Ya iylesemezssem diyen beynim

Sağol canım inşallah duzelirim

Depresyon,anksiyete vb psikolojik durumlar için en iyi 2 tedavi yontemi:
1.spora gidin,gidemiyorsanız 30-40 dk tek başınıza yürüyüş yapın.
2.hedef koyun kendinize herhangi bir konuda.
Geçmez derseniz geçmez.Yillardir depresyon tedavisi görüyorum.Gecmiyor dediğim için hep daha da dibe battım.Simdi geçecek diyorum daha iyiye gidiyorum.
Depresyon beyinde biter.Siz ne derseniz o durumda olursunuz.

Hayatta tekrar bağlanmak istiyorum hastalık sürdükçe umudumu kaybediyorum iyi var cocuklarim onlarla ilgilenecek güç kalmadı bende daha kötü olmaktan korkuyorum
Terapiyi,ilaçları aksatmayın, sorun olduğunu kabul ettiğinize göre çözüme de yakınsınız bence. Düzelmek sizin elinizde,siz isteyeceksiniz ve iyi olacaksınız

Tabiki geçmesini istiyorum ama Korkuyorum da elimde değil çaresiz hissediyorum kendimi şöyle yapsam faydalı olur mu korksam da geçecek diyerek mesela

Tabiki geçmesini istiyorum ama Korkuyorum da elimde değil çaresiz hissediyorum kendimi şöyle yapsam faydalı olur mu korksam da geçecek diyerek mesela
Neden çaresiz hissediyorsunuz?Çabalarsanız iyileseceksiniz.Neden korkuyorsunuz?Sonunda iyileseceksiniz.
Beynimiz özellikle depresyondayım tamamen karanlığın içindedir.Siz sonundaki ışığa odakların.
İyileşmek odak noktası.Bunun için her gün disiplinli biçimde kendiniz için birşeyler yapın.
Bakın o karanlık zamanla nasıl dağılacak.
Ayrıca gerçekten çok samimi olarak söylüyorum maalesef bir annenin depresyona girmesi lükstür.
İyileseceksiniz emin olun,tek yapmanız gereken bugunden itibaren bunu kafaya koymak.

Elimden geleni yapacağım cnm söz sağol iyiki varsin

Elimden geleni yapacağım cnm söz sağol iyiki varsin
Ben senelerdir majör depresyon hastasiyim.O kadar çok ilaç kullandım ki sayısını bilmiyorum.
Bu sene anladım işin ben de bittiğini.
Benim gibi seneleriniz geçmesin.
Azıcık üstüne gidin yenersiniz depresyonu.
En güzel haberlerinizi bekliyorum,sevgiler.

Okurken kanserle savaşıyorsun sandım!
Büyütmeye gerek yok , tedavisi mümkün olan hastalıklar bunlar .Ben de şuan tedavi görüyorum fakat hiç öyle bir korkum yok .niye olmayacak olanı oldurayim ki

İlaçların tedavisi görüyorum sanırım terapiye de ihtiyacım var
depresyonu atlatmak terapisiz çok zor. hayatınızda geçmişte veya bugün yer alan problemlerinizi ortaya döküp çözümlemeniz lazım.

herşeyden öte sukredin . her zaman sizde daha kötü durumda olan vardır.

kararlı olun bu hastalıklarla mücadele yolunda.

Rabbim kolaylıklar versin.

bir şaka sizi depresyona sokabilir mi?
Yoksa başka sebepler vardı da siz hala onları görmezden mi geliyorsunuz

Buna sebep olan saka sahibine siz de kaldiramayacagi bir saka yapsaniz emin olun umrunda olmaz!
Sizin de olmasin.Umursamamayi ögrenmedikce her defasinda her yenilgide bu gel git'lerin tekrarlayacagini biliyorsunuz degil mi?
Ilacla tedavi cok cok önemli ama hersey once insanin kendisinde bitiyor aslinda..
Zaman zaman ben de depresyonda hissediyorum kendimi.Ama yine ben iyilestirip kendimi ayaga kalkiyorum tekrar..
Sizin daha ciddi bir boyutta sanirim.Sizi bu depresyona sürükleyen seyden uzak kalmayi deneseniz? Uzak kalmaniza engel olacak seylerden de uzak durmayi deneseniz mesela.Yok edebilseniz diyecegim ama biliyorum bu her zaman mümkün olamiyor.
Sürekli farkli seyler yapin size iyi gelebilecek seyler vardir mutlaka.
Sürekli görüstügünüz arkadasiniz varsa mesela bir süre görüsmeyin.Sürekli gittiginiz bir yer varsa gitmeyin.Bu sureclerde varsa aliskanliklariniz, degistirin.
Mesela moralimin bozuk oldugu bir aksam en sevdigim kösemde otururken aglama krizine girmistim.Sonrasinda dikkat ettim ne zaman orda otursam o aksami hatirlayip moralimin bozuldugunu hissettim.Yalniz oldugum zamanlarda orda zaman gecirmiyorum.Beyin mutsuz oldugun zamani veya mekani kodluyor.Mutlu oldugun yer ve olaylari arttirmaya calis.
Ve sunu unutma en mutlu görünen insanlarin bile belki de bizden daha fazla skntisi derdi vardir.Sadece bas etmesini biliyordur.Yerimde olmak isteyen cok insan var mesela.Mutsuz olmam icin gerekli hic bir sebebim yok onlara göre.Ama ne yasadigini yine kisinin kendisi daha iyi bilir.Bence kusursuz,dertsiz bir hayata sahip insan yok..
Size iyi gelen güvendiginiz insanlarla paylasin.Insan gercekten paylasarak uzaklasiyor stresinden,skntisindan..
Insanoglu daimi olan seylerden bikip farkli seyler arar yaratilis geregi skilganiz galiba.. :)
Sizce bence bu ruh halinizden bikacaksiniz "ehh yeter be" diyip kendi kendinize cikacaksiniz o buhrandan zamanini bekleyin..
Hic bir sey sonsuza dek sürmez..

Depresyon da kötü ama geçiyor be güzelim. Ama sen geçmesin istiyorsun belki de. İnsan durduk yere depresyon girmez. Tedaviye destek olarak terapi deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Herkes atlatabiliyorsa bende Atlatirim Allahın izni ile dualarınızı esirgemeyin fistiklar ellerinize saglik

Canım bol bol abdest al dua oku kendine.. bu geçici bir süreç Allahın izniyle tabiki iyileşeceksin.. olabilir herkesin hayatında mutlaka bir hastalık geçiyor ama iyi ama kötü insanlar sınanıyor.. bu bir süreç ve buda geçecek böyle düşün ilaçlarını düzenli kullan ve kafana hep ben iyiyim mesajı gönder..

Banada dua edermisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…