o iş o kadar kolay değil, çıkar alerjisi atar sokağa, çocuğu olur cahil doktorun biri at kediyi der, atıverirYani yapacagi sey belli,gozunun cok fazla arkada kalmayacagi,sık sık gorecegi birine emanet etmek kedicigi...bi de cocugunun zarar gorecegini dusunup icini ferah tutmali...ayrilmak.zor elbette o da onun cocugu gibidir simdi...
benim dünyalar iyisi çocuk doktorum bir care bulur, ona guveniyoruminsan bebeğinden vazgeçermi onlar bizim minik meleklerimiz onlarsız hayatı düşünemiyorum sokakta durakta parkta heryerde onlar var
canlarım gecen biri tam durakta oturma yerinin önü yerde uyuyor uzun süre beklemem gerekti uykusunu bölmemek için oturmadım
masum seyler
sizde vazgecemezsiniz bence bir çözümünü bulun umarım kediciğinizden vazgeçmezsiniz
KEDİ sizin için sokakta pisst diye kovduğunuz çopten çıktıgında çığlık koparıp hayvanı ürküttüğünüzün farkında olmadan kendiniz korktuğunuz gereksiz bir canlı olduğundan lütfen yorum yapmayıncanım yanlış anlama ama kızının sağlığı mı? kedi mi?
At dedi diye hemen niye atasınız, başka doktorlara da sorarsınız bir süre birbirlerinden uzak tutarsınız, şayet kronik bir durumsa çocuğunuzun hayati tehlikesi olursa o zaman güvendiğiniz yakın birine verirsiniz.o iş o kadar kolay değil, çıkar alerjisi atar sokağa, çocuğu olur cahil doktorun biri at kediyi der, atıverir
gözüm hep arkada kalır
her seyi bırakın mırıltısı olmadan naparım ben...
kıyamam ki, bebeğim var onun sesinden bile rahatsız olup kaçıyor, odaya kapatmaya kıyamamEn yakın arkadaşım doğum yaptığında evinde iki köpek vardı. Ki kendisi de alerjik, dönem dönem öksürük vb şeyleri tutabiliyor.
Kızı biraz büyüdükten sonra alerji var dedi doktor, napabilirler, ne ilaç kullanabilirler vs doktorla konuşurlarken, bir süre sonra kızı bağışıklık geliştirdi ve şu anda alerjisi yok.
Eğer kızınız bağışıklık kazanamazsa evin ayrı bölümlerinde tutma imkanınız olabilir mi?
korkmayın bence, iki hamileliğim de kediyle geçti benimAyyy süper Olmuş bu konu , bebeğinizi kedinizlemi büyüttünüz ? Bende bir ara scotish fold baktım çok güzeller şimdide bakmak istiyorum ama bebişim olcak ve zararlı olduğunu söylüyorlar korkumdan alamıyorum
Bir zararı yok, alacağınız kedi yavru olacaksa zaten beraber büyürler. Mis gibi aşılarını yaptırırsınız kontrollerini yaptırırsınız ve beslersiniz. Ben kedili evde büyüdüm inanın hiçbir şeyim yok :)Ayyy süper Olmuş bu konu , bebeğinizi kedinizlemi büyüttünüz ? Bende bir ara scotish fold baktım çok güzeller şimdide bakmak istiyorum ama bebişim olcak ve zararlı olduğunu söylüyorlar korkumdan alamıyorum
ayyy kıyamam ona. benim kızım 21 yaşındaydı bizden ayrıldığında, çok uzun yaşadı, beraberken zaman güzel ama ayrılık vakti gelince kötü elbette. bir süre sonra alışıyorsunuz diyeceğim ama ben hala fotoğrafına bakamıyorum, gözlerim doluyor.benim de eve gelen yardımcı hanımın sinekliğin kancasını acık bırakması dolayısıyla kedicim 2. kattan asagı dustu seneler önce, iç kanama geçirdi, dişi kırıldı, yüzü parçalandı, hastanede sakinleştiriciler ile geçirdim o geceyi, günlerce aç gezdim, şükürler olsun iyileşti, kedim en fazla 7-8 yıl sonra ölecek. her gün düşünüyorum naparız diye
yanlışlıkta sizden mi alıntı yapmışım?At dedi diye hemen niye atasınız, başka doktorlara da sorarsınız bir süre birbirlerinden uzak tutarsınız, şayet kronik bir durumsa çocuğunuzun hayati tehlikesi olursa o zaman güvendiğiniz yakın birine verirsiniz.
Ayyy süper Olmuş bu konu , bebeğinizi kedinizlemi büyüttünüz ? Bende bir ara scotish fold baktım çok güzeller şimdide bakmak istiyorum ama bebişim olcak ve zararlı olduğunu söylüyorlar korkumdan alamıyorum
ayyy kıyamam ona. benim kızım 21 yaşındaydı bizden ayrıldığında, çok uzun yaşadı, beraberken zaman güzel ama ayrılık vakti gelince kötü elbette. bir süre sonra alışıyorsunuz diyeceğim ama ben hala fotoğrafına bakamıyorum, gözlerim doluyor.
ben teselliyi kızımın adına tüm aile bireylerimiz için birer fidan bağışlamakta buldum, o ağaçlar yaşadıkça benim kızım da yaşıyor hala benim gözümde. vakti geldiğinde ki umarım geç gelir, size de faydası olur belki[/Q
ne güzel ömrü olmuştur eminim
Yok alıntıyı benden yapmadınız ben şayet size atın derlerse hemen atmayın sakın diye dedim. Alerjiler geçebiliyor da çünkü.yanlışlıkta sizden mi alıntı yapmışım?
birisi guvendıgın birine ver demişti ona yazmıştım ben
Vallahi annemin bi kedisi var daha yeni aldı british o kadar gğzel ki içim gidiyor bembeyaz ya bende almak istiyordum insanlar korkutunca kafamda soru işaretleri oldu.. Teşekkür ederimm yorumunuz için:))Bir zararı yok, alacağınız kedi yavru olacaksa zaten beraber büyürler. Mis gibi aşılarını yaptırırsınız kontrollerini yaptırırsınız ve beslersiniz. Ben kedili evde büyüdüm inanın hiçbir şeyim yok :)
birisine ver demiş ya, işte o verdiğim kişiye de cahil bir doktor at der (bana at o kediyi dedi prof), o da atabilir diye yazdımYok alıntıyı benden yapmadınız ben şayet size atın derlerse hemen atmayın sakın diye dedim. Alerjiler geçebiliyor da çünkü.
Ay valla ya sanki nolcak herkes kafasına göre beni geriyor yok tüyü kaçar yok mantar olursa şöyle olurHiç bir şey olmuyor canım emin ol kendimden biliyorum hayatım kedilerle geçti gayet sağlıklıyım. :)
Ben evli değilim şuan ki kedim ailemle kalacak. Ben de evlendiğimde almayı planlıyorum. Çocuğum olduğunda da alabilirim hatta beraber büyüsünler diye. Korkmayın aşıları tamsa eğer hiçbir sorun olmaz.Vallahi annemin bi kedisi var daha yeni aldı british o kadar gğzel ki içim gidiyor bembeyaz ya bende almak istiyordum insanlar korkutunca kafamda soru işaretleri oldu.. Teşekkür ederimm yorumunuz için:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?