ya kendimi öldüreceğim ya da her şeyi arkamda bırakıp gideceğim.

ama canım madem iyi değil diğer oğlunu neden el üstünde tutuyor? madem psikolojisi bozuk ona da kötü davransın ona da bana davrandığı gibi davransın o zaman anlayayım üzüleyim durumuna

Problemin başladığı yer o kısım zaten .
Ananem dört kızı vardı bir tane oğlu vardı artık nasıl yetiştirdiyse dayımı adam ben kralım diyordu , düşün egoyu.
Bazı ailelerde oluyor bu.
Ben yakın ilişkiler kur demiyorum zaten arada sırada haberini al yeter.Evlat olarak bu kadarını yapmamız gerektiğini düşünüyorum .Lütfen dipteyim , intihar etmeyi düşünüyorum laflarını söyleme , şu an bu halinle dipteysen senin iyi halini düşünemiyorum .
Gençsin ve mesleğin elin de.Kendine acımayı bırak,dışardan bakan biri olarak diyorum o kadar kötü durum da değilsin .

Son düzenleme:

oğlu çalışsın da baksın
nasıl olsa bir numaralı evlat oymuş

ben sizin tüm konularınızı biliyorum o zaman yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum ama hastalıklı bir ruh haline sahip olduğunuz tüm yazdıklarınızdan belliydi zaten. herkes yazmış ben de tekrar edeyim işiniz var gücünüz var kimseye sağlık olarak da maddi olarak da muhtaç değilsiniz. manevi muhtaçlığınız var evet ama kabullenin artık o kadın sizi sevmiyor istemiyor.

sizinkine benzer bir ilişki annemle dedem arasında vardı. annem de babasından vazgeçemedi uzun bir süre ama artık hem babamla hem bizimle ilişkileri bitme noktasına gelmişti psikolojik olarak da çökmüştü. şimdi nasılsın iyi misin halindeler o kadar. annemin yaşadıklarını da sizinkileri aratmaz polise avukata kadar gitti dedem. yaşlı dedi yazık dedi yalnız dedi gene de bizi dinlemedi annem ama sonunda elini ayağını çekti.

size de tavsiyem bu. konyaya gidin orda hiç değilse kafanız rahat olur. elalem sizi anneniz kadar üzmez. aramayın sormayın. ana hakkı bu demek değil merak etmeyin. her doğuran ana olmuyor ne yazık ki. allaha sığının inşallah bu sınavınız bir an önce biter.

bu kadının peşinde gezmeye devam ederseniz daha çok üzülürsünüz. bir kez olsun laf dinleyin size uzak dur diyor herkes uzak durun

Herseyi arkanda bırak git. Sen bi mutlu olamadın ya üzülüyorum ben sana ciddi anlamda. Git başka yerlere hatta bi ara merkeze tayin isteyecegim diyordun bence onu da yap maaşın biraz azalsa nolacak sanki o anne bozmasina da bişey gönderme artık vicdansiz değil kendi degerlerini bilen biri olursun. Git allah aşkına mutlu ol ya bak yürekten istiyorum bunu. Yeni birileri de çıkar karşına biraz sosyal ol kapatma kendini ezdirme ne güzel yalnız yasiyosun bu ne büyük bi özgürlük ne büyük bi nimet bir bilsen. Artık adımlarını sen mutlu olacak sekilde at kimseyi düşünme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
1. Bir öğretmenin konuşma tarzi bu olmamali bence
2. 28 yasindasin onlarla yasamak zorunda degilsin
3. Allah yardim etsin zor bi durum

polyanacım ben bir öğretmenden önce bir insanım duygularım ve en önemlisi bir psikolojim var 2 gündür 4 saatlik uykuyla ayaktayım hiçbir şey yemedim bu şartlar altında konuşma tarzımın normal olduğunu düşünüyorum

"hastalıklı bir ruh haline sahipsiniz" sözü biraz ağır olmamış mı?

