Ya kızlar neden bu kadar güzelsiniz? 🙉🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraları çılgın kıskançlıklarımla dolduracağım sanırım 🤩
Önceki konumdan biliyorsunuz, kıskanıp kendi kendimi yediğimi..
Dün nişanlımın çalıştığı fabrikaya uğradım çıkışta arabayla hazır onu da alırım gezer dolaşırız diye.
Bir baktım etrafta fıstık gibi hatunlar.. yıkıldım. :KK48: her gün bindiği servise de göz ucuyla baktım, sarışın renkli gözlü iki tane kız var, bizim yaşlarımızda. Taş çatlasın 25 yaşındadırlar. Allah var çok güzeller. Ve her gün onlarla aynı durakta bekliyor, illa ki konuşuyorlardır. Zaten çalıştığı kısımda da güzel güzel kızlar var. Gözümle görünce daha da bi kıskançlığım tuttu. Tabi bunları nişanlıma asla belli etmiyorum ama kıskançlıktan domates gibi kızarıp şişip patlayacaktım az kalsın:KK48:
Bir de bu arada yüksek lisans yapıyorum, öyle bir saldım ki.. Sırf şu düşüncelerimden dolayı, aşırı yıprattım kendimi. Galiba onlar kadar güzel olmadığım için hasetliğimden çatlıyorum. 🤓 Ben orta halliyim, ne güzel ne çirkin.. standart bi tipim yani. Kızlardan yana bir şey olmayacağını düşünüyorum ama nişanlımın ilgisini çekerler diye korkuyorum sanırım. Gözüne hoş gelir, bakar, belki onlarla muhabbet hoşuna gider aklı kayar gönlü kayar gibi gibi şeyler aklımda..ve en önemlisi ruhum duymaz hiçbirini diye korkuyorum. Bilsem zaten def ederim hayatımdan.. her gün hep muhabbet halindeler, günde sekiz saat.. molalarda her yerde doğal olarak beraberler. Ben ne yapacağım, bu düşüncelerden sıyrılamıyorum. Çok güzelsiniz yaaa nedennn🤪 Ne yapsam kurtulamıyorum bu duygudan.. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor 💕
Benden daha beterleri varmis sukur🤔😁
Bende esimin dukkanina dogru giderken karsidan gelen guzel hos kiz gordum mu him kapida mi duruyorsun neden bu saclar yapili him zaten sabahta sus pus ciktin gibu seylerle adami cevap veremez hale sokuom ne yazik ki 😔Bundan mutlu muyum hayir ama elimde degil

Siz çok güzel olsanız bile daha güzeli her zaman olacaktır. Benim de kocamın eski sevgilisi çok güzeldi nasıl kıskanırdım evlenmeden önce kıza bakan mutlaka ikinciye dönüp bakardı.

Ay teşekkür ederimm :KK200:
Böyle arada iltifat edilince, kocamın yakasından da biraz düşüyorum, ailemizin huzuru için önemli bu. :KK45:
Ve şaka da yapmıyorum, dert konusu açacaktım dün gece, döverler beni diye açamadım; o kadar resim çıkarmışım, instalara başlamışım, gece modeller çıkarmışım-boyamışım. Sabahına kardeşime gösteriyorum "Abla süper olmuş müthiş olmuş" filan diyor sağ olsun, eşime gösteriyorum "İdare eder, fena değil, daha iyi olabilir" filan... "Güzel olmamış mı?" diyorum, "Yani güzel de işte, daha iyisini yapabilirsin" falan. Ulen adam bi kere de düzgün iltifat et ya. Ben de "Kendin çöp adam bilem çizemezsin, bi de idare eder diyorsun" filan diye başladım, diyor "Ya ne dedim ben?"... Bilmiyor adam, öğrenemedi hala 7 senede bana nasıl iltifat edip, beni nasıl sakin-huzurlu tutacağını.

"İdare eder, hmm eh, fena değil, olmuş da daha iyisini de yapabilirsin" denir mi ya? Beni gazlamaya çalışıyor aklınca ama çok yanlış yolda. :/

Dertliyim yav. Konu açsam abartıyorsun diye dövecekler. KKdan tırsıyorum.

Konu sahibi, kendi derdimi de yazdım konunda kusuruma bakma artık.

ay bu konuda bende muzdaribim benimki kıskançlıktan yapıyor karakalem resim çiziyorum bende kendi yuvarlak kafa yapıp içine nokta göz cizebildigi için beni karalama politikası..
birgün aynen bu anlattığını yaşadım öyle bir sinir geldi onca emegimi yırttım attim hirslanip tekrar yaptım..
görünce demez mi "hah işte sen daha iyisini yap diye olmamış dedim"...
gelde ağızına yaptığın eserlerle girişme :sopa:

Ben de ergenliğimde niye burnum kemerli, boyum kısa, gözlerim renkli değil diye bunalıma girerdim. Avrupa’ya taşınıca hepsinden vazgeçtim. Biraz bakım, spor giyim kuşam en güzel ben oluyorum her ortamda.
üniversitede sınıfımızda çok güzel bir kız vardı, güzellik yarışmalarına katılmış, bir gün bir erkek arkadaş dediki: hiçbir albenisi yok, ben seni tercih ederdim. Ve bunu son derece saf ve içten söyledi. Zaten birçok erkek de çok güzel kızdan korkar. O yüzden hiç takmayın kafaya. Ama tabi bakımlı olun, güzel olmaktan daha önemli bence.

