- 25 Eylül 2019
- 135
- 685
- 18
- Konu Sahibi portakalfidani
Başlıkta sizlere seslendiiiim ben zaten
çok güzelsiniz nütfen bu kadar güzel olmayın, ben nemrut gibi kalıyorum yanınızda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla kıskanıp kafada kurmak , şizofreniye zemin hazırlıyor bu duyguyu aşmazsanBuraları çılgın kıskançlıklarımla dolduracağım sanırım
Önceki konumdan biliyorsunuz, kıskanıp kendi kendimi yediğimi..
Dün nişanlımın çalıştığı fabrikaya uğradım çıkışta arabayla hazır onu da alırım gezer dolaşırız diye.
Bir baktım etrafta fıstık gibi hatunlar.. yıkıldım.her gün bindiği servise de göz ucuyla baktım, sarışın renkli gözlü iki tane kız var, bizim yaşlarımızda. Taş çatlasın 25 yaşındadırlar. Allah var çok güzeller. Ve her gün onlarla aynı durakta bekliyor, illa ki konuşuyorlardır. Zaten çalıştığı kısımda da güzel güzel kızlar var. Gözümle görünce daha da bi kıskançlığım tuttu. Tabi bunları nişanlıma asla belli etmiyorum ama kıskançlıktan domates gibi kızarıp şişip patlayacaktım az kalsın
Bir de bu arada yüksek lisans yapıyorum, öyle bir saldım ki.. Sırf şu düşüncelerimden dolayı, aşırı yıprattım kendimi. Galiba onlar kadar güzel olmadığım için hasetliğimden çatlıyorum.Ben orta halliyim, ne güzel ne çirkin.. standart bi tipim yani. Kızlardan yana bir şey olmayacağını düşünüyorum ama nişanlımın ilgisini çekerler diye korkuyorum sanırım. Gözüne hoş gelir, bakar, belki onlarla muhabbet hoşuna gider aklı kayar gönlü kayar gibi gibi şeyler aklımda..ve en önemlisi ruhum duymaz hiçbirini diye korkuyorum. Bilsem zaten def ederim hayatımdan.. her gün hep muhabbet halindeler, günde sekiz saat.. molalarda her yerde doğal olarak beraberler. Ben ne yapacağım, bu düşüncelerden sıyrılamıyorum. Çok güzelsiniz yaaa nedennn
Ne yapsam kurtulamıyorum bu duygudan.. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor
![]()
Hayır konu sahibi kendini çirkin hissediyor olabilir 15-16 yaşımda kendimi çok çirkin hissediyordumŞair demiş ki sende gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor.Nişanlının derdi güzeli aramak olsaydı sokaklar podyum gibi valla
demek ki derdi dış güzellik değil sizi herkesten farklı kılan o şey için sizi seçmiş
Nişanlından da daha yakışıklı erkekler var. Senin gözün kayıyor mu? YoBaşlıkta sizlere seslendiiiim ben zatençok güzelsiniz nütfen bu kadar güzel olmayın, ben nemrut gibi kalıyorum yanınızda
![]()
Ay ben de "Beni nerede görmüş?" diyerek geldim.
Bazen bi değişik saflığım tutuyor, nereden ne iltifat gelecek-geliyor derken.
Yine kocama sinirlendim zaten, iltifatı kesti şu ara. Dert konusu açabilirim cidden.
İltifat etmiyor diye saldırasım var.
senin gözlerinin yüzünün güzelliğini bilmeyen var mı kk'da
öğrenmiş oldular![]()
Yok artkk ciddi misin hanhi ilkeymis orasiYaaa benim ülkemin kızlarıda erkekleride ayrı afet.
Sokağa bir çıkıyorsun kızlar maşallah fıstık gibi..erkekler kaş göz boy pos off
Iyiki Türkiye de yaşamıyoruz yoksa bende delirirdim herhalde.
Yurt dışındayız burda kızların çoğu çirkin erkekler desen 100 taneden en fazla 5 tane yakışıklı görürsün.
Genetik olarak sansli bir milletiz valla bir kez daha gurur duydum türk olmakla![]()
Hayır konu sahibi kendini çirkin hissediyor olabilir 15-16 yaşımda kendimi çok çirkin hissediyordum
Şimdi eski fotolara bakıyorum da çok da güzel bir kızmışım yani
Konu sahibi kendi hakkını yiyor olabilir misin eski ben gibi
![]()