Ya kızlar neden bu kadar güzelsiniz? 🙉🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo ben de çirkinim ama senin gibi haset, özgüvensiz, paranoyak değilim.
Haliyle mutluyum.
Sana da destek almanı tavsiye ederim.
Çünkü bu kadar abartılı kıskançlık normal değil.
Kalbi çirkin olan da sensin. Çünkü çevrendeki insanları potansiyel tehdit olarak algılıyorsun. Eh buna da fesat kalpli olmak denir.

Bu kadar kinli ve hakaret dolu cümleler kullandığın için sana aşırı üzülüyorum.

Aslında trajik ya kıskanılır da bari adam da yansıtmasın çünkü aşırı yani...
İnsan belli yerden sonra katlanamaz
Kıskançlık önce iki taraf içinde hoş gelebilir ama belli bi yerden sonra iki taraf içinde sıkıcı olur...
Kıskanan için kendi içinde aşamıycağı problemler meydana gelirken karşı taraf içinde kısksnan çekilmez olur...
Sonuç olarak dediğin noktaya geliyo ilişki yada evlilik katlanılmaz hale gelir açık ve net.

Ben de sarışın ,yeşil gözlü ,uzun boylu, düzgün fizikli, sıcak kanlı,güler yüzlü, ileri derecede ingilizce bilen, ekip çalışmasına uygun, teknolojiyi bilen ve kullanan, esnek çalışma saatlerine uygun bir insaN olup kıskanılmayi gerçekten cok isterdim. O konuda sana hak vermemek mümkün değil.

Ama bu gibi hatunların devlet memuru eşimle hiçbir işi olamayacağı icin gönül rahatlığı ile kanaviçe işliyorum 😊

Bu kadar kinli ve hakaret dolu cümleler kullandığın için sana aşırı üzülüyorum.
Seni tanımam etmem. Niye kin tutayım, hakaret edeyim?
Konu açarken ve diğer cevapların sanırım rol yaptığın halin. Bir anda çirkefe bağlaman tam da haset insan işi.

Sen kendine üzülsen daha iyi olur. Çünkü gençliğinin en güzel zamanları onu bunu kıskanmakla geçiyor.

Ciddiyim. İroni falan değil. Gerçekten yaşın 40-50 olduğunda kendine yaşattığın şu günler için çok pişman olacaksın.

Seni tanımam etmem. Niye kin tutayım, hakaret edeyim?
Konu açarken ve diğer cevapların sanırım rol yaptığın halin. Bir anda çirkefe bağlaman tam da haset insan işi.

Sen kendine üzülsen daha iyi olur. Çünkü gençliğinin en güzel zamanları onu bunu kıskanmakla geçiyor.

Ciddiyim. İroni falan değil. Gerçekten yaşın 40-50 olduğunda kendine yaşattığın şu günler için çok pişman olacaksın.

🤓🤓😂😂

Şu konunu dışarıdan biri olarak defalarca oku ve kendine nasıl kötülük yaptığını bir düşün.
Önce kendini sev, önce can sonra canan.
Ve mutlaka psikolojik destek al

Başliktaki soruya cevap vereyim, guzel olmadigim icin soruyu ustume almadim))))
Konuya gelirsek kendinize az bir az guvenin, erkekler kendine guvenen kadinlari sever.
Erkeklerin hepsi guzel kadina bakar diye bir şey de yok.
Bakan çirkine de bakar.

Lutfen kafanizi boyle seylerle yormayin.

İlk kez bu kadar minnoş bir kıskanç görüyorum🙂 Bazı insanlar çok güzel değildir ama şeytan tüyü vardır ya sizde kesin o var bence ondan bakmaz nişanlınız rahat olun. Görmeden duymadan ekrandan sevesim geldi sizi zira

Cidden merak ediyorum o çok güzel kızların nişanlınıza bakacağını mı düşünüyorsunuz? Nişanlınızın tipi ile alakalı değil bu durum. Günümüzün çok güzel kadınları, aşırı zengin, kaslı ve yakışıklı değilse tüm erkeklere böcek muamelesi yapıyorlar da ondan şaaptım. Henüz istisna görmedim. Çok çok güzel kadınlar pek seçici oluyorlar.

