- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
ama canım madem iyi değil diğer oğlunu neden el üstünde tutuyor? madem psikolojisi bozuk ona da kötü davransın ona da bana davrandığı gibi davransın o zaman anlayayım üzüleyim durumuna
samaracım seni tanıyorum yazdıkarını okuyorum.ve konuma yazdığın için sana çok teşekkür ederim
üzülüyorum beni doğuran kadının durumuna bir taraftan da yaşlandı hala çok kötü bir evde oturuyor.en çok yardımı benden görüyor ama en çok da beni eziyor.bıktım usandım artık.
1. Bir öğretmenin konuşma tarzi bu olmamali bence
2. 28 yasindasin onlarla yasamak zorunda degilsin
3. Allah yardim etsin zor bi durum
ben sizin tüm konularınızı biliyorum o zaman yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum ama hastalıklı bir ruh haline sahip olduğunuz tüm yazdıklarınızdan belliydi zaten. herkes yazmış ben de tekrar edeyim işiniz var gücünüz var kimseye sağlık olarak da maddi olarak da muhtaç değilsiniz. manevi muhtaçlığınız var evet ama kabullenin artık o kadın sizi sevmiyor istemiyor.
sizinkine benzer bir ilişki annemle dedem arasında vardı. annem de babasından vazgeçemedi uzun bir süre ama artık hem babamla hem bizimle ilişkileri bitme noktasına gelmişti psikolojik olarak da çökmüştü. şimdi nasılsın iyi misin halindeler o kadar. annemin yaşadıklarını da sizinkileri aratmaz polise avukata kadar gitti dedem. yaşlı dedi yazık dedi yalnız dedi gene de bizi dinlemedi annem ama sonunda elini ayağını çekti.
size de tavsiyem bu. konyaya gidin orda hiç değilse kafanız rahat olur. elalem sizi anneniz kadar üzmez. aramayın sormayın. ana hakkı bu demek değil merak etmeyin. her doğuran ana olmuyor ne yazık ki. allaha sığının inşallah bu sınavınız bir an önce biter.
bu kadının peşinde gezmeye devam ederseniz daha çok üzülürsünüz. bir kez olsun laf dinleyin size uzak dur diyor herkes uzak durun
"hastalıklı bir ruh haline sahipsiniz" sözü biraz ağır olmamış mı?
obsesifsiniz diyeyim o zaman anneniz konusunda. sağlıklı değil yani. bu arada annem psikiyatra gitmişti ilaç da kullanmıştı size de öneririm. hakaret olarak kullanmadım bu arada kusura bakmayın diyeyim yine de kırdıysam tüm bu yazdıklarımdan ona takılmayın
Hayır islam bu değil Islam. Çok güzel Bişey Onu öğrenmeye çalış Kim için olursa olsun sakın mesleğini bırakma İşte öyle Bişey yaparsan çok hata edersin Meslektaşız Sakın yapma olur mu? O annen olacak insana sen görevini yapmışsın Kendini geri Çek artık Uzak tut kendinden
samaracım seni tanıyorum yazdıkarını okuyorum.ve konuma yazdığın için sana çok teşekkür ederim
üzülüyorum beni doğuran kadının durumuna bir taraftan da yaşlandı hala çok kötü bir evde oturuyor.en çok yardımı benden görüyor ama en çok da beni eziyor.bıktım usandım artık.
akrabalarımdan gidebileceğim kimsem yok hiçkimsem yok.yıl boyunca o kadına para gönderdim köye gitmek o evde kalmak hakkım diye düşümmüştüm.
ilaç kullandım uzun süre doktor kontrolünde bıraktım gayet de iyi hissediyordum ama sanırım tekrar başlamam lazım
göndermeyin de gitmeyin de
numaranızı da değiştirin size ulaşamasınlar acımasızce gelecek belki okuyanlara ama başka türlü kurtulamazsınız. bir süre sonra bakarlar siz eski siz değilsiniz bambaşka davranmaya başlarlar ama o zaman da yelkenleri indirmeyin sadece seviyeli bi şekilde iletişim kurun
yapmak istemem asla ama öyle bir boşluktayım ki bu çocukla tam da bugünlerde tanıştım şifa gibi geldi ilgisi umursaması adam yerine koyması
28 yaşındasın kes bagını madem istemiyorlar maddi manevi onlardan uzak dur. 2 ay tatilin varsa erken rezevasyonlardan kendıne tatıl alsaydın bol bol gezerdın hıc derdın olmazdı sana bu kadar hakaret edıyor sen yıne dıbıne gırıyorsun mazoşıstmısın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?