Salgın olduğunu söylediler, herkeste öksürük ve boğaz ağrısı, şişliği...geçmiş olsun, adaçayı rahatlatıyor bayağı ama çocuklarda kullanımı nasıldır bilemiyorum...ben de çok öksürüyorum bu ara koalina, bebiş de öksürüyor, kreş sahibinin kızı da deli gibi öksürüyormuş, sanırım havalardan
biz de hep hayvanlarla buyuduk ki o zamanlar aşı maşı da yoktu. kızım hayvan görünce deliye dönüyor, sokakta boyu kadar köpeklerin peşinde geziyor ve çok merhametli şükürler olsun
Kreşten kapma ihtimali yüksek o zamAn canım,ben de bir tanıdığımı ziyarete gittim geçmiş olsuna kadın grip olmuş ama biraz ağır geçirdi yanına gittiğimde biraz geçmişti aynı havayı solumam bile yetti bir kaç gün içinde ben de hasta oldum.ben de çok öksürüyorum bu ara koalina, bebiş de öksürüyor, kreş sahibinin kızı da deli gibi öksürüyormuş, sanırım havalardan
bundan sonra öyle yorumlara cevap vermeyeceğim, birine verdim yeter, isteyen avukatlığımı yapabilir
Yapasım geliyor valla zor tutuyorum kendimi. Kedi, köpek beslemeyen anlayamaz bu duygu sadece sevmekle olmuyor. O kedi dediğiniz can besleyen için gerçekten "canı" "kanı". Bilmeyenler keşke yorum yazmasa..bundan sonra öyle yorumlara cevap vermeyeceğim, birine verdim yeter, isteyen avukatlığımı yapabilir
çok teşekkür ederim ederim canım, ne kadar ince ve iyi bir inansınalınmayın hanımlar ama hayvan evlat edinmediğiniz o kadar belli ki...
elbette anne baba bile evladın yerini tutmazken kedi köpek hiç tutmaz da, kedisi denerisona için bir evlat, hatta ilk evlat biliyor musunuz? o kediciği aldı, ona bir yuva verdi ve şimdi belki de onu başka bir eve evlatlık vermek zorunda kalacak, bu ne kadar zor bir karar.
düşününki evlatlarınızdan birinin diğerindeki bir şeye alerjisi var, sizin için bir olmayabilir amanerisona için tam olarak böyle durum.
seni çok iyi anlıyorum nerisona ama bence kediden değildir, bildiğim kadarıyla alerji öyle birden bire gelişmez, benim de aklıma kreşten bir şeyler olma ihtimali geliyor.
dilerim kedinden değildir, dilerim ne sen onu sevme zevkinden mahrum kalırsın, ne de güzel kızın anne babasından ve kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalır.
iyi de flawless sorun kediyi başka bir aileye göndermek zorunda kalması ya da uygun başka bir yöntem geliştirmesi değil ki, bunu konu sahibi de biliyordur zaten. sorun "aaa canım ne olacak ki gönder kediyi gitsin" tadındaki yorumlar, o kadar kolay değil inan ki. hani elbette bile bile evladını hasta etmezsin de öteki de bir evlat, bir can. bu kadar kolay olmamalı "aman canım bu da sorun mu elbette evladını seçeceksin" demek. bana dense ben de kabul etmezdim açıkçası. benim çocuğum yok ama 3 kızım 1 oğlum elime doğdu, annesi oğlumu emzirmiyordu, kardeşleri istemiyordu çok zayıf diye, ben bütün bebekler uyuduktan sonra onu memeye yanaştırıyordum, kardeşleri onu uyurken atıyordu, ben koynumda uyuturdum onu, 3 kızım var ve onlardan vazgeçmek zorunda kalmayı düşünemiyorum bile.Neden kediyi vermesi gerektiğini söyleyenlere duygusuz muamelesi yapılıyor ki.biz de biliyoruz hayvan sevgisini ama konu sahibinin kızının alerjisi varsa kediyi evde tutamayacağı bariz bir şey,çok üzülse de.
