canım yanlış anlama ama kızının sağlığı mı? kedi mi?hanımlar benim 6 yaşında kedim ve kedimden küçük 2 çocuğum var.
hamile kaldığımda kedim vardı ve hamilelikte kedi besleyenlerin doğacak çocuklarının alerjiye karşı daha dayanıklı olacaklarını biliyorum. büyük kızım 3 yaşında ve 6 aydır kreşe gidiyor. ara ara öksürürdü ama son 2 aydır çok fenalaştı yani 3 yıldır bu kadar kötü olmamıştı. ciğerleri temiz çıktı ve alerjik astım olabileceğini bunun için alerji testi yapmamı istedi doktor. testi yaptıracağız ama ya kedi alerjisi çıkarsa? ben hayvan sevmeyen bir doktor olabilme ihtimaline karşı hiç kedimiz var demedim, çünkü ters bir sey söylerse direk soğurdum. bu arada doğumundan itibaren gittiğimiz çocuk doktorumuz kedimize karşı çok olumlu bakan bir doktor. jinekoloğum da kedimi onaylamıştı kendi kızının da hamileyken köpeği vardı ve şimdi bizim gibi çocuğuyla birlikte büyüyor köpek. köpekli evde astım olma ihtimali azalıyor diye de yazı paylaştım geçenlerde. şimdiden kara kara düşünmeye başladım, ya kızımın alerjisi varsa? kedim benim ilk göz ağrım. eşimle kara kara düşünüyoruz, o da çok seviyor
zaten en buyuk desteğim çocuk doktorumuz olacak, bence de kedi alerjisi olsa bu zamana kadar ortaya çıkardı ama bilemiyorum, çok korkuyorumBenim de 12 yaşında bir kedim var, şimdi düşünüyorum da başıma böyle bir şey gelse ne yapardım diye bilemedim. İlk başlarda ayrı odalarda tutarsınız. Ağır bir alerjik durum olsa şimdiye kadar kediyle çocuğunuzu bir arada yaşatamazsınız. Bir çok insanın bu alerjik durumu aştıklarını okudum ya da duydum. Çocuğunuzun sağlığı her şeyden önemli ama kediniz de çocuğunuz gibi olmuştur. Alıştırmaya bakın ve muhakkak bir kaç farklı doktordan fikir isteyin. :)
ben de bayılıyorum :) kreşte ilk kışı sonuçta, olabilir tabi kiKreşten bir şey kapmış olabilir mi acaba? Belki farketmediniz ilerledi falan umarım yoktur ben hayvanlarla çocuk ilşkisine bayılıyorum harika oluyorlar
Kreşten birşey kapmış olabilir mi? Kedi alerjisi olsa şimdiye çıkardı ama benim de mesela belirli bir yaşa geldikten sonra çilek alerjim çıktı eskiden çilek yerdim hiçbir şey olmazdı şimdi 2 tanede yesem vücudum kabarıyor.Yine çocukken de pikniğe giderken birşey olmazdı şimdi ise tam tersi pikniğe gittiğimde bütün vücudum kabarıyor otlardan ötürü.hanımlar benim 6 yaşında kedim ve kedimden küçük 2 çocuğum var.
