• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya kullanılmış spekulumsa..

haa bu arada masanın üstünü de görmeniz lazım hemen altında çöp var kocaman ve taşmış, ama masanın üstü de o çöpten geri kalmıyor :KK43: bütün bunları düşününce kadının beyni de masayla çöpü karıştırmış olabilir diye kendimi yiyorum işte.

ama arkadaşların dediği gibi umarım en azından aşağıya atmayı bari pratik ha

şu transvajinal ultrason için takıyorlarya alete.
anladım şimdi pardon

devlet hastahaneleri öyle malesef annecimde aynı şekilde gitmiş kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim demişti, endişelenmeyin kesinlikle kullandıklarını işleri biter bitmez atıyorlardır
bence cok abartiyorsunuz sakin olun biraz aids felan dunyada gelipte sizi bulacak

acayip bişey oldum ben ya.ödünç mantık istiycem biyerlerden..
eşime de anlattım yok artık canım daha neler,atmıştır dedi oda.
herkes aynısını söylüyor.demekki cidden oynatıyorum. yada o ortamı görnce çok şeettim..

memleketteyim kendi doktoruma görünemedim.basit bir akıntı problemiydi ama mantar vs olabilme ihtimaline karşı devlet hastanesinden sıra aldım. 26 haftalık da hamileyim bu arada.
içeri bi girdim 5 kişi birden alınıyor.biri perdenin arkada soyunuyor öbür perdenin arkada ultrason ve 3 kişi de doktora derdini anlatıyor doktorun kafa karışık.

neyse aldı beni muayeneye bebeği felan inceledi geç birde akıntıya alttan bakayım dedi. öbür tarafa geçtim o makasa yattım zaten her seferinde inanılmaz bir korku oluşturuyor o makas bende. soğuk terler akıyor ordaki aletleri görünce.hemşire bir yandan hadisenize ne bekliyorsunuz diye nerdeyse dövecek.(peçeteyi değiştirmesini bekliyorum,değiştirmeden çıktı tabi odadan) neyse yattım o spekulumdan ölüm gibi korkuyorum onunla muayene etti ama çığlık çığlığa.buunu anlatırken titriyorum şuan..

masadan kalktım zaten başım dönüyor. yerlere ve çöpe takıldı gözüm aman allahım heryer pislik içinde..çöpten sarkmış kullanılmış eldivenler,prezervatifler..ama asıl konu masanın üzerindeki o diğer açık spekulumlar.. eve geldiğimden beri aklım çıkıyor doktorun dalgınlığına gelip acaba bir önceki hastayla aynı spekulumu mu kullandı :KK43: neden masanın üzerindeydiler çöpte değilde :KK43:
Plastikler tek kullanımlık oluyor kilit sisteminden dolayı istese de ikinci defa kullanamaz ki merak etme öyle bi dalgınlık söz konusu olamaz cıkardığını çöpe atarlar direk temizleri görmüşsündür sen rahat ol merak etme

ama ilk anki şokumla şuan aynı değil biraz olsun rahatladım iyi varsınız be kk.. En Büyük KK

benım anlamadıgım akıntıda nıye spektrumla bakma ıhtıyacı hıssettıgı
15 yasımdan berı mantar olurum 1 bucuk senedırde evlıyım
1 kere bıle spaktrumla bakılmadı
mantarsa mantardır yada ıdrar alır tahlıle verır enfeksıyon mu dıye
keske hıc o manzarayı gorunce muayene olmayıp cıksaydınız
üstelık hamılelıkte kolay kolay altdan muayene yapılmaz
Normal olan spekulumla muayene ve örnek alınmasıdır zaten.
Doğru bir uygulama yapılmış.
Düşük tehditi yoksa vajinal muayene için sıkıntı yok.

Plastikler tek kullanımlık oluyor kilit sisteminden dolayı istese de ikinci defa kullanamaz ki merak etme öyle bi dalgınlık söz konusu olamaz cıkardığını çöpe atarlar direk temizleri görmüşsündür sen rahat ol merak etme

yaa bu süper.. kilit olunca açamaz mı öyle bir sistemmi var.hiç bilmiyordum müthiş sevindm çok teşekürler bu bilgi için... vallahi iyiki yazmışım şuraya,

öyledir değilmi,ne olur öyle olsun. Aklım çıkıyor şuan.o şekilde bulaşabilecek binbir türlü hastalık var bir anlık dalgınlıkla-o hengamede- yapmış olabilir mi ki..çok korkuyorum. :KK43:
Ayrıca o hengame onlar için normal yani alıştıkları şey senin gibi görmüyorlar yoksa jiç bir iş yürümez :)

yaa bu süper.. kilit olunca açamaz mı öyle bir sistemmi var.hiç bilmiyordum müthiş sevindm çok teşekürler bu bilgi için... vallahi iyiki yazmışım şuraya,
Şöyle anlatayım tek kullanımlık onlar vajene sokarsın acınca kilitlenir tekrar Kullanılmaz kırılır metallerde o yer vidalı olur açılır kapanır ama Plastikler öyle olmaz ayrıca o muayeneler otomatiğe bağlanıyor artık ben mümkün görmüyorum metal de olsa karışmaz rahat ol bak hemşireyim bende

Ayrıca o hengame onlar için normal yani alıştıkları şey senin gibi görmüyorlar yoksa jiç bir iş yürümez :)
haha doğrudur,
yani yoğunluğu hengameyi hepsini anlarım hak veririm işlerini kolaylaştırmak da isterim orda amaa temiz olunsun yeter gerçekten perdenin hemen arkasında olmayı bile dert etmezdim bir seferlik.
ama orda 2 görevli anca sana hadi hadi geç surayaaa:KK62: diye tokatlamak için durmasın be topitik.. az da temizlik yapsınlar da bizde rahat edelim .yoksa evet yoğundur,,yorgundur,zor iştir,saygı duyarım..