Buraları çılgın kıskançlıklarımla dolduracağım sanırım 🤩
Önceki konumdan biliyorsunuz, kıskanıp kendi kendimi yediğimi..
Dün nişanlımın çalıştığı fabrikaya uğradım çıkışta arabayla hazır onu da alırım gezer dolaşırız diye.
Bir baktım etrafta fıstık gibi hatunlar.. yıkıldım. :KK48: her gün bindiği servise de göz ucuyla baktım, sarışın renkli gözlü iki tane kız var, bizim yaşlarımızda. Taş çatlasın 25 yaşındadırlar. Allah var çok güzeller. Ve her gün onlarla aynı durakta bekliyor, illa ki konuşuyorlardır. Zaten çalıştığı kısımda da güzel güzel kızlar var. Gözümle görünce daha da bi kıskançlığım tuttu. Tabi bunları nişanlıma asla belli etmiyorum ama kıskançlıktan domates gibi kızarıp şişip patlayacaktım az kalsın:KK48:
Bir de bu arada yüksek lisans yapıyorum, öyle bir saldım ki.. Sırf şu düşüncelerimden dolayı, aşırı yıprattım kendimi. Galiba onlar kadar güzel olmadığım için hasetliğimden çatlıyorum. 🤓 Ben orta halliyim, ne güzel ne çirkin.. standart bi tipim yani. Kızlardan yana bir şey olmayacağını düşünüyorum ama nişanlımın ilgisini çekerler diye korkuyorum sanırım. Gözüne hoş gelir, bakar, belki onlarla muhabbet hoşuna gider aklı kayar gönlü kayar gibi gibi şeyler aklımda..ve en önemlisi ruhum duymaz hiçbirini diye korkuyorum. Bilsem zaten def ederim hayatımdan.. her gün hep muhabbet halindeler, günde sekiz saat.. molalarda her yerde doğal olarak beraberler. Ben ne yapacağım, bu düşüncelerden sıyrılamıyorum. Çok güzelsiniz yaaa nedennn🤪 Ne yapsam kurtulamıyorum bu duygudan.. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor 💕
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. İnternette o kadar ünlü insanın bile zaman zaman kilo derdi olmuştur,kusurları vardır ama instagram fotoğraflarında filtreler,işlemler uygulandığını biliyoruz. Ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır.
Ortadoğu ülkelerinde sarı saç mavi göz güzellik kriteriyken daha batılara gittiğimizde egzotik güzellikler ön plana çıkabiliyor.
Seninkini de güzellik çirkinlik problemi gibi görmedim. Özgüven sorunu gibi gördüm. Kendini salmandan kaynaklı da tetiklenmiş olabilir bu durum bilemiyorum. Erkek arkadaşına da güvenmen gerek. Yoksa o zaten sağlıklı bir ilişki olamaz bence

