Ya kocim sogursa benden

Wvet yapiyorum ama bahane bulup hidiyo yanimdan ben küsüyorum falan konusuyorum neden kaciyosun sevmiyomusun beni sogidunmu diye ne alakasi var gfalan diyo tam

E bu kismi ilginc o zaman. Sogur mudan cok sogudu mu oluyor soru. Buna da ancak esiniz cevap verir. Sizi anne olarak gorunce kafasi mi karisti. Cinsellikle anneligi ayni kefeye mi koyamiyo beyninde. Derdi ne acaba? Ama 18 gun az bi sure. Kaygilarinizi simdi daha iyi anladim.
Bir bebeginize odaklanin. 40i ciksin baktiniz gelisme yok psikologa kadar yolu var.

Ya biz 1 bucuk ay dirda yapmiyoruz hamilelikten sadece 18 gun degil konusuyorum ama alakasi yok falan diyo olurmu oyke sey diyo anlamadim

Siz şu an kendi sağlığınızı düşünün, bildiğim kadarıyla lohusalıkta cinsellik tehlikeli. Eşinizin bu sebepten sizi aldatacağını sanmam, belki o da tehlikeli olduğunu biliyor o yüzden de önlem almak için kaçıyordur sizden. Hani dayanamayıp şeederim diye :))

Adama lohusaya yanaşılmaz demişlerdir

O da kendimi tutamam diye başlamadan kaçıyordur

Soğumaz falan da bu kadar çabuk soğuyorsa da zaten sıkıntı vardır

10-11 ay birlikte olmadık kimse soğumadı

Bir de bebeğe maşallah o kadar küçük bebekle bunu düşünecek zamanın varsa fazlası ile usludur

Son düzenleme:
Sen lohusa sendromuna girmişsin dur bakalım bir tam iyileş Bebek kendine gelsin sen kendine gel herşey yoluna girer

Hmm ama davranislari da soguk normal de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…