- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Wvet yapiyorum ama bahane bulup hidiyo yanimdan ben küsüyorum falan konusuyorum neden kaciyosun sevmiyomusun beni sogidunmu diye ne alakasi var gfalan diyo tam
Hayırlısı...Esime kocim demiyorum ki
Diyorum ki canım koca koca adamlara kocim,Kociş,kocişko,aşkitolardan bir yada daha fazlası dendiği halde Ada'm kaçıp gitmiyorsa 18 günden bişey olmaz :)Nasil anlamadim
Ya biz 1 bucuk ay dirda yapmiyoruz hamilelikten sadece 18 gun degil konusuyorum ama alakasi yok falan diyo olurmu oyke sey diyo anlamadimE bu kismi ilginc o zaman. Sogur mudan cok sogudu mu oluyor soru. Buna da ancak esiniz cevap verir. Sizi anne olarak gorunce kafasi mi karisti. Cinsellikle anneligi ayni kefeye mi koyamiyo beyninde. Derdi ne acaba? Ama 18 gun az bi sure. Kaygilarinizi simdi daha iyi anladim.
Bir bebeginize odaklanin. 40i ciksin baktiniz gelisme yok psikologa kadar yolu var.
Neden oyle dediniz ki.askm faln derim.basaklryla esimi konusurken koci olarak kullnirimHayırlısı...
E2 ayda aldatacak duruma gelecek bir kocanız varsa geçmiş olsun.
Hamilelikte son ayı neden atladınız, problem mi vardı?
Hmm nebilim.insallhDiyorum ki canım koca koca adamlara kocim,Kociş,kocişko,aşkitolardan bir yada daha fazlası dendiği halde Ada'm kaçıp gitmiyorsa 18 günden bişey olmaz :)
O nasil oluyoerkeklerde de lohusalık psikolojisi var gerçekten
Bilerek nolduki hep derim zaten"Kocim" i bilerek mi yazdin, klavye hatasi mi?
Bilerek nolduki hep derim zaten
Neden dusundumuz
Hmm ama davranislari da soguk normal deSiz şu an kendi sağlığınızı düşünün, bildiğim kadarıyla lohusalıkta cinsellik tehlikeli. Eşinizin bu sebepten sizi aldatacağını sanmam, belki o da tehlikeli olduğunu biliyor o yüzden de önlem almak için kaçıyordur sizden. Hani dayanamayıp şeederim diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?