versin demeye geldim.
Amin .Tedavi görüyor musunuz peki ?Buda yeter kardeşim sağol Allah seni bununla sinamasin
İlaçların tedavisi görüyorum sanırım terapiye de ihtiyacım varAmin .Tedavi görüyor musunuz peki ?
Bu duruma sebep olan şey neydi ki ? Durduk yere insan bu denli depresyona girmez diye düşünüyorum.İlaçların tedavisi görüyorum sanırım terapiye de ihtiyacım var
Canim acil şifalar diliyorum ilaç fayda etmez diye korkuyorum depresyon hastasıyım çok kotuyum
Bana yapılan bir şakayı çok kafaya taktım ve üzüldüm o yüzden bu durumdayım canimBu duruma sebep olan şey neydi ki ? Durduk yere insan bu denli depresyona girmez diye düşünüyorum.
Çok üzüldüm gerçekten canım. Bazı insanlar nerede duracaklarını hiç bilmiyorlar :/Bana yapılan bir şakayı çok kafaya taktım ve üzüldüm o yüzden bu durumdayım canim
Elimde olmadan korkuyor bu kadar kafaya takıyorum canım tek dileğim iylesmek yada ölmek artikKorktukça iyileşmen zorlaşacak biliyorsun değil mi?
İyi olacaksın, geçecek.Buna inan.İlaçlarla konuş gerekirse.Onlara sana iyi geleceklerini inandığını
anlat.Al bir defter iyi olunca neler yapacağını yaz.
Sağolsun beni dertlere düşürdü şakanın sahibiÇok üzüldüm gerçekten canım. Bazı insanlar nerede duracaklarını hiç bilmiyorlar :/
Herkesin derdi kendine büyüktür tabii ,hayata tutunmanızı sağlayacak kimse yok mu hayatınızda ? Bir şaka için ölmek çok değil mi ? Aklınızdan silin lütfen :/Elimde olmadan korkuyor bu kadar kafaya takıyorum canım tek dileğim iylesmek yada ölmek artik
Nasıl olduğumu bir bilsen öyle çaresizim kiHerkesin derdi kendine büyüktür tabii ,hayata tutunmanızı sağlayacak kimse yok mu hayatınızda ? Bir şaka için ölmek çok değil mi ? Aklınızdan silin lütfen :/
En azından yalnız olmadığınız için,evlatlarınız olduğu için direnebilirsiniz. Onlar da şükür sebebi neticede . Bu şaka altta yatan,geçmişe dayalı bir sorunu tetikledi belkiNasıl olduğumu bir bilsen öyle çaresizim kiRabbim görüyor sadece çaresiz hissediyorum kendimi çocuklarımı sevecek takatim yok cnm ((
Sağolsun beni dertlere düşürdü şakanın sahibi
Hayatta tekrar bağlanmak istiyorum hastalık sürdükçe umudumu kaybediyorum iyi var cocuklarim onlarla ilgilenecek güç kalmadı bende daha kötü olmaktan korkuyorumEn azından yalnız olmadığınız için,evlatlarınız olduğu için direnebilirsiniz. Onlar da şükür sebebi neticede . Bu şaka altta yatan,geçmişe dayalı bir sorunu tetikledi belki
Yapıcam canım hayatta tutunmaya çalışarak başlıca ise sagolBak canım dediğim gibi ne derlerse desinler sakın kafaya takma kilolumusun senin bedenin boğazın çirkinmisin senin yüzün kimse birşey diyemez görüyoruz insanların ne dertleri var neler neler yaşıyoruz senin kendinden başka kimsen yok sen kendine iyi bakmasan kimse sana iyi bişey demez demem oki ilaçlarını kullanmaya devam et ama birazda sen kendine bak ne biliyim sinemaya git tiyatro koşulara çık sabahları engel akşam koşuları oluyor yap işte biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?