- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
9. Aydan itibaren yapmamışsanız 18 gündür beraber olmuyorsunuz yani değil mi? Arayı çok uzatma hemen soğumaz korkmaArkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
Niye soğuyo ya? Sen ona neler çekip çocuk doğurmuşsun. 2 ay dişini sıksın. Sen bebeğinle ilgilen bunları düşünme.Arkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
Ya boyle yanina gidiyorum falan off sicak falan diyo iki sarilip sigara icmeye cikiyo tuvalete gidiyo hep bahanelerle kaciyo benden.mesela opuyorum oda opuyo sonra hemncecik cekiliyo benden haz almiyo gibi.Niye soğuyo ya? Sen ona neler çekip çocuk doğurmuşsun. 2 ay dişini sıksın. Sen bebeğinle ilgilen bunları düşünme.
Hmm.ben bide aldatir diye korkuyorumNormal şartlarda kendi parçasını dünyaya getirmiş bir kadına erkeğin deli gibi aşık olup deli gibi arzulaması gerekir de, bdv de çok örneği var canım yaa böyle densiz kocaların.
Yapmaz ama erkek kismisini bilemezsin olurmu olur.Hmm.ben bide aldatir diye korkuyorum
esim sevgisini pek belli etmeyen biri bide bu zaman da sureekli bahanelerle yanimda pek durmuyoneden korkuyosun eşin hemen soğucak birimi
Wvet yapiyorum ama bahane bulup hidiyo yanimdan ben küsüyorum falan konusuyorum neden kaciyosun sevmiyomusun beni sogidunmu diye ne alakasi var gfalan diyo tamBoyle durumlarda cok uzuluyorsaniz opun koklayin onlari baska yollardan tatmin edin. Sevismek sadece bi seyin biseye girmesinden ibaret degil ki. Zevk almanin bin bir yolu var.
Nasil anlamadimKocim dediğinde soğumuyorsa bundan soğumaz
Kocim dediğinde soğumuyorsa bundan soğumaz
Yok ondan once 1 bucuk ay var18 günde adam sizden soğuyacaksa, bırakın soğusun yani. yeni doğum yapmış kadının tek derdi bu olmamalı.
Esime kocim demiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?