Şöyle anlatayım tek kullanımlık onlar vajene sokarsın acınca kilitlenir tekrar Kullanılmaz kırılır metallerde o yer vidalı olur açılır kapanır ama Plastikler öyle olmaz ayrıca o muayeneler otomatiğe bağlanıyor artık ben mümkün görmüyorum metal de olsa karışmaz rahat ol bak hemşireyim bende

ya işte burayı bu yüzden seviyorum. bak bilmiyordum kaç saat düşündüm durdum acaba plastiği yeniden mi kullandı diye. ne iyi oldu aydınlattın. insan işte bilmediğinden korkuyor en çok.çok teşekkürler.

haha doğrudur,
yani yoğunluğu hengameyi hepsini anlarım hak veririm işlerini kolaylaştırmak da isterim orda amaa temiz olunsun yeter gerçekten perdenin hemen arkasında olmayı bile dert etmezdim bir seferlik.
ama orda 2 görevli anca sana hadi hadi geç surayaaa:KK62: diye tokatlamak için durmasın be topitik.. az da temizlik yapsınlar da bizde rahat edelim .yoksa evet yoğundur,,yorgundur,zor iştir,saygı duyarım..
Tamamen hak veriyorum sana ama işte olmuyor ne yazıkki hastalar bilinçli olsa Biraz söke söke Temizlenir ama hastaların da en cekindiği an olunca cark dönsünde nasıl olursa olsun.. Ülkemizde her sektör öyle ne yazık ki :(

Bence hiç içinize öyle şüphe düşürmeyin. Bebeğinize yazık böyle şüphelerle onu da strese sokuyorsunuz. Devlet üniversitesi bile olsa elleri zaten otomatiğe alışıyor mutlaka eskisini çöpe atmışlardır. İçinizi ferah tutun ki bebeğiniz de iyi olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sirf bu yuzden ve insanca muamele gorebilmek icin ozel hastaneye bi dunya para doktuk

Bence hiç içinize öyle şüphe düşürmeyin. Bebeğinize yazık böyle şüphelerle onu da strese sokuyorsunuz. Devlet üniversitesi bile olsa elleri zaten otomatiğe alışıyor mutlaka eskisini çöpe atmışlardır. İçinizi ferah tutun ki bebeğiniz de iyi olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

haklısınız.buraya yazınca çok rahatladım.olabilir gibi geliyordu konuyu açarken ama şimdi mantıken düşününce evet olamaz. şu saate kadar neden bebeğimi de kendimi de üzdüm diye kendime kızdım . çok sağolun iyi dilekleriniz için. sizinkini de Allah sağlıkla bağışlasın

Sirf bu yuzden ve insanca muamele gorebilmek icin ozel hastaneye bi dunya para doktuk

yaşadığım şehirde rutin kontrollerim için özel muayenehaneye gidiyorum bende.. her kontrolüm 300. bazen ayda 2 kez gidiyoruz,600..
açıksası zaman zaman bi dokunuyordu verdiğim para ama bugünden sonra asla.

bütün devlet hastaneleri öyledir demiyorum görmediğim her yeri ve tüm devlette çalışan sağlıkçıları bi burası için zan altında bırakarak konuşamam muhakkak işini çok iyi yapanlar da vardır ama şunu söyleyebilirim ki özelde o parayı verince gördüğüm muamele ve temizlik paha biçilemez.parayla marayla ama tertemiz muamele işte ..

• Beğen
Reactions: nio
En sinir olduğum şey. O Odada kimse yokken girin. Ayrıca şikayet edin.

memleketteyim kendi doktoruma görünemedim.basit bir akıntı problemiydi ama mantar vs olabilme ihtimaline karşı devlet hastanesinden sıra aldım. 26 haftalık da hamileyim bu arada.
içeri bi girdim 5 kişi birden alınıyor.biri perdenin arkada soyunuyor öbür perdenin arkada ultrason ve 3 kişi de doktora derdini anlatıyor doktorun kafa karışık.

neyse aldı beni muayeneye bebeği felan inceledi geç birde akıntıya alttan bakayım dedi. öbür tarafa geçtim o makasa yattım zaten her seferinde inanılmaz bir korku oluşturuyor o makas bende. soğuk terler akıyor ordaki aletleri görünce.hemşire bir yandan hadisenize ne bekliyorsunuz diye nerdeyse dövecek.(peçeteyi değiştirmesini bekliyorum,değiştirmeden çıktı tabi odadan) neyse yattım o spekulumdan ölüm gibi korkuyorum onunla muayene etti ama çığlık çığlığa.buunu anlatırken titriyorum şuan..

masadan kalktım zaten başım dönüyor. yerlere ve çöpe takıldı gözüm aman allahım heryer pislik içinde..çöpten sarkmış kullanılmış eldivenler,prezervatifler..ama asıl konu masanın üzerindeki o diğer açık spekulumlar.. eve geldiğimden beri aklım çıkıyor doktorun dalgınlığına gelip acaba bir önceki hastayla aynı spekulumu mu kullandı :KK43: neden masanın üzerindeydiler çöpte değilde :KK43:
İmkanı yok. Hazırlanmıştır. Pratik olsun diye kutusundan çıkarmışlardır. Asla yapmazlar. İçiniz rahat olsun. Kişi kendinden bilir işi; siz olsanız yaparmıydınız?

Harikasiniz....

Back
X