• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya kullanılmış spekulumsa..

daha önce de devlet hastanesi daha yakın diye bir sefer muayene olmuştum ama bu denli kötü bir muamele ve pis ortamla karşılaşmamıştım ikinci defa giderek gördüm ki gerçekten çok çok kötüydü
Pirezevatifin orda ne isi var onu anlamadim

Herkes doktor olmuş hamilelikte neden alttan bakılmıyormuş... Düşük tehdidi yoksa gayet bakılır... Sonuçta sex de yapmıyor musun hamileyim diye?
Senin yapman gereken şey diğer hastaların çıkmasını beklemekti aslında devlet hastaneleri şu an çok iyi ben özellikle devlete gidiyorum.. Özel hastane ticarethane gibi geliyor.. Hijyen konusunda sanssızlık olmuş ama sanmıyorum karışıklık olacağını.

Ay bana spekulum demeyin.
Hiç spekulumla muayene olmadım ama olmak zorunda kalıcam diye bile ödüm kopuyor...

Herkes doktor olmuş hamilelikte neden alttan bakılmıyormuş... Düşük tehdidi yoksa gayet bakılır... Sonuçta sex de yapmıyor musun hamileyim diye?
Senin yapman gereken şey diğer hastaların çıkmasını beklemekti aslında devlet hastaneleri şu an çok iyi ben özellikle devlete gidiyorum.. Özel hastane ticarethane gibi geliyor.. Hijyen konusunda sanssızlık olmuş ama sanmıyorum karışıklık olacağını.
daha önceki sayfalarda ben de yazdım.
okumadan millet hala yorum yapıyor.
dediğin gibi düşük tehlikesi yoksa, plesante previa filan yoksa gayet de vajinal muayene oluyor yahu.
devlet hastaneleri konusunda da katılıyorum, ben de genelde devlete gidiyorum sadece kadın doğumcum özelde. o da olur da hamile kalırsam doğurduğum zaman takip eden doktorum doğurtsun diye.

yok cnm ya temizdir o..bende devlet hast.çalışıyorum onlar tek kullanımlık kullanılınca direk çöpe atılıyo her hastadada yenisi açılıyo..ferah tut içini hamilesin strese sokma kendini...

Öncelikle asla ve asla hamilelikte alttan bakılmaz bir akıntı için riske girilmez hanımefendi. Sonuçta siz orada spekulum takılırken kasılabilirsiniz ve bu bebek için çok tehlikeli sadece ve sadece kal atışı alınması gereken zamanda alınamıyorsa hala o zaman bakılır onda da spekulum değil vajinal ultrason aleti sokulur o da zaten spekulum gibi gerilecek bir şey değil onun harici alttan bakmak yasaktır yapılmaz yani ve abarttığınızı düşünüyorum şahsen.

daha önce de devlet hastanesi daha yakın diye bir sefer muayene olmuştum ama bu denli kötü bir muamele ve pis ortamla karşılaşmamıştım ikinci defa giderek gördüm ki gerçekten çok çok kötüydü
sağlık bakanlığına şikayet edin mutlaka böyle bişey için en azından müfettiş yollarlar

Öncelikle asla ve asla hamilelikte alttan bakılmaz bir akıntı için riske girilmez hanımefendi. Sonuçta siz orada spekulum takılırken kasılabilirsiniz ve bu bebek için çok tehlikeli sadece ve sadece kal atışı alınması gereken zamanda alınamıyorsa hala o zaman bakılır onda da spekulum değil vajinal ultrason aleti sokulur o da zaten spekulum gibi gerilecek bir şey değil onun harici alttan bakmak yasaktır yapılmaz yani ve abarttığınızı düşünüyorum şahsen.

Canim kusura bakma ama yanlis bildigini dusunuyorum oyle bir yasak yok maalesef ve gerektiginde bakilabilir. Rahim agzi muayene edilebilir,smear alinabilir,akinti koku vs varsa akintinin karakterine bakilabilir.

Özel de olsa devlet de olsa doktor doktordur. Öyle ihmalkarlık yapmazlar bence. Artık her şey otomatik olmuştur.

Kullanılmamış olsa bile açık durması evet hijyenik değil. Çalışma şekilleri böyledir belki dediginiz gibi zamandan tasarruf amaçlı temizleri açıp bırakmış olabilirler.
Böyle bir sorun başkasının başına gemiş olsaydı eskaza en azından birileri şikayette bulunurdu daha sonra aynı hatayı yapamazlardı devlet hastanesi sonucta yüzlerce binlerce insan geliyor. Kullanılmıs spekulum ihtimali bana da mantıklı gelmedi içinizi ferah tutmaya çalışın bebeğiniz stresten etkilenir
devlet hast. de çalıştım evet biraz degil baya paldır küldür bir işleyiş var ama hasta konusunda hassaslar ozellikle böyle çeşitli analiz materyalleri konusunda

Korkma. Böyle bir ihtimal çok düşük. Ben bu islerin içindeyim. Doktor otomatiğe bağladığı için değişmiştir. Unutmaya çalış yoksa takıntı yaparsin.

Neden hemen aidse gittiniz ki ?
Başkasına kullandığını size kullanmış olsa öncekinin aids olması lazımki bulaşsın.

İyisini düşün
bence de hemen bozma kalbini aidsli hastanin takibi ayrı yapılır doktor bile temkinli davranır korkma Rabbim korur bebeğinin hurmetine uzme kendini

O dediğiniz ne bilmiyorum ama beş kişi nasıl ayni anda muayeneye alınır ya :KK57:

Bi hastane gerçekten o kadar pis oluyo mu :KK57:

Durumu görünce girmeseydin içeri keşke

Allah aşkına şikayet edin o ne öyle :KK57:

Tekrar baska temiz bi doktora görünün içiniz rahat etsin bi şey olmaz allahim korusun :nazar:

Back
X