hamile kaldığımda kedim vardı ve hamilelikte kedi besleyenlerin doğacak çocuklarının alerjiye karşı daha dayanıklı olacaklarını biliyorum. büyük kızım 3 yaşında ve 6 aydır kreşe gidiyor. ara ara öksürürdü ama son 2 aydır çok fenalaştı yani 3 yıldır bu kadar kötü olmamıştı. ciğerleri temiz çıktı ve alerjik astım olabileceğini bunun için alerji testi yapmamı istedi doktor. testi yaptıracağız ama ya kedi alerjisi çıkarsa? ben hayvan sevmeyen bir doktor olabilme ihtimaline karşı hiç kedimiz var demedim, çünkü ters bir sey söylerse direk soğurdum. bu arada doğumundan itibaren gittiğimiz çocuk doktorumuz kedimize karşı çok olumlu bakan bir doktor. jinekoloğum da kedimi onaylamıştı kendi kızının da hamileyken köpeği vardı ve şimdi bizim gibi çocuğuyla birlikte büyüyor köpek. köpekli evde astım olma ihtimali azalıyor diye de yazı paylaştım geçenlerde. şimdiden kara kara düşünmeye başladım, ya kızımın alerjisi varsa? kedim benim ilk göz ağrım. eşimle kara kara düşünüyoruz, o da çok seviyor
ben kedimi evlat edinirken bir gün çocuklarım olacağını biliyordum, onlar olursa kedimden vazgeçerim, eğlencem biter diye düşünmedim hiç, 'kedi' kelimesi yerine 'kedin' kelimesi daha uygun sanırım.canım yanlış anlama ama kızının sağlığı mı? kedi mi?
ben de bayılıyorum :) kreşte ilk kışı sonuçta, olabilir tabi ki
inşallah sebep kreştir arkadasımKreşten birşey kapmış olabilir mi? Kedi alerjisi olsa şimdiye çıkardı ama benim de mesela belirli bir yaşa geldikten sonra çilek alerjim çıktı eskiden çilek yerdim hiçbir şey olmazdı şimdi 2 tanede yesem vücudum kabarıyor.Yine çocukken de pikniğe giderken birşey olmazdı şimdi ise tam tersi pikniğe gittiğimde bütün vücudum kabarıyor otlardan ötürü.
biz de hep hayvanlarla buyuduk ki o zamanlar aşı maşı da yoktu. kızım hayvan görünce deliye dönüyor, sokakta boyu kadar köpeklerin peşinde geziyor ve çok merhametli şükürler olsunBen her zaman çocukların hayvanlarla büyümesinden yanayım. Özgüvenleri gelişiyor sanki. :) daha sevecen oluyorlar daha sevgi dolu. Hayvanları seven insanlar kimseye zarar gelmez bence. Annem hep der ki kedi beslemek eve bereket getirir.:)
Bence kedi alerjisi değildir. Yoksa şimdiye kadar çıkardı. Kreşte olmuştu ve sadece öksürük deyince ilerlemiştir. Ya da bir şeye alerjisi vardı kreşte pekişti bilemiyorum.
bundan sonra öyle yorumlara cevap vermeyeceğim, birine verdim yeter, isteyen avukatlığımı yapabilirLütfen şuraya hayvan besleyen insanlar yorum yazsın beslemeyen yıllarını onunla geçiren kedi sevgisini bilmeyen sevmeyen veya o sevgiyi sadece sokakta kediye ekmek vs verenler anlayamaz hayır madem yorum yapıyorsunuz bilmediğiniz bir duygu için bayanı sorgulamayın çocukmu kedinmi diye.
Inşallah canım.Geçmiş olsun bu arada.inşallah sebep kreştir arkadasım
ben de çok öksürüyorum bu ara koalina, bebiş de öksürüyor, kreş sahibinin kızı da deli gibi öksürüyormuş, sanırım havalardanBenim yıllar boyunca kuşlarım oldu. Şu an 7 taneler, bayağı toz-tüy vs var evde. Köpeklere, çamaşır suyuna, parfümlere, toza karşı alerjim var ama neyse ki kuşlara yok:) olsa da asla vermezdim birilerine, ilaçları falan var onları kullanıyorsun...Bunu evcilleri evladı gibi görmeyenler asla anlayamaz.
Bu ara ben de çokca öksürüyorum, geceleri çok fena oluyor hatta uyuyamıyorum ama sebep kuşlar değil...Alakasız bir şey olabilir sizin de. Umarım öyledir.
canım yanlış anlama ama kızının sağlığı mı? kedi mi?
alınmayın hanımlar ama hayvan evlat edinmediğiniz o kadar belli ki...bende hayvanları severim beslemiyorum ama besleme durumum olsa asla evladımdan üstün olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?