Lütfen şuraya hayvan besleyen insanlar yorum yazsın beslemeyen yıllarını onunla geçiren kedi sevgisini bilmeyen sevmeyen veya o sevgiyi sadece sokakta kediye ekmek vs verenler anlayamaz hayır madem yorum yapıyorsunuz bilmediğiniz bir duygu için bayanı sorgulamayın çocukmu kedinmi diye.
Bizim canım köpeğimiz, oğlumuz da 17 yaşında gözlerini kapattı maalesef. Bizde uyutturmak zorunda kaldık. Bilmeyen anlamaz bu duyguyu maalesef.. Çok zoriyi de flawless sorun kediyi başka bir aileye göndermek zorunda kalması ya da uygun başka bir yöntem geliştirmesi değil ki, bunu konu sahibi de biliyordur zaten. sorun "aaa canım ne olacak ki gönder kediyi gitsin" tadındaki yorumlar, o kadar kolay değil inan ki. hani elbette bile bile evladını hasta etmezsin de öteki de bir evlat, bir can. bu kadar kolay olmamalı "aman canım bu da sorun mu elbette evladını seçeceksin" demek. bana dense ben de kabul etmezdim açıkçası. benim çocuğum yok ama 3 kızım 1 oğlum elime doğdu, annesi oğlumu emzirmiyordu, kardeşleri istemiyordu çok zayıf diye, ben bütün bebekler uyuduktan sonra onu memeye yanaştırıyordum, kardeşleri onu uyurken atıyordu, ben koynumda uyuturdum onu, 3 kızım var ve onlardan vazgeçmek zorunda kalmayı düşünemiyorum bile.
çünkü 1 kızımdan vazgeçmek zorunda kaldım, köpeğimden, o benim ilk arkadaşımdı ve ben ilk en iyi arkadaşımı elimle götürdüm veterinere uyutmaya. aylarca ağladım, hala da aklıma geldikçe ağlıyorum. inan öyle söylendiği ya da sanıldığı kadar kolay değil vazgeçmek.
iyi de flawless sorun kediyi başka bir aileye göndermek zorunda kalması ya da uygun başka bir yöntem geliştirmesi değil ki, bunu konu sahibi de biliyordur zaten. sorun "aaa canım ne olacak ki gönder kediyi gitsin" tadındaki yorumlar, o kadar kolay değil inan ki. hani elbette bile bile evladını hasta etmezsin de öteki de bir evlat, bir can. bu kadar kolay olmamalı "aman canım bu da sorun mu elbette evladını seçeceksin" demek. bana dense ben de kabul etmezdim açıkçası. benim çocuğum yok ama 3 kızım 1 oğlum elime doğdu, annesi oğlumu emzirmiyordu, kardeşleri istemiyordu çok zayıf diye, ben bütün bebekler uyuduktan sonra onu memeye yanaştırıyordum, kardeşleri onu uyurken atıyordu, ben koynumda uyuturdum onu, 3 kızım var ve onlardan vazgeçmek zorunda kalmayı düşünemiyorum bile.
çünkü 1 kızımdan vazgeçmek zorunda kaldım, köpeğimden, o benim ilk arkadaşımdı ve ben ilk en iyi arkadaşımı elimle götürdüm veterinere uyutmaya. aylarca ağladım, hala da aklıma geldikçe ağlıyorum. inan öyle söylendiği ya da sanıldığı kadar kolay değil vazgeçmek.
