ya kullanılmış spekulumsa..

Spekülümün işi bitince eldivenle çöpe atılır temizler tepside durur merak etme,pislik konusunda bir şey diyemem ama her devlet hastanesi k.doğumu öyle değil

değil mi eldivenle beraber atmıştır. inanın bende böyle olması için neler vermezdim şuan. aklıma nasıl senaryolar geldi bilemezsniz. bu hamilelik beni temizlik takıntılı obsesif yaptı, herşeyi çok kurcalar oldum, fabrika ayarlarıma dönmek istiyorum..

Ya hamileyken alttan muayene yapilmaz diye biliyorum. Bebek icin tehlikeliymis. Yanlis miyim?

vajinal ultrason yapmadı allahtan.spekulumla akıntıya baktı dışardan. allahtan elle felan muayene etmedi çıldırırdım herhalde

benım anlamadıgım akıntıda nıye spektrumla bakma ıhtıyacı hıssettıgı
15 yasımdan berı mantar olurum 1 bucuk senedırde evlıyım
1 kere bıle spaktrumla bakılmadı
mantarsa mantardır yada ıdrar alır tahlıle verır enfeksıyon mu dıye
keske hıc o manzarayı gorunce muayene olmayıp cıksaydınız
üstelık hamılelıkte kolay kolay altdan muayene yapılmaz

hep öyleymiş orası.sonradan duydum.bir sefer gitmiştim bundan önce ama bu kadarıyla karşılaşsaydım bir daha gitmezdim hele ki hamilelikte
ben devlette çalışırken annemi göz poliklinigine getirmiştim. ordada aynen beş kişiyi aynı anda tedavi ediyordu. belki daha fazla. sadece gözde öyle sanıyordum ama ben. kadın dogum gbi önemli bi bölümdede olduunu duyunca şaşırdım

o çatalın korkusundan masaya yatana kadar etrafı incelemek aklıma gelmedi.acaba vajinal ultrason mu yapacak diye endişe etmekten birde..

ancak kalktıktan sonra elim yüzüm ateş gibi yanarken ve başım dönerken görebildim o pisliği.

kadın doğuma sıradan birşey için bile gittiğinde smear alınıyorya o iğrenç şeyi muhakkak takıyorlar. ne güzel denk gelmemişsin hiç

şimdi stres yapma kendıne
ınsallah daha cok enfeksıyon kapmazsın...
eger akıntın cogalırsa veya agrın falan olursa hıc gecıktırmeden sadece tıp okumamıs aynı zamanda gercekden doktor olan bırıne gıdersın

İçin rahat olsun,bir arkadaşta demiş ya istem dışı alışkanlık haline geliyor öyle şeyler ,işi biter ve atar

Gebelikte vajinal muayene yapılır gerek görüldüğü halde vajinal ultrasonda yapılabilir

içimi rahatlattınız çok sağolun

kullanılmış olabileceğini hiç ihtimal vermiyorumda, masanın üstündekiler eğer yeni ise neden paketinden çıkarılmış halde bekliyor ki her muayene öncesi açmaları kaç saniyelerini alır.Temiz olan spekulum bile o ortamda mikrop kapabilir.

buda bir soru tabi. zamandan kazanıyorlar aklınca ama içeriyi görmeniz lazım.biri çatalda bi perde var diğeri ultrason masasında 3 kişi de doktorun masasının önünde derdini anlatıyor.

yani belki böyle bir kargaşa olmasa aklıma gelmezdi kullanılmış aleti tekrar kullanması ama ortamı görünce herşey mümkün haline geliyor kafamda

haa bu arada masanın üstünü de görmeniz lazım hemen altında çöp var kocaman ve taşmış, ama masanın üstü de o çöpten geri kalmıyor bütün bunları düşününce kadının beyni de masayla çöpü karıştırmış olabilir diye kendimi yiyorum işte.

ama arkadaşların dediği gibi umarım en azından aşağıya atmayı bari pratik hale getirmiştir

doktorun çöpünde eldiven normalde kullanılmış prezervatif ne arıyor ya

hastahane dediğin hijyen olmalı senin anlattığın yer hastahane değil sanki çöplük

devlet hastahaneleri öyle malesef annecimde aynı şekilde gitmiş kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim demişti, endişelenmeyin kesinlikle kullandıklarını işleri biter bitmez atıyorlardır

hastahane dediğin hijyen olmalı senin anlattığın yer hastahane değil sanki çöplük

Vajinal ultrasonu gördünmü bilmiyorum ama o cihazın prob denen bir kısmı var yani vajinanın içine giren kısmı işte oraya takılıyor prezervatif

haa bu arada masanın üstünü de görmeniz lazım hemen altında çöp var kocaman ve taşmış, ama masanın üstü de o çöpten geri kalmıyor bütün bunları düşününce kadının beyni de masayla çöpü karıştırmış olabilir diye kendimi yiyorum işte.

ama arkadaşların dediği gibi umarım en azından aşağıya atmayı bari pratik ha

şu transvajinal ultrason için takıyorlarya alete.

devlet hastahaneleri öyle malesef annecimde aynı şekilde gitmiş kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim demişti, endişelenmeyin kesinlikle kullandıklarını işleri biter bitmez atıyorlardır
kesinlikle..bugün hissettiğim şeyin adını arıyordum evet kurbanlık koyun evet evet buydu

Bu bahsettiğiniz hangi devlet hastanesi 182 ye şikayet bırakabilirsiniz muhtemelen sırf orayı temizlemesi için 3 görevli vardır ama hepsi birbirine atiyodur. Zaten doktorun işi başından aşkın onu gözü gormuyodur bile. Doğu da da doktor az hasta çok olunca kadın doğum anlattığınız gibi 3 er 5er alıyo içeri ama vajinal ultrason yada alttan muayene olunca başka bi odaya daha hijyenik bi odaya tek tek alıyorlar. İş biraz uzuyor ama hijyen şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…