Ya iylesemezssem diyen beynim

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.389
3.518
133
Çok yoruldum 2 aydır bu illet le savaş veriyorum ilgim kemiğim agiriyor artık. Olumlu düşünme yettim elimden alındı. Sürekli "iylesemiyceksin"diyor bana bu illet hem depresyon hemde anksiyete hastasıyım ilaçlar bana fayda etmez böyle kalırsam diye çok korkuyorum.İlacın biri beni kısmen iylestirdi sonra başka ilaçlara geçtik daha ağrılarına bana fayda etmez depresyon kroniklesir diye aşırı korku var içimde tüm gün sürüyor iylesen ler bi el atsın arkadaslar

Canim acil şifalar diliyorum ilaç fayda etmez diye korkuyorum depresyon hastasıyım çok kotuyum

Canim acil şifalar diliyorum ilaç fayda etmez diye korkuyorum depresyon hastasıyım çok kotuyum

Korktukça iyileşmen zorlaşacak biliyorsun değil mi?

İyi olacaksın, geçecek.Buna inan.İlaçlarla konuş gerekirse.Onlara sana iyi geleceklerini inandığını

anlat.Al bir defter iyi olunca neler yapacağını yaz.

Elimde olmadan korkuyor bu kadar kafaya takıyorum canım tek dileğim iylesmek yada ölmek artik

Herkesin derdi kendine büyüktür tabii ,hayata tutunmanızı sağlayacak kimse yok mu hayatınızda ? Bir şaka için ölmek çok değil mi ? Aklınızdan silin lütfen :/
Nasıl olduğumu bir bilsen öyle çaresizim ki Rabbim görüyor sadece çaresiz hissediyorum kendimi çocuklarımı sevecek takatim yok cnm ((

Nasıl olduğumu bir bilsen öyle çaresizim ki Rabbim görüyor sadece çaresiz hissediyorum kendimi çocuklarımı sevecek takatim yok cnm ((
En azından yalnız olmadığınız için,evlatlarınız olduğu için direnebilirsiniz. Onlar da şükür sebebi neticede . Bu şaka altta yatan,geçmişe dayalı bir sorunu tetikledi belki

Sağolsun beni dertlere düşürdü şakanın sahibi

Bak canım dediğim gibi ne derlerse desinler sakın kafaya takma kilolumusun senin bedenin boğazın çirkinmisin senin yüzün kimse birşey diyemez görüyoruz insanların ne dertleri var neler neler yaşıyoruz senin kendinden başka kimsen yok sen kendine iyi bakmasan kimse sana iyi bişey demez demem oki ilaçlarını kullanmaya devam et ama birazda sen kendine bak ne biliyim sinemaya git tiyatro koşulara çık sabahları engel akşam koşuları oluyor yap işte biseyler

En azından yalnız olmadığınız için,evlatlarınız olduğu için direnebilirsiniz. Onlar da şükür sebebi neticede . Bu şaka altta yatan,geçmişe dayalı bir sorunu tetikledi belki
Hayatta tekrar bağlanmak istiyorum hastalık sürdükçe umudumu kaybediyorum iyi var cocuklarim onlarla ilgilenecek güç kalmadı bende daha kötü olmaktan korkuyorum

Yapıcam canım hayatta tutunmaya çalışarak başlıca ise sagol

Aslında depresyondaymissiniz.saka bunun ortaya çıkmasına neden olmuş.yoksa bir saka tabi öĺümĺü olmadığı sürece bu denli insanı sarsmaz.birikimler taşmış.zaman gerekiyor motivasyon ve size iyi gelen insanlar çevre .umarım duzelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…