Ya iylesemezssem diyen beynim

Ben ne yapayım mutsuz bir evliliğim var kalp hastasîyım ciddi kalp rahatsızligim var doktorlar çözemedi..eşimin küsmeleri zaten beni benden aliyor depresif olamiyorum bile çünkü bebeğimi düşünmek zorundayim。

Tekrarladı mi peki depresyon ben çok korkuyorum tekrar yaşamaktan bir sene mi aldı benden bu hastalık hala da tam iyilesemedim bir daha yasarsam diyorum nasıl dayanicam gücüm tükendi çünki artık

Öncelikle depresyon ve anksiyete başlı başına büyük iki hastalık. Öyle bende de kanser çıktı iyileştim diye küçümsenecek bir şey değil anksiyete yaşadım biliyorum nasıl bir dipsiz kuyu olduğunu. Hatırladığım kadarıyla üç çocuğunuz vardı onlara sarılın bu dönemde ve tedavinizi doktor ne ilaç verirse gıdım aksatmayın. Çok zor bir süreç ama gardı düşürmek yok.

Tekrarladı mi peki depresyon ben çok korkuyorum tekrar yaşamaktan bir sene mi aldı benden bu hastalık hala da tam iyilesemedim bir daha yasarsam diyorum nasıl dayanicam gücüm tükendi çünki artık

Iyilestikten sonra tekrar olmadı şükür. Üstünden 7 seneden fazla bir zaman geçti..Tekrarlanmasindan korkmam da, ama bu sefer cok daha erken müdahale ederim olumsuzluklar yaşasam.

Allah korktuklarından emin umduklarina nail eylesin inşallah canım:)
Hiç birşeyi kafana takma hiç birseyden de korkma iyi olacaksin emin ol.

Ben gecen sene yasadm cnm aynılarını seni cok iyi anlıyorum ama düşünmeyeceksin hic biseyi evde oturmayacaksn arastırmayacaksn hic bseyi hastalklari depresyonu adinı bile söylemeyeceksin bu gecici bi süreç geçecek diyeceksin düsündükce dipe çekiyor çunku...
Çocugunun elinden tutacaksın kendine bi güzergah belirleyeceksin hergün biraz daha uzaga yürüyeceksin calışsaydn daha kısa sürede atlatrdn bnm 4 ay sürmüstü ömrümden omür gtmisti ama atlattm

Çalışıyorum cnm yürüyüşe başladım devam ediyorum ınsallahh benimkide kısa sürer

Ben de depresyondayım...isyankar bir insan oldum gerçi hep öyleydim ama işsizim ve işsizlik beni günden güne eritiyor delirecek gibi oluyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de depresyondayım...isyankar bir insan oldum gerçi hep öyleydim ama işsizim ve işsizlik beni günden güne eritiyor delirecek gibi oluyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sende iyles aman tedavinin eksik etme acil şifalar cnm iş bulursun önce iyi ol olur mu

Ben doğumdan sonra lohusa depresyonuna girdim aman Allahım çok kötü bir şeydi çok. 7/24 ağlıyordum bebeğimi bile anlayamadım Allah kimsenin başına vermesin. Sonra benim geçti şükür gerçi panik atak var azıcık bi şey olsa a acaba bir şey mi oldu olacak diye düşünüyorum fena oluyorum ama kontrol altına almayı öğrendim artık. Bebeğimle ilgileniyorum kafamı hep meşgul ediyorum ve hastalık düşünmüyorum.
Çok geçmiş olsun inşallah düzelir zamanla.

Allah başka dert vermesin canım geçer niye geçmesin.
Ama evde oturup dertlenip böyle geçeceği günü bekleme.
Ne ile mutlu olursun çık onu yap.
Vitrinleri bakın,alışveriş yap saçını değiştir ne bileyim sen kendini mutlu edecek şeyi daha iyi bilirsin.
Başkalarının düşüncelerini bu denli depresyona girecek kadar önemseme.

Sana bir kitap tavsiye edeyim al onu oku secret/günlük öğretiler iyi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…