Ya kocim sogursa benden

Eşinizin soğuyacağını zannetmem ama kocinizi bilemicem.

Zira koci ne onu da bilmiyorum.

Bak iddia ediyorum benim gibi duzenli cinsel hayat kimsede yoktur,ama bir durun yahu benim esim duz duvara tirmansa da lohusayken aklima hic boyle bir sey gelmedi. Daha 18 gunluk minicik bebeginiz var bir onunla ilgilenin. Lohusasiniz ustelik. Kendinize gelin lutfen "kociniz" sizden lohusayken iliskiye girmedi diye soguyacaksa da sogusun.

Biz 4.ayda iliskiye girmeye basladik o zamana kadar da kardes kardes yatmadik ama siz de farkli yollar deneyin o zaman.

ben eşimi itiyorum hamile kaldığımdan beri. 40 gün lohusalık var. yılı tamamlarım bu gidişle.
zaten gebelik çok yorucu ve yıpratıcı benim için, bir de onun keyfini düşünemem.
sırf sevişemediği için dünyanın en ağır ve en güzel yükünü taşıyan karısına ihanet edecekse, gebersin gitsin.

Ya ben iliski demiyorum normal olarak oyle diyorum hic yaklasmiyo yatirken sarilmiyo bile.ben de istemem iliskiye girmeyi hem lohusayken iliski haram hem ben iyilesmedim.demek istedigim iliski degil yaani

Bak canm hani kocam falan diyoruz ya ben bi ara konusurken koci cikti agzimdan biraz tatli bi cumle geldi bana.bende hep diyorum.cok mu tuhaf

Ay lutfen kusura bakmayin ama bence hic tatli degil. Ayrica burada neden koci diyorsunuz anlamadim. Ben de evde esime askim,bebegim diyorum simdi burada ondan bahsederken hep bebegim mi diyeyim yani. Resmen bu koci meselesi konunuzun onune gecti hic normal degil

Ya ben iliski demiyorum normal olarak oyle diyorum hic yaklasmiyo yatirken sarilmiyo bile.ben de istemem iliskiye girmeyi hem lohusayken iliski haram hem ben iyilesmedim.demek istedigim iliski degil yaani
Cnm olur böyle dönemler,sen ilgiyi abartma ama kesmede,güzel sözler söyle,lohusalık bitincede tut elini,gerisinide anlatmayayım....bebişin,sağlık,huzur,mutluluk getirsin!

Daha anneliginiz cok yeni farkinda misiniz? Belki de kafasinda sizi daha kutsal bir yere koydu,cocugunu dunyaya getiren kisisiniz. Hic yasamadim ama 18 gunde de hemen sogumaz sanirim. Bir bekleyin boyle devam edin.

Canm ben kocama demiyorum koci diye onu oyle oanimsiyorum.kocam demiyorm yaaano

Daha anneliginiz cok yeni farkinda misiniz? Belki de kafasinda sizi daha kutsal bir yere koydu,cocugunu dunyaya getiren kisisiniz. Hic yasamadim ama 18 gunde de hemen sogumaz sanirim. Bir bekleyin boyle devam edin.
Ya cinsel olarak degil iste sizin dediniz gibi kutsal gorupe ilgi gostermiyo ya.iyimisin demiyo napiyim senin icin demiyo sanki oblohisa ben ona gosteriyorum gerek duymuyo hic

Ya boyle yanina gidiyorum falan off sicak falan diyo iki sarilip sigara icmeye cikiyo tuvalete gidiyo hep bahanelerle kaciyo benden.mesela opuyorum oda opuyo sonra hemncecik cekiliyo benden haz almiyo gibi.
Havalar aşırı sıcak.O yüzden böyledir.Hem öpüyormuş işte. Sevmiyor değil yani.

Ya cinsel olarak degil iste sizin dediniz gibi kutsal gorupe ilgi gostermiyo ya.iyimisin demiyo napiyim senin icin demiyo sanki oblohisa ben ona gosteriyorum gerek duymuyo hic
O kutsallik öyle bir şey degil ama Erkekler çocuk doğunca eşlerini kutsallastiriyorlarmis. E kutsal bir şeye de cinsel haz duyulmaz. Esinizin durumu böyle midir bilmiyorum ama bebeginiz cok sorunlu bir bebek değilse normal hayatınıza geri dönebilirsiniz esinizle. Yani cinsellik anlamında değil ama ne bileyim başbaşa bir şeyler yapabilirsiniz film izlemek gibi mesela;-) Birde bebeği eşinizin yanında emzirmeyin diyorlar.

Arkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
Farklı bir tavsiyede bulunayım.
Eşini tatmin etmek için illaki cinsel münasebet olması gerekmiyor.
Buradan açıkca yazamam lakin bir kadın olarak anlamınızı umuyorum.
Gebeliğimin ilk 4 ayın da doktorum cinsel hayatımızı tatile soktu fakat kendim olmasam da eşimi mutlu ettim.
Örnek vermek gerekirse liseli aşıklar gibi yani

Ya durmuyo pwk yanimda sigara icmeye tuvalete sicak diye balkona cikiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…