Dün nişanlımın çalıştığı fabrikaya uğradım çıkışta arabayla hazır onu da alırım gezer dolaşırız diye.
Bir baktım etrafta fıstık gibi hatunlar.. yıkıldım. :KK48: her gün bindiği servise de göz ucuyla baktım, sarışın renkli gözlü iki tane kız var, bizim yaşlarımızda. Taş çatlasın 25 yaşındadırlar. Allah var çok güzeller. Ve her gün onlarla aynı durakta bekliyor, illa ki konuşuyorlardır. Zaten çalıştığı kısımda da güzel güzel kızlar var. Gözümle görünce daha da bi kıskançlığım tuttu. Tabi bunları nişanlıma asla belli etmiyorum ama kıskançlıktan domates gibi kızarıp şişip patlayacaktım az kalsın:KK48:
Bir de bu arada yüksek lisans yapıyorum, öyle bir saldım ki.. Sırf şu düşüncelerimden dolayı, aşırı yıprattım kendimi. Galiba onlar kadar güzel olmadığım için hasetliğimden çatlıyorum. 🤓 Ben orta halliyim, ne güzel ne çirkin.. standart bi tipim yani. Kızlardan yana bir şey olmayacağını düşünüyorum ama nişanlımın ilgisini çekerler diye korkuyorum sanırım. Gözüne hoş gelir, bakar, belki onlarla muhabbet hoşuna gider aklı kayar gönlü kayar gibi gibi şeyler aklımda..ve en önemlisi ruhum duymaz hiçbirini diye korkuyorum. Bilsem zaten def ederim hayatımdan.. her gün hep muhabbet halindeler, günde sekiz saat.. molalarda her yerde doğal olarak beraberler. Ben ne yapacağım, bu düşüncelerden sıyrılamıyorum. Çok güzelsiniz yaaa nedennn🤪 Ne yapsam kurtulamıyorum bu duygudan.. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor 💕

Ah sen yıne sen hıc rahat durmuyorsun 👀yıne ban yıcez sayende 🤣

Sevgilin güzelliğe gidiyorsa zaten en güzel olanı seçer ona gider
seni seçtiyse başka bir özelliğin var demek ki:) yerinde olsam beğendiği özelliğim kimd varsa daha iyi şekilde asıl onu kıskanırdım ehehe
güzel kadınlar genelde aldatılır neden hiç düşündün mü? çünkü adam güzelliğe gelmiştir daha güzelini bulunca ona gider ;)

Ortaokulda kendimi çok güzel görürdüm. Boyumda kısa zaten. Başarılıydım> da. Erkekler Peşimden çok koşarlardı.

Geçen ortaokul fotolara baktım. Gülmekten öldüm. Harry potter gibiyim.😎 Gözlükler yuvarlak kocaman. Allah imm dedim. Kendimi nasıl da güzel sanıyordum. Ama demek ki o enerjim çekmiş.😂. Enerji önemli hakikaten.

Ortaokulda kendimi çok güzel görürdüm. Boyumda kısa zaten. Başarılıydım> da. Erkekler Peşimden çok koşarlardı.

Geçen ortaokul fotolara baktım. Gülmekten öldüm. Harry potter gibiyim.😎 Gözlükler yuvarlak kocaman. Allah imm dedim. Kendimi nasıl da güzel sanıyordum. Ama demek ki o enerjim çekmiş.😂. Enerji önemli hakikaten.
Ben de kendimi cirkin sanirdim ortaokulda lisede.baktim fotolara nasil dohal nasil guzelim.bal rengi saclar dogal rengim nal rengiymis ben lise biter bitmez boyaymaya basladigim icin unutmusum😅cilt falan efsaneymis.niye cirkin sanmisim kendimi biljnmez

kimsenin gönlü sadece güzel olduğu için birine kaymaz, hem gönül kimi seviyorsa güzel odur değil mi :süslü:

Ben de kendimi cirkin sanirdim ortaokulda lisede.baktim fotolara nasil dohal nasil guzelim.bal rengi saclar dogal rengim nal rengiymis ben lise biter bitmez boyaymaya basladigim icin unutmusum😅cilt falan efsaneymis.niye cirkin sanmisim kendimi biljnmez
Aslında ergenlik 2 kısım. Bir kısmı çok güzel olduğunu düşünen kesim.
2. Kesim ise aynaya bakıp bakıp kendinde kusur bulan, kendini çirkin gören kesim...Bence çirkin kimse yok. Herkesin farklı bir enerjisi var.
Üniversitede bir arkadaş vardı. Hakikaten güzeldi. Yani otur izle bıkmazsın. Ama erkekler çok itici bulurdu. Sürekli terkedilirdi. Farklı durumlar yani.

Yahu illaki herkesin bi üst modeli , bi alt modeli vardır olacaktirda.. möhim olan nisanlunuzun nasıl bi insan oldugu :KK49:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X