Ya Kızlar Evlilik Nasıl Birşey?

acelya24

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
247
76
13
Bana bir gününüzü anlatır mısınız mesela?
Aşkınızı yaşayabiliyor musunuz tam olarak bol bol istediğinizi yapıp, vakit bulup sarılıyor musunuz tam kadın oldugunuzu hıssedıyor musunuz? :)

Ne çok özenilecek ne de şikayet edilecek bir şey.
Ya da zamanı geldiğinde her ikisi de mevcut.
Kısaca hayat yani, tek farkı yanınızda sevdiğiniz adamın olması.
Beraber yemeniz, sohbet edip film izlemeniz, kimi zaman mıç mıç sevgi pıtırcığı kimi zaman totoları devirerek oturmanız vs.
Eşinizle ortak nokta bulabiliyorsanız (ki ben eşimle sohbet etmekten, seyehat etmekten ve yemek yapmaktan çok keyif alırım) oldukça eğlenceli bir hayat biçimi.
Öyle sürekli 'ay ben kadınım, çok seksiyim, efil efil gezeyim' ya da adamın görmemiş gibi heran burnunuzun dibinde saldırır konumda olması durumu yaşanmıyor.
Bir tarafınız açılsa eşiniz ört üstünü üşüyebilirsin diyebiliyor.
Yani kadın ve erkeğe yüklenen cinsel metalardan oldukça uzak, hayat arkadaşı modu daha fazla aktif, en azından benim evliliğimde öyle.

Bana göre evlilik doğru kişiyi bulduysan cok güzel bir şey.Tabi her zaman guzel gitmeyebilir kimi zaman aile meseleleri yuzunden tartışılabilir kimi zaman durduk yere sacma sapan bir sey yuzunden ama önemli olan saygı sevgi ve güvenin olması bunlar varsa zaten her sey super gidiyor yeri geliyo can yoldası yeri geliyor arkadas anne baba her sey.Bir de dogru zamanlama Allah karsına bir sekilde cıkarıyor o kişiyi. Evliliği sürekli cinsllk olarak düşünme bazen duygu yoğunluğu olur bazen olmaz. İlk evlendigimizde cok garip gelmişti zamanla alıştım onu karşılamaya ona yemek pişirmeye evi toplamaya alıstım. Sevgi varsa zaten o gelince eve nese geliyor onun varliği yetiyor aynı yatağı paylasmak bana biraz zor gelmişti simdi o yatakta yokken uyuyamıyorum evlilik fedakarlık ister kimi zaman mac izlemek istiyor mesela bende mecbur izliyorum ama kimi zamanda benim istediğim oluyor. Kısacası evlilik dogru kişiyle dogru zamanda olmassa cok guzel bir şey. Eger niye böyle biri yok diye düşünüyorsan zamanı su zaman degildir.

Bence cok guzel birsey evlenmwyi dusunyosan hic dusunme evlen tabi karsondaki kisitede bagli seni mutly etmesi.Mesela sevgiliyken su an napiyodur nerdedir die busuru seyler gecer kafasindan insanin evlenince kafasi cok daha rahat olyo yyaninda surekli merak etmyosun.benim esim sevgililik donemode bu kadar ilgili deildi evlenince daha sahipleniyo daha ilgili oldu.Biz surekli birlikteyizdir calisdigi sure haric arkadaslariyla bile gorusmez bende oyleyim o isteyken girusurum birbirimizle vakit geciririz asla ayri biseyler yaptigimiz olmadi daha.yani ben iyiki evlenmisim diyorum onsuz bi hayat dusunemiyorum cok seviyorum yaa ❤

1 senelik evliyim
Allah kahretsin dediğim zamanlar da oldu
pişman mıyım? asla..

mutlu muyum, evet :)

sanırım bana herşey müstehak

bir filmi üç gecede bitirebilmek güzel birşey

canım allah mutlu etsın ıyıce

1 senelik evliyim
Allah kahretsin dediğim zamanlar da oldu
pişman mıyım? asla..

mutlu muyum, evet :)

sanırım bana herşey müstehak

bir filmi üç gecede bitirebilmek güzel birşey
haahahah evet çok güzel evlılık sevdıgının gozlerıne baktıgında gunun tum yorgunlugunun gıtmeısı fılan sdgd

Tüm açtığınız konuları okudum ve durumunuzu hiç ama hiç iyi görmüyorum.
Acilen toparlanmanız gerekiyor ve yaşınız gibi davranmanız gerekiyor.
Söyleyecek daha çok şey var ama benden bu kadar....

