Ya kocim sogursa benden

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.

Arkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
9. Aydan itibaren yapmamışsanız 18 gündür beraber olmuyorsunuz yani değil mi? Arayı çok uzatma hemen soğumaz korkma

Niye soğuyo ya? Sen ona neler çekip çocuk doğurmuşsun. 2 ay dişini sıksın. Sen bebeğinle ilgilen bunları düşünme.

Niye soğuyo ya? Sen ona neler çekip çocuk doğurmuşsun. 2 ay dişini sıksın. Sen bebeğinle ilgilen bunları düşünme.
Ya boyle yanina gidiyorum falan off sicak falan diyo iki sarilip sigara icmeye cikiyo tuvalete gidiyo hep bahanelerle kaciyo benden.mesela opuyorum oda opuyo sonra hemncecik cekiliyo benden haz almiyo gibi.

Boyle durumlarda cok uzuluyorsaniz opun koklayin onlari baska yollardan tatmin edin. Sevismek sadece bi seyin biseye girmesinden ibaret degil ki. Zevk almanin bin bir yolu var.
Wvet yapiyorum ama bahane bulup hidiyo yanimdan ben küsüyorum falan konusuyorum neden kaciyosun sevmiyomusun beni sogidunmu diye ne alakasi var gfalan diyo tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…