sadece seni anlayan ve yerinde olmak istemeyen bir insanım. hem kuyruklu hem kuyruksuz evlatların musmutlu olsun. sözü geçen kız profil resmindeki zilliyseçok teşekkür ederim ederim canım, ne kadar ince ve iyi bir inansın
çok zor, benim kızım şimdi adına dikilmiş 4 ağaçla yaşamına devam ediyorBizim canım köpeğimiz, oğlumuz da 17 yaşında gözlerini kapattı maalesef. Bizde uyutturmak zorunda kaldık. Bilmeyen anlamaz bu duyguyu maalesef.. Çok zor
ama bu durumda pek öyle değil sanki fllawless, bak dediğin yorum bu:Benim de köpeğim var büyük ihtimalle ben de vermek zorunda kalsam kahrolurum,ama şu bana hoş gelmiyor daha adam gibi yorum yokken 'siz bizim sevgimizi anlayamazsınız.' tarzı yorumlar,bir üye hayvanları deli gibi severim ama böyle bir durumda çocuğumu seçerim yazmış gelen tepkiler sanki kediyi balkondan atın demiş gibi,öylelerine yazmayın falan..Ne bileyim tuhaf geliyor bana her konuda hemen kutuplaşıyor üyeler,ne gerek var?
besleme durumum olsa asla evladımdan üstün olmaz...bende hayvanları severim beslemiyorum ama besleme durumum olsa asla evladımdan üstün olmaz
hanımlar benim 6 yaşında kedim ve kedimden küçük 2 çocuğum var.
hamile kaldığımda kedim vardı ve hamilelikte kedi besleyenlerin doğacak çocuklarının alerjiye karşı daha dayanıklı olacaklarını biliyorum. büyük kızım 3 yaşında ve 6 aydır kreşe gidiyor. ara ara öksürürdü ama son 2 aydır çok fenalaştı yani 3 yıldır bu kadar kötü olmamıştı. ciğerleri temiz çıktı ve alerjik astım olabileceğini bunun için alerji testi yapmamı istedi doktor. testi yaptıracağız ama ya kedi alerjisi çıkarsa? ben hayvan sevmeyen bir doktor olabilme ihtimaline karşı hiç kedimiz var demedim, çünkü ters bir sey söylerse direk soğurdum. bu arada doğumundan itibaren gittiğimiz çocuk doktorumuz kedimize karşı çok olumlu bakan bir doktor. jinekoloğum da kedimi onaylamıştı kendi kızının da hamileyken köpeği vardı ve şimdi bizim gibi çocuğuyla birlikte büyüyor köpek. köpekli evde astım olma ihtimali azalıyor diye de yazı paylaştım geçenlerde. şimdiden kara kara düşünmeye başladım, ya kızımın alerjisi varsa? kedim benim ilk göz ağrım. eşimle kara kara düşünüyoruz, o da çok seviyor
çok teşekkür ederim, evet kediciğim, ilk göz ağrım resimdeki prensessadece seni anlayan ve yerinde olmak istemeyen bir insanım. hem kuyruklu hem kuyruksuz evlatların musmutlu olsun. sözü geçen kız profil resmindeki zilliyseçok güzelmiş
benim de eve gelen yardımcı hanımın sinekliğin kancasını acık bırakması dolayısıyla kedicim 2. kattan asagı dustu seneler önce, iç kanama geçirdi, dişi kırıldı, yüzü parçalandı, hastanede sakinleştiriciler ile geçirdim o geceyi, günlerce aç gezdim, şükürler olsun iyileşti, kedim en fazla 7-8 yıl sonra ölecek. her gün düşünüyorum naparız diyeiyi de flawless sorun kediyi başka bir aileye göndermek zorunda kalması ya da uygun başka bir yöntem geliştirmesi değil ki, bunu konu sahibi de biliyordur zaten. sorun "aaa canım ne olacak ki gönder kediyi gitsin" tadındaki yorumlar, o kadar kolay değil inan ki. hani elbette bile bile evladını hasta etmezsin de öteki de bir evlat, bir can. bu kadar kolay olmamalı "aman canım bu da sorun mu elbette evladını seçeceksin" demek. bana dense ben de kabul etmezdim açıkçası. benim çocuğum yok ama 3 kızım 1 oğlum elime doğdu, annesi oğlumu emzirmiyordu, kardeşleri istemiyordu çok zayıf diye, ben bütün bebekler uyuduktan sonra onu memeye yanaştırıyordum, kardeşleri onu uyurken atıyordu, ben koynumda uyuturdum onu, 3 kızım var ve onlardan vazgeçmek zorunda kalmayı düşünemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?