Temiz olanları masaya hazırlamış olabilirler mi?
Metal miydi plastik mi?
Temiz olanları masaya hazırlamış olabilirler mi?
Metal miydi plastik mi?
plastikti
plastikti
Sırf bu yüzden bende gitmek istemiyorum devlet hastanesine buradaki gittiğim temiz di. Çatal en büyük korkum sen anlatırken be kasıldım. Ama o içeride birsürü kişi var hemşire suratsiz doktorda o hava yok felan çok sinir bozucu kavgacı insan değilim ama onlara lafımı esirgemem.
Ne yapmalı bende bilmiyorum bilen arkadaşlardan bende fikir alırım
Plastik de olsa metal de olsa kullanılmış olabilir ama olan olmuş artık. İspat edebileceğiniz ya da bundan emin olabileceğiniz bir durum yok ortada. Yok yere düşünüyorsunuz. Olmuşsa öyle bir şey geçmiş olsun.
daha önce de devlet hastanesi daha yakın diye bir sefer muayene olmuştum ama bu denli kötü bir muamele ve pis ortamla karşılaşmamıştım ikinci defa giderek gördüm ki gerçekten çok çok kötüydü
aids in hayırlı olsun diyorsunuz
Ayy Allah korusun ya. Inşallah temizdir.aids in hayırlı olsun diyorsunuz
Ya hani biz kağıt havluyla mutfak tezgahını silince otomatik olarak çöpe atıyoruz ya
Emin olun çıkarılan spekulum da aynı şekilde doktor tarafından otomatik olarak çöpe atılıyordur.
Sizden sonrakiler için masaya hazırlanmış olanlardır sizin gördükleriniz.
devlette yapmıyorlar canm ya herkes için farklı kullanıyorlar. farklı kullanmak zorundalar çünki. ama doktor o kalabalığın içinde unutup şaşırıp değiştirmediyse bilmem. şikayet etseydin keşke. aynı anda beş kişi nasıl muayene olabilir ki. yasak yani. doktor bi hastayı muayene ederken hemşireden başka kimse olmamalı hasta gizliliği adına. bimere yaz bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?