canım allah mutlu etsın ıyıceBence cok guzel birsey evlenmwyi dusunyosan hic dusunme evlen tabi karsondaki kisitede bagli seni mutly etmesi.Mesela sevgiliyken su an napiyodur nerdedir die busuru seyler gecer kafasindan insanin evlenince kafasi cok daha rahat olyo yyaninda surekli merak etmyosun.benim esim sevgililik donemode bu kadar ilgili deildi evlenince daha sahipleniyo daha ilgili oldu.Biz surekli birlikteyizdir calisdigi sure haric arkadaslariyla bile gorusmez bende oyleyim o isteyken girusurum birbirimizle vakit geciririz asla ayri biseyler yaptigimiz olmadi daha.yani ben iyiki evlenmisim diyorum onsuz bi hayat dusunemiyorum cok seviyorum yaa ❤
yok sınırlenerek konusmaBen sana ozet yapayim,3 yildr evliyim,
Afedersiniz b.....k gibi bisey
haahahah evet çok güzel evlılık sevdıgının gozlerıne baktıgında gunun tum yorgunlugunun gıtmeısı fılan sdgd1 senelik evliyim
Allah kahretsin dediğim zamanlar da oldu
pişman mıyım? asla..
mutlu muyum, evet :)
sanırım bana herşey müstehak
bir filmi üç gecede bitirebilmek güzel birşey
Hormonlarla alakası varmıs lıbıdo fılanTüm açtığınız konuları okudum ve durumunuzu hiç ama hiç iyi görmüyorum.
Acilen toparlanmanız gerekiyor ve yaşınız gibi davranmanız gerekiyor.
Söyleyecek daha çok şey var ama benden bu kadar....
Aklin varsa bekar kal bosver
Kendi gorusumdur evlilik cok buyuk sabir sorumluluk idare yetinme sukretme bir cok karmasasi olan bisey .... Esinle inisli cikisli bir cekisme dis etkenler yoksa cocuk olduktan sonra aliskanliklara donuyor senede ozel gunler haric (anneler gunu digum gunu yilbasi sevgiler gunu evlilik yildonumu) Hatirlanmiyon oyle pat cicek hediye bekleme sonrasinda ya yurtursun ya yurutmezsin bu kadar laf aramizda benim ki devamBana bir gününüzü anlatır mısınız mesela?
Aşkınızı yaşayabiliyor musunuz tam olarak bol bol istediğinizi yapıp, vakit bulup sarılıyor musunuz tam kadın oldugunuzu hıssedıyor musunuz? :)
Akşam yemekten sonra kocanın horlayarak tv başında uyuyakalmasıBana bir gününüzü anlatır mısınız mesela?
Aşkınızı yaşayabiliyor musunuz tam olarak bol bol istediğinizi yapıp, vakit bulup sarılıyor musunuz tam kadın oldugunuzu hıssedıyor musunuz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?