Spekülümün işi bitince eldivenle çöpe atılır temizler tepside durur merak etme,pislik konusunda bir şey diyemem ama her devlet hastanesi k.doğumu öyle değil
Ya hamileyken alttan muayene yapilmaz diye biliyorum. Bebek icin tehlikeliymis. Yanlis miyim?
Neden hemen aidse gittiniz ki ?
Başkasına kullandığını size kullanmış olsa öncekinin aids olması lazımki bulaşsın.
İyisini düşün
ben devlette çalışırken annemi göz poliklinigine getirmiştim. ordada aynen beş kişiyi aynı anda tedavi ediyordu. belki daha fazla. sadece gözde öyle sanıyordum ama ben. kadın dogum gbi önemli bi bölümdede olduunu duyunca şaşırdımhep öyleymiş orası.sonradan duydum.bir sefer gitmiştim bundan önce ama bu kadarıyla karşılaşsaydım bir daha gitmezdim hele ki hamilelikte
benım anlamadıgım akıntıda nıye spektrumla bakma ıhtıyacı hıssettıgı
15 yasımdan berı mantar olurum 1 bucuk senedırde evlıyım
1 kere bıle spaktrumla bakılmadı
mantarsa mantardır yada ıdrar alır tahlıle verır enfeksıyon mu dıye
keske hıc o manzarayı gorunce muayene olmayıp cıksaydınız
üstelık hamılelıkte kolay kolay altdan muayene yapılmaz
benım anlamadıgım akıntıda nıye spektrumla bakma ıhtıyacı hıssettıgı
15 yasımdan berı mantar olurum 1 bucuk senedırde evlıyım
1 kere bıle spaktrumla bakılmadı
mantarsa mantardır yada ıdrar alır tahlıle verır enfeksıyon mu dıye
keske hıc o manzarayı gorunce muayene olmayıp cıksaydınız
üstelık hamılelıkte kolay kolay altdan muayene yapılmaz
şimdi stres yapma kendıneo çatalın korkusundan masaya yatana kadar etrafı incelemek aklıma gelmedi.acaba vajinal ultrason mu yapacak diye endişe etmekten birde..
ancak kalktıktan sonra elim yüzüm ateş gibi yanarken ve başım dönerken görebildim o pisliği.
İçin rahat olsun,bir arkadaşta demiş ya istem dışı alışkanlık haline geliyor öyle şeyler ,işi biter ve atar
Gebelikte vajinal muayene yapılır gerek görüldüğü halde vajinal ultrasonda yapılabilir
kullanılmış olabileceğini hiç ihtimal vermiyorumda, masanın üstündekiler eğer yeni ise neden paketinden çıkarılmış halde bekliyor ki her muayene öncesi açmaları kaç saniyelerini alır.Temiz olan spekulum bile o ortamda mikrop kapabilir.
haa bu arada masanın üstünü de görmeniz lazım hemen altında çöp var kocaman ve taşmış, ama masanın üstü de o çöpten geri kalmıyorkullanılmış olabileceğini hiç ihtimal vermiyorumda, masanın üstündekiler eğer yeni ise neden paketinden çıkarılmış halde bekliyor ki her muayene öncesi açmaları kaç saniyelerini alır.Temiz olan spekulum bile o ortamda mikrop kapabilir.
doktorun çöpünde eldiven normalde kullanılmış prezervatif ne arıyor yamemleketteyim kendi doktoruma görünemedim.basit bir akıntı problemiydi ama mantar vs olabilme ihtimaline karşı devlet hastanesinden sıra aldım. 26 haftalık da hamileyim bu arada.
içeri bi girdim 5 kişi birden alınıyor.biri perdenin arkada soyunuyor öbür perdenin arkada ultrason ve 3 kişi de doktora derdini anlatıyor doktorun kafa karışık.
neyse aldı beni muayeneye bebeği felan inceledi geç birde akıntıya alttan bakayım dedi. öbür tarafa geçtim o makasa yattım zaten her seferinde inanılmaz bir korku oluşturuyor o makas bende. soğuk terler akıyor ordaki aletleri görünce.hemşire bir yandan hadisenize ne bekliyorsunuz diye nerdeyse dövecek.(peçeteyi değiştirmesini bekliyorum,değiştirmeden çıktı tabi odadan) neyse yattım o spekulumdan ölüm gibi korkuyorum onunla muayene etti ama çığlık çığlığa.buunu anlatırken titriyorum şuan..
masadan kalktım zaten başım dönüyor. yerlere ve çöpe takıldı gözüm aman allahım heryer pislik içinde..çöpten sarkmış kullanılmış eldivenler,prezervatifler..ama asıl konu masanın üzerindeki o diğer açık spekulumlar.. eve geldiğimden beri aklım çıkıyor doktorun dalgınlığına gelip acaba bir önceki hastayla aynı spekulumu mu kullandıneden masanın üzerindeydiler çöpte değilde
devlet hastahaneleri öyle malesef annecimde aynı şekilde gitmiş kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim demişti, endişelenmeyin kesinlikle kullandıklarını işleri biter bitmez atıyorlardırbuda bir soru tabi. zamandan kazanıyorlar aklınca ama içeriyi görmeniz lazım.biri çatalda bi perde var diğeri ultrason masasında 3 kişi de doktorun masasının önünde derdini anlatıyor.
yani belki böyle bir kargaşa olmasa aklıma gelmezdi kullanılmış aleti tekrar kullanması ama ortamı görünce herşey mümkün haline geliyor kafamda
doktorun çöpünde eldiven normalde kullanılmış prezervatif ne arıyor ya
hastahane dediğin hijyen olmalı senin anlattığın yer hastahane değil sanki çöplük
haa bu arada masanın üstünü de görmeniz lazım hemen altında çöp var kocaman ve taşmış, ama masanın üstü de o çöpten geri kalmıyorkullanılmış olabileceğini hiç ihtimal vermiyorumda, masanın üstündekiler eğer yeni ise neden paketinden çıkarılmış halde bekliyor ki her muayene öncesi açmaları kaç saniyelerini alır.Temiz olan spekulum bile o ortamda mikrop kapabilir.
doktorun çöpünde eldiven normalde kullanılmış prezervatif ne arıyor ya
hastahane dediğin hijyen olmalı senin anlattığın yer hastahane değil sanki çöplük
kesinlikle..bugün hissettiğim şeyin adını arıyordum evet kurbanlık koyun evet evet buydudevlet hastahaneleri öyle malesef annecimde aynı şekilde gitmiş kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim demişti, endişelenmeyin kesinlikle kullandıklarını işleri biter bitmez atıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?