- 11 Nisan 2016
- 29
- 27
- 3
- 35
- Konu Sahibi yagmurnida
-
Selam kk
İçimi kemiren bir suphe bir dugum bir aci bu.
Annemle babamın evliliği hiç bir zaman iyi olmadı.
Öyle ki annemde babamda başkalariyla gorustuler.
Hele annem yıllarca biiriyle gorustu.
En son ben liseye giderken ayrılmiş.
Benden sonra bir kardeşim oldu 9 yıl sonra annem bu adamla birseyler yasadımi bil iyorum.adami tanıyorum cunku gorusmelerinde beni de yanına alırdı.
Genelde oturur konusurlardi dertleşirlerdi.
Ama diyorum ya bir birliktelikte yasadı ve hamile kaldıysa.ya kardeşim o adamsa hep aklımda suphe.bir cengelli igneyle takılı asılı.
Sadece dertleşmek yukumu hafıfletmek için yazdim.bu yuku ve nicesini 5 yasından beri içimde saklıyorum
Babam in haberi yok.annemin başkasıyla gorustugundenÖyle bile olsa kardeşiniz kardeşiniz dir. Aynı anneden. Bırakın babanız düşünsün. Nasıl bir aile hayatı sürdülerse onların problemi.
Annenizden de olsa kardeşiniz sonuçta.Selam kk
İçimi kemiren bir suphe bir dugum bir aci bu.
Annemle babamın evliliği hiç bir zaman iyi olmadı.
Öyle ki annemde babamda başkalariyla gorustuler.
Hele annem yıllarca biiriyle gorustu.
En son ben liseye giderken ayrılmiş.
Benden sonra bir kardeşim oldu 9 yıl sonra annem bu adamla birseyler yasadımi bil iyorum.adami tanıyorum cunku gorusmelerinde beni de yanına alırdı.
Genelde oturur konusurlardi dertleşirlerdi.
Ama diyorum ya bir birliktelikte yasadı ve hamile kaldıysa.ya kardeşim o adamsa hep aklımda suphe.bir cengelli igneyle takılı asılı.
Sadece dertleşmek yukumu hafıfletmek için yazdim.bu yuku ve nicesini 5 yasından beri içimde saklıyorum
Bence hiç kurcalamayın, kardeşinize asla söylemeyin psikolojisi bozulur.
Bu sadece sizin varsayımınız, ortalığı bulandırmaya gerek yok.
Üvey veya değil sonuçta o sizin kardeşiniz.
Belki başkasından olan sensin
İnşallah benimki sadece vesvese Allah razı olsunBu yükü siz atabilirsiniz ancak sırtınızdan.
Her ne olursa olsun kardeşim ne önemi var deseniz her şüphe ve sorgular bastığında bunu yenersiniz zamanla.
Anne babanızın hataları yüzünden kendinize hayatı zehir etmeyin.
O her durumda sizin kardeşiniz oluyor.Babanız aynı olmasa ne olur onun suçu değil ki olanlar ?
Canim arkadaş bence laf sokmak icin yazmamistir buda olabilir yani. Eger kendi hayatlarini yasiyorlarsa cok ihtimal hatta.Başkasının acısı derdi seni gerçekten eglendirebiliyor mu hadi lafını soktun gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?