Ya iylesemezssem diyen beynim

Okurken kanserle savaşıyorsun sandım!
Büyütmeye gerek yok , tedavisi mümkün olan hastalıklar bunlar .Ben de şuan tedavi görüyorum fakat hiç öyle bir korkum yok .niye olmayacak olanı oldurayim ki
Bana da hep öyle diyorlar kanser degilsin alt arafı depresyondasın diye yaşamadıkları icin bu hastalıgı küçümseyerek konusuyorlar kanser hastalarının bile yasama istegi var yaşama tutunabilmek icin çaba gösteriyorlar bu hastalık yaşama istegini elinen alıyor ama çok sükür ki tedavisi var ya olmasaydı diyorum kendi kendime ..Ben de dahil tüm bu hastalıgı yasayanlara Rabbim şifa versin iyi olacagız inşallah

Öyle biseydır ki bu hastalık dilencinin beynini bile kiskaniyor insan depresif seninde böyle korkuların var mı oluyor mu hiç

Bir ara surekli intihar etmek istediginizden bahsettiğiniz bi kkonunuz vardı. Doğru mu hatırlıyorum . Eger doğruysa o zmn konuyu okudugumda daha karamsar birini görmüştüm. Bence suan daha pozitifsiniz ve bu bile bir
gelişme :)

Öyle biseydır ki bu hastalık dilencinin beynini bile kiskaniyor insan depresif seninde böyle korkuların var mı oluyor mu hiç
Olmaz mı hiç burda bile paylaşmıstım hatta ben bir sürü depresyon hastasıyla konustum yüzden fazla onların söyledikelrinden cok etkılenmistim üzüntüden hastalıgım başa sarmıştı hala da var korkularım özellikle hastalıgımın tekrarlaması ve sende oldugu gibi ilacların etki etmemesi ile ilgili

Amin de ,bu yaşama sevinci/isteği seninle alakalı. Kanserin çaresi yok çoğunlukla, mesela ben babamı kaybettim .o kadar büyük acılar yaşıyordu ki ,hiç de sesi çıkmıyordu. Uyandım ya , bugün de hayattayım ya , çok şükür, diyordu hep .

Bide ben çevreme yansitmam ne kadar dipte olursam olayım . Kimse bana diyemez "amaaann sanki kanser hastasısın " diye ..önce bi kendini yönetmeyi öğrenmelisin. Kendini hastalığın eline bırakma, teslim olma .şuan büyük bir sıkıntım var ,çok az kişinin bildiği birşey. Buna rağmen kendimi kontrol etmeye çalışıyorum . Bide uzman ve tedavi yöntemi de önemli . Denedin , olmuyorsa başka başka uzmanlar dene ..

maalesef canım bunu depresyon düşündürüyor herkesin dediği gibi hobiler edinecek ben terapi de almıyorum henüz hipnoterapi aldım tamamen sacmalik ti sadece hayal kuruyorsun ve uyanıksın negatif düşündüğümüz için bunları düşünüyoruz bir tek doktorun söyledikleri beni geçici olarak rahatlatıyor Allah ikimizide görmemişe dönersin bu hastalıgı.

Bide ilaçlar etkisini yitirince farklı ilaç önerir doktorun .Ben kac kere ilaç degistirdim biliyor musun ?aynılarıyla devam etseydim şuan klinik yatışım yapılmıştı. Ve bir seneden sonra herşey daha iyi olmaya başladı . Biraz zaman ve biraz da tedaviye inanmak gerekiyor

Evet hala oluyor arada ama ben bile bu ayrıntılı farkına varmadım eskiye göre daha iyiyim

Siz daha deneyimlisiniz biz tedaviye inanmıyor değiliz o herkesin başına gelebilecek o risk bizi bulursa diye kaygilaniyoruz ilaç fayda etmezse vs.korku

Siz daha deneyimlisiniz biz tedaviye inanmıyor değiliz o herkesin başına gelebilecek o risk bizi bulursa diye kaygilaniyoruz ilaç fayda etmezse vs.korku
Kaygı bozukluğu yani :) ya olursa diye diye ileriyi görmen mümkün değil . Sürekli bu hastalığın içinde ve aynı yerde kalmak istiyorsan devam et , yok hayır kurtulmak istiyorum diyorsan da bu yanlış düşünceyi beyninden at .bir kere hastalığı düşünmemekle başla işe

