Bak şimdi canım şöyleler, evlerine gidince hürmet gösterirler, ne var ne yok dökerler önüne. Hoş tutarlar ama böyle lafın arasında arı gibi inceden sokarlar, sonra da gülmeye devam ederler. Sonra laf ilerler, sonra bir daha derken böylelikle gece tamamlanır. Şimdi buna karşılık verdiğinde paranoyak gibi buluttan nem kapmışsın havası yaratılıp hiç üzerlerine almazlar anlatabildim mi? Ben ne dedim ki ayol, kendi kurmuş derler. Annem çeyrek asır geçirdi bu ailede ve hala baş edemiyor, işte böyle.[/QU
sen o ince laf sokmaların karşılıgını anında vereceksin ama şöyleee ,sakın başka konuya eski laflara eski laf sokmaları hatırlatacak şekilde olmayacak işte ozaman buluttan nem kapmış olursun kaprisli sorunlu kişidurumuna düşersin o anlık cvp vereceksin ve o sokmayla alakalı karşılık vereceksin
cümlem biraz karışık oldu ama tek tek okursan anlarsın güzel kardeşim , bizim başımızda da böyle bir hala vardı beni markette peynir alırken gördü babama kızın iş yerinde NİŞAN yapıyor yetiş diye aramış artık gerisini sen düşün :)