- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Canim sen de yasamıstın bu hastalığı değil mi daha önce ikinci kez tekrar ediyorSiz daha deneyimlisiniz biz tedaviye inanmıyor değiliz o herkesin başına gelebilecek o risk bizi bulursa diye kaygilaniyoruz ilaç fayda etmezse vs.korku
Tekrarladı mi peki depresyon ben çok korkuyorum tekrar yaşamaktan bir sene mi aldı benden bu hastalık hala da tam iyilesemedim bir daha yasarsam diyorum nasıl dayanicam gücüm tükendi çünki artıkİlaçları sadece bir süre kullandım. Doktor kontrol altında bıraktım. Kötü zamanlarda haftada iki kere 45 dk. Terapiste, sonra haftada bir kere 45 dk. Gittim. Terapi bir yana etrafimda bana zarar veren, enerjimi sömüren bütün sahte arkadaşları ve insanları attım. Üniversite hayatımı düzene sokup ona odaklandım. Cok iyi bir derece ile bitirdim. Bunuda kendimi parcalarak değil, sadece hayatımı bir düzene sokmakla. Kendime daha iyi davranmaya başladım. Düzenli yemek yedim. Masaja gitdim çünkü omuzlarım fena tutulurdu sıkıntıdan. Kendimi iyilestirmek ve geliştirmek icin tekrar kitap okumaya başladım. Eskiden kendimde ne seversem hepsini yeniden bulmaya uğraştım. Ve en önemlisi kendimi affettim. En zoru o.
Sırf haplar almak ve terapi görmek yeterli olmuyor. Hayatınızı olumlu şekilde değiştirmeye çalışın. Bugün çok şükreden bir insanım. Insallah sende atlatirsin
Evet canım iylesirsem ilaç kullanıcı bir omurCanim sen de yasamıstın bu hastalığı değil mi daha önce ikinci kez tekrar ediyor
Önce iylestikten cnm gerisini dusunmeTekrarladı mi peki depresyon ben çok korkuyorum tekrar yaşamaktan bir sene mi aldı benden bu hastalık hala da tam iyilesemedim bir daha yasarsam diyorum nasıl dayanicam gücüm tükendi çünki artık
Tekrarladı mi peki depresyon ben çok korkuyorum tekrar yaşamaktan bir sene mi aldı benden bu hastalık hala da tam iyilesemedim bir daha yasarsam diyorum nasıl dayanicam gücüm tükendi çünki artık
Canim ağzından bal damlıyor Allah senden razı olsun inşallah iyi olurum cnmAllah korktuklarından emin umduklarina nail eylesin inşallah canım:)
Hiç birşeyi kafana takma hiç birseyden de korkma iyi olacaksin emin ol.
Çalışıyorum cnm yürüyüşe başladım devam ediyorum ınsallahh benimkide kısa sürerBen gecen sene yasadm cnm aynılarını seni cok iyi anlıyorum ama düşünmeyeceksin hic biseyi evde oturmayacaksn arastırmayacaksn hic bseyi hastalklari depresyonu adinı bile söylemeyeceksin bu gecici bi süreç geçecek diyeceksin düsündükce dipe çekiyor çunku...
Çocugunun elinden tutacaksın kendine bi güzergah belirleyeceksin hergün biraz daha uzaga yürüyeceksin calışsaydn daha kısa sürede atlatrdn bnm 4 ay sürmüstü ömrümden omür gtmisti ama atlattm
Canim ağzından bal damlıyor Allah senden razı olsun inşallah iyi olurum cnm
Sende iyles aman tedavinin eksik etme acil şifalar cnm iş bulursun önce iyi ol olur muBen de depresyondayım...isyankar bir insan oldum gerçi hep öyleydim ama işsizim ve işsizlik beni günden güne eritiyor delirecek gibi oluyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun
Inşallah herkes iyi olur...neye elimi atsam olmuyor kimi sevsem imkansız...ben her yönden kismetsizim gerçektenSende iyles aman tedavinin eksik etme acil şifalar cnm iş bulursun önce iyi ol olur mu
Inşallah herkes iyi olur...neye elimi atsam olmuyor kimi sevsem imkansız...ben her yönden kismetsizim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?