"hastalıklı bir ruh haline sahipsiniz" sözü biraz ağır olmamış mı?

obsesifsiniz diyeyim o zaman anneniz konusunda. sağlıklı değil yani. bu arada annem psikiyatra gitmişti ilaç da kullanmıştı size de öneririm. hakaret olarak kullanmadım bu arada kusura bakmayın diyeyim yine de kırdıysam tüm bu yazdıklarımdan ona takılmayın

Hayır islam bu değil Islam. Çok güzel Bişey Onu öğrenmeye çalış Kim için olursa olsun sakın mesleğini bırakma İşte öyle Bişey yaparsan çok hata edersin Meslektaşız Sakın yapma olur mu? O annen olacak insana sen görevini yapmışsın Kendini geri Çek artık Uzak tut kendinden

akrabalarımdan gidebileceğim kimsem yok hiçkimsem yok.yıl boyunca o kadına para gönderdim köye gitmek o evde kalmak hakkım diye düşümmüştüm.
ilaç kullandım uzun süre doktor kontrolünde bıraktım gayet de iyi hissediyordum ama sanırım tekrar başlamam lazım

yapmak istemem asla ama öyle bir boşluktayım ki bu çocukla tam da bugünlerde tanıştım şifa gibi geldi ilgisi umursaması adam yerine koyması

canım mesaj attım mesaj kutun dolu siler miisn

göndermeyin de gitmeyin de

numaranızı da değiştirin size ulaşamasınlar acımasızce gelecek belki okuyanlara ama başka türlü kurtulamazsınız. bir süre sonra bakarlar siz eski siz değilsiniz bambaşka davranmaya başlarlar ama o zaman da yelkenleri indirmeyin sadece seviyeli bi şekilde iletişim kurun

işte ben de bunu diyorum eğer ki bu dediklerinizi yaparsam bana bambaşka davranmaya başlarlar mı? gerçekten bu olur mu olur mu? kaç yıl gerekir onları bu seviyeye getirmek için?

yapmak istemem asla ama öyle bir boşluktayım ki bu çocukla tam da bugünlerde tanıştım şifa gibi geldi ilgisi umursaması adam yerine koyması

Ilgi gösteren çok insan olur daha Anlıyorum seni Ama hata olur Kendini topla Ilerde daha çok pişman olma O kadını da bundan sonra arama bile Paran pulun var Ayakların üzerinde durabiliyorsun Gidecek yer mi yok sanki İstediği kadar helal etmesin O kadar basit değil işte Allah adildir Sen yapacağın her şeyi yapmışsın

Eski konularini okudum. Arkadasim sen yapiyorsun sonra isyan ediyorsun. Kismen uzak duracaksin annen den senin ruh sagligini bozmus cunku. Bu kadar kotuluk ve hakarete ragmen insan nasil bu kadar bagimli olur anlamiyorum. Kendine yazik ediyorsun ve etmissin zaten.

Anneniz siz tatilden sonra evinize döndükten sonra yeni eşi ve oğluyla kalacağı için sizi geçici görüyor ve onlara "yaranmaya" çalışıyor. Aileden duygusal beklentilerinizin karşılığını alamamak eminim çok üzücüdür fakat bir noktadan sonra da kaldırmak zorunda değilsiniz.

İnsanlar birbirini kırıyorsa orada sevgiden üstün sayılan değerler var demektir ki hiçbir şey sevgiden üstün olamaz.

Kendi hayatınızı yaşamaya çalışın ancak bu boşluk hissi içinde de hemen birini başınıza sarmayın sevgili diye.

Son düzenleme:

Buna benzer konuları daha önce de açtığınızı hatırlıyorum. Ve insanlar yukarıdaki mesaja benzer tavsiyelerde bulundular. Ama dikkate almıyorsunuz, hala aynı minvalde devam edip acı çekiyorsunuz.. Bir yerlerde sorun var. Önce ona yoğunlaşın ve kendi yolunuzu çizin artık..

arkadaslar hakli

bambaska davranmaya baslarlar ozellikle annen

önce aramamandan para yardimi yapmamandan dolayi kizacaktir

hakaret edecektir nankorlukle suclayacaktir sonra analik hakkiyla tehtit edip

analik hakkini öne sürecektir ama sen kararli bir sekilde sinirlenmeden "he he" diyip gecmen gerek

kendini yiprantmayacaksin psikolojik baskilarina boyun egmeyeceksin ve sessizligini koruyacaksin

sonra degisecekler goreceksin

Bir hayat arkadasina ihtiyacin vardir dogal olarak ama inan bana en cok ihtiyacin olan sey MESLEGIN su an

diin konusunda bir sey diyemem yasadiklarindan yola cikarak süpheye dusmen normal degil benim icin

kaba gelecek ama bir laf var "gavura kizip oruc bozulmaz" diye

guclu ol lutfen insanlar anada olsa evlatta olsa nankor ve kotu olabiliyor

kendini cekerek maddi yardimlarini keserek duzeltebilirsin simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…