Hayir eşlerini, sevgililerini aldatan adamlar hep çok güzel kadinlarla aldatıyor sanki.

Kadın güzel olunca potansiyel aldatılma korkusu da saçma geliyor bana. İki arkadaşım eşleri tarafından aldatıldı, güzellik konusunda diğer kadınlar yanlarından geçemezdi ama bu birşey ifade etmedi sonuç olarak malesef.

Bütün güzel kadınlar da evli, nişanlı adamları bekliyordu zaten. 😏

Yaaa benim ülkemin kızlarıda erkekleride ayrı afet.
Sokağa bir çıkıyorsun kızlar maşallah fıstık gibi..erkekler kaş göz boy pos off😋
Iyiki Türkiye de yaşamıyoruz yoksa bende delirirdim herhalde.
Yurt dışındayız burda kızların çoğu çirkin erkekler desen 100 taneden en fazla 5 tane yakışıklı görürsün.
Genetik olarak sansli bir milletiz valla bir kez daha gurur duydum türk olmakla 🤩
Matematik öğretmenimin bir sözü vardı aklıma geldi başka bir ülkede eğer bir kadın guzelse veya bir erkek yakışıklı ise bilinki atalarından biri Türk tür 😍

Hayır konu sahibi kendini çirkin hissediyor olabilir 15-16 yaşımda kendimi çok çirkin hissediyordum

Şimdi eski fotolara bakıyorum da çok da güzel bir kızmışım yani

Konu sahibi kendi hakkını yiyor olabilir misin eski ben gibi 🙄
😂😂😂

etrafimdan çok iltifat alırım öyle ki bekar zannedip görücü gelmeye çalışanlar avukat şu çocuk var ayarlayalım bu çocuk şöyle şunu yapalim :KK53:
yanı biri sorarsa "beni ne avukatlar ne mühendisler " sözünü kullanabilirim :D
ama kendimi oldum olası hiç beğenmedim.

Hayir eşlerini, sevgililerini aldatan adamlar hep çok güzel kadinlarla aldatıyor sanki.

Kadın güzel olunca potansiyel aldatılma korkusu da saçma geliyor bana. İki arkadaşım eşleri tarafından aldatıldı, güzellik konusunda diğer kadınlar yanlarından geçemezdi ama bu birşey ifade etmedi sonuç olarak malesef.

Bütün güzel kadınlar da evli, nişanlı adamları bekliyordu zaten. 😏
Aynen öyle etrafımaki aldatılan arkadaşlarım fıstık gibi hatunlar boy pos endam güzellik var ama adam öyle birini buluyor ki, 🙊

etrafimdan çok iltifat alırım öyle ki bekar zannedip görücü gelmeye çalışanlar avukat şu çocuk var ayarlayalım bu çocuk şöyle şunu yapalim :KK53:
yanı biri sorarsa "beni ne avukatlar ne mühendisler " sözünü kullanabilirim :KK70:
ama kendimi oldum olası hiç beğenmedim.
Bak ablam da öyle 13 yıllık evli hala bekar mı diye soran lar var :KK53:

Hakkini yeme bacım kendi hakkında olsa kul hakkı yeme :KK53:

Günümüzde aşk, sevgi sadece güzelliğe indirgendigi icin,daha güzel bir alternatif çıkınca aşkın bitmesinden korkuyorsunuz..Zaten aşk diye bişey yok bu devirde...eskindenmiş o bir aşka düşüp, gözü kimseyi görmeyen sevdalılar(istisnalar vardır elbet ama kimseye garanti verilmez)

Çok basit elini masaya vur çalışmanı istemıyorum de ben iş bulunca işi bırakacaksın de
Evinde olacaksın çocuklarımızın babası olacaksın...
Yorulmanı istemiyorum de dkkdkdk

He bir de işe giderken kapıyı kilitlersin olmaz mııııııııı???
Buna koptum :KK70: kaç gündür böyle gülmemiştim, iyi geldi vallahi:KK200:

Konu sahibesine gelince; nişanlınız o kızları değil de sizi takmış koluna ama, bence bununla gurur ve mutluluk duymalısınız:) O güzel kızların bahtı hep güzel olmuyor maalesef. Ben de ortalama olduğumu düşünüyorum ama hani o sarışın renkli gözlülerle ilgili bir ön kabulden sanırım bir de giyimime fiziğime dikkat ettiğimden çevrem hep şaşırır, sen nasıl yalnız kalırsın ya diye ama işte demek ki bu iş nasip işi, güzellik çirkinliğe bakmıyor. Çok çok mutlu olun inşallah:KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X