Ama hep çabalamak lazım ve bazen bu da yoruyor insanı güzel gecen mutlu oldugum bir gün varsa şükrediyorum zaten eskisi gibi olamadım da yine de bunada şükür diyorum ama hep özeniyorum hiç bu hastalıkla tanışmamış olan insanlara

Evet hala oluyor arada ama ben bile bu ayrıntılı farkına varmadım eskiye göre daha iyiyim
Bnce kesinlikle saha iyisiniz. Okudugumda bunu hissettim. Sizi tanimiyorum ama diger konunuzdan cok etkilenmistim. Bu konuyu okuyunca kendinizi toparlamaniza sevindim. Lütfen sizde ufak bile olsa hayatinizdaki pozitif gelismelerin farkinda olun.

Aminn canım aminn insallah..

ah bir de kendime inandırabilsem bunu

Beyninizin bir oyunu, bir halüsinasyon bu yaşadıklarınız. Geçmeyecek derseniz ve korkarsanız geçmez. Siz bunu atlatabilecek güçte bir kadınsınız. Sadece olumluyu düşünmeye çağırın ve kendinize hedefler koyun hayatta. Canınız hiç istemese de uğraşın onları tamamlamak için. Nasıl geçip gittiğini bile anlamayacaksınız.

Bende bir zamanlar depresyo, anksiyeti ve yemek bozukluguna yakalanmış biri olarak korkularinizi anlıyorum. Ama aslında bunlardan korkmaniz hala iyilesmeye ümidinizin olduğunu gösteriyor, çünkü en dip noktada ölmekten bile korkmuyor insan. Bi ara bende ölmek istedim. Allahin takdiri ağlamaktan o kadar yordun düşmüşüm ki o gün, uyuya kalmışım yatağın üstünde. Aslinda hazirlanmistim ben. Bende kendi kendime dedim ki: bugüne de uyandiysan vardır bundada bir hikmet. Bir daha aklımın ucundan geçmedi. Bunu ailemden hickimseye anlatmadim hic. Zaten iyikesince "salakmiyim, ne diye öyle düşündüm" diyorsun kendi kendine. Bugün mutlu bir yuvam ve evlatlarım, sağlıklı bir ben varsa o uykuya borcluyum. tedavinizi görün. Kendinizi sevin, olduğunuz gibi kabul edin. İyileşmek icin kendini ve durumlari olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmek lazım. Kendini geliştirmeye, iyilestirmeye odaklan. O "iyilesemezsin" diyen sese kukak asma. Bi yandan konussun. Sen dinleme sadece. Insallah atlatırsın. Benim iyilesmem iki aydan fazla sürdü, ama bir günde hastalanmadigimiz gibi, bir günde iyi olmamız mümkün degil. Cok gecmis olsun. Korkmayin iyilesmek mümkün ve sizin elinizde

Nasıl atlattın cnm ilaçla mi

Nasıl yapabilirim yardım et

Nasıl atlattın cnm ilaçla mi

İlaçları sadece bir süre kullandım. Doktor kontrol altında bıraktım. Kötü zamanlarda haftada iki kere 45 dk. Terapiste, sonra haftada bir kere 45 dk. Gittim. Terapi bir yana etrafimda bana zarar veren, enerjimi sömüren bütün sahte arkadaşları ve insanları attım. Üniversite hayatımı düzene sokup ona odaklandım. Cok iyi bir derece ile bitirdim. Bunuda kendimi parcalarak değil, sadece hayatımı bir düzene sokmakla. Kendime daha iyi davranmaya başladım. Düzenli yemek yedim. Masaja gitdim çünkü omuzlarım fena tutulurdu sıkıntıdan. Kendimi iyilestirmek ve geliştirmek icin tekrar kitap okumaya başladım. Eskiden kendimde ne seversem hepsini yeniden bulmaya uğraştım. Ve en önemlisi kendimi affettim. En zoru o.
Sırf haplar almak ve terapi görmek yeterli olmuyor. Hayatınızı olumlu şekilde değiştirmeye çalışın. Bugün çok şükreden bir insanım. Insallah sende atlatirsin

Insallahh cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…