Tüm açtığınız konuları okudum ve durumunuzu hiç ama hiç iyi görmüyorum.
Acilen toparlanmanız gerekiyor ve yaşınız gibi davranmanız gerekiyor.
Söyleyecek daha çok şey var ama benden bu kadar....
Hormonlarla alakası varmıs lıbıdo fılan
Tesekkur ederım

Aşkınızı yaşayabiliyor musunuz tam olarak bol bol istediğinizi yapıp, vakit bulup sarılıyor musunuz tam kadın oldugunuzu hıssedıyor musunuz? :)
Kendi gorusumdur evlilik cok buyuk sabir sorumluluk idare yetinme sukretme bir cok karmasasi olan bisey .... Esinle inisli cikisli bir cekisme dis etkenler yoksa cocuk olduktan sonra aliskanliklara donuyor senede ozel gunler haric (anneler gunu digum gunu yilbasi sevgiler gunu evlilik yildonumu) Hatirlanmiyon oyle pat cicek hediye bekleme sonrasinda ya yurtursun ya yurutmezsin bu kadar laf aramizda benim ki devam

valla evlilik zor işmiş mayıstan buyana evliyim 6 yıldır sevgiliydik sonunda evlendik evlilik güzel yanları herzaman olmuyor hele haftanın 6 günü çalışan bir kadın için sabah 7 işe git akşam 7 gel yemek hazırla evi topla çamaşır bulaşık yani kocanda evişi yapıyor vakit ayırmıyorsun diyor çünkü mal gibi koltukta yatıp hiçbişeye yardım etmeyince hiçte güzel olmuyor evlilik he bide tatil günümüzüde kendimize ayıramıyoruz ailesile ayrıca aileside çok soğuklar ve sürekli kendilerile muhatap olmamızı istiyorlar benimde sosyal hayatım arkadaşlarım var ama hepsi bitti ben kendi annemi göremiyorum aynı ilde odumuz halde ayda yılda 1 ancak ama onun anasının suratını daha çok görüyorum derken biz kendimizi unuttuk sevgili kalsaydım keşke diyorum eski günlerimi özledim ailemi evimi yatağımı özledim özgürlüğümü özledimmmm alışveriş yapmayı kuaföre gitmeyi paramı kendim harcamayı
not: aklınız varsa eğer çalışan bayansanız evlenirken 2.kere düşünün bunları göze alacaksınız birkere
he birde erkekler değişiyor ve sürekli kendine ilgi bekliyor

Evlilik güzel şey bence. En azından benim için şimdilik öyle.
1 aya yakın süredir evliyiz, daha çok yeniyiz
Ama her dk mıç mıç değiliz. Ayrı koltuklara uzanıp televizyon izliyoruz
Bazen o bilgisayardan maç izliyor, ben televizyondan dizi izliyorum
Sürekli yanyana dipdibe olunacak diye bir şey yok çünkü
O istediği zaman halı saha maçına gidebiliyor, ben istediğimde arkadaşlarıma gidebiliyorum
Sıkmıyoruz birbirimizi.
Eşim ev işlerinde bana yardım ettiği için o kadar zorlanmıyorum sanırım
Umarım hep böyle devam eder.
Bu arada evlilik gerçekten çok güzel bir şey. Onunla uyuyup sabah onun varlığı hissederek uyanmak kadar güzel bir şey yaşamamıştım ben ömrümde..

Evlilik dogru kisiyle ise guzeldir tabii ki. Cocuk ise her seye deger. Ama yanlis kisi ise karsindaki omur torpusudur. Dogru insana denk gelmezseniz su aninizi mumla ararsiniz. Insani kendinden bile sogutur.

Akşam yemekten sonra kocanın horlayarak tv başında uyuyakalması

Sabah;
Ese kahvalti
Aksam;
Ese aksam yemegi
Aksam sorasi;
Ese cay meyve
Gece;
Esi memnun etmek ( malum)
Anlican evlilik erkeklere yariyor

bekarlık sultanlıktır. düğün gelinlik şımartılmak balayı tek taş gezme eğlenme özgür olma hediyeler süprizler evin olması onu süsleme evde söz sahibi olma gibi pon pon şeyler, hepsi yalan. tek yaşadığım güzel an o da bana güzel evlenme teklfi yapmadın dedim diye antalyaya götürüp tek taş almıştı. orada da kaldı romantikliğimiz. şelaleden aşağı attık bir daha yüzünü gören olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…