• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya kurtuluş yok mudur, bıktım bıktım bıktım!

Kesin konuş babanla hazır sizde yokken sakin sakin derslerime konsentra olmak istiyorum ev gezmelerine gidip gereksiz dedi-kodu gıybet muhahabetlerine girmek istemiyorum diye söyle derslerim çok daha önemli diye konuş canım
Gıybetten zehirlendim geldim zaten hiç sorma:KK53:

seni çok iyi anlıyorum ben artık komşularımla bile karşılaşmaktan yıldım ya 2 gün önce napıyon çalışıyon mu bilmem ne soruğ soruşturan kadınlar ertesi gün yine aynı soruyu sorup akıl vermeye başlıyorlar! hele akraba ziyaretleri zaten işkence olmuş durumda. sizene kardeşim bizim naptığımızdan niye gelmediğimizden! insan gibi ağırlayın gelelim. inanılır gibi değil bir de bıkmadan usanmadan hep aynı cümleler hareketler :KK53:

Allah allah, sasirdim.
Gercekten annende babanda ders calismamandanmi yana?
Benim annem bize is yaptirmaz, yemek yaptirmaz. Siz odevinizi yapin ben sizden bisy istemiyorum der.
Babam bazen gel sanki odevi sonra yaparsin diye diretir ama annemin dedigi olur; odev ve okul oncelikli.

Annen ne diyor? Odami gel diyor?

Gıybetten zehirlendim geldim zaten hiç sorma:KK53:
İşte gitmen ne ahiretine yaradı nede dünyana, kızımın canı gitmek istemiyecekde ben götüreceğim imkanı kabil değil hadi şeytanın bacağını kırdıkda bizimle gitti diyelim kızıma laf sokacaklar haa kimin haddine burunlarından getirtir bu arının yuvasına çomak sokmak gibi olur zaten en ufacık şeyden nem kapan kız aksine kızımı bildiklerinden onu rahat ettirmeye çalışırlar demekki biraz cadaloz olmak lazımmış gerçi benim kız anne ben insanların aynasıyım bana nasıl bakıyorlarsa kendilerine öylede davranıyorum kimse için kendimi ezip geçtiremem ki buda bana illet olur Yani kendimi ezdiremem karşımdakinede haddini veririm bana bulaştığına pişman olur hakikatende öylede oluyorlar kimse kimsenin kulu değil sonuçta ,,,,

Allah allah, sasirdim.
Gercekten annende babanda ders calismamandanmi yana?
Benim annem bize is yaptirmaz, yemek yaptirmaz. Siz odevinizi yapin ben sizden bisy istemiyorum der.
Babam bazen gel sanki odevi sonra yaparsin diye diretir ama annemin dedigi olur; odev ve okul oncelikli.

Annen ne diyor? Odami gel diyor?
Canım annem gelmesin ne olacak dedi, babam da ayıp mecbur gelecek dersini de sonra yapsın kaçmıyor ya dedi çıktı işte.

İşte gitmen ne ahiretine yaradı nede dünyana, kızımın canı gitmek istemiyecekde ben götüreceğim imkanı kabil değil hadi şeytanın bacağını kırdıkda bizimle gitti diyelim kızıma laf sokacaklar haa kimin haddine burunlarından getirtir bu arının yuvasına çomak sokmak gibi olur zaten en ufacık şeyden nem kapan kız aksine kızımı bildiklerinden onu rahat ettirmeye çalışırlar demekki biraz cadaloz olmak lazımmış gerçi benim kız anne ben insanların aynasıyım bana nasıl bakıyorlarsa kendilerine öylede davranıyorum kimse için kendimi ezip geçtiremem ki buda bana illet olur Yani kendimi ezdiremem karşımdakinede haddini veririm bana bulaştığına pişman olur hakikatende öylede oluyorlar kimse kimsenin kulu değil sonuçta ,,,,
Bizim aileyi bir görsen anlarsın zaten ne demek istediğimi, böyle çamur gibiler sıçrıyorlar.

Ailenizi hic hayal bile edemedim desem.Yani herkes cocugu iki satir ders okusun diye herseyi yapar.Sizinkiler de sacma sapan isler pesinde.Siz sizinle ayni dili konusmayanlarin icinde yasamak zorunda kalmis gibi bir caresizlik yasiyorsunuz ve mumkun oldugunca o ortamdan uzak kalmaniz lazim.Bu noktada da babaniz kilit isim.Yani babanin uzerine oynamaya calisin biraz.Abartili konusun."Bu projeyi teslim edemezsem okuldan atiliyorum" deyin ornegin.Baska bir sefer bas agrisindan kivranin.O nedenle calisamadiginiz icin tekrar okuldan atilma tehlikesi ile kisirdongu yaratin siz de.Disari cikmaniza karismiyorlarsa arkadasim hastanede deyin.mumkun oldugunca uzak durun bu hastalikli zihniyetlerden.Zaten akliniz yerinde ve o nedenle de rahatsizlik hissetmeniz normal.Sizin bir saat erkenden derse oturmaniz cok masumane olmus ona bile aldiris etmemisler walla pes yani.Belki bu cesit bahanelerle bir nebze de olsa kurtulma sansiniz olur.Basarilar.

Geleneksel Türk aile yapısının kurbanlarindan yalnızca bir tanesisin ...

Yillar evvel unv giris sinavinda yasadim benzer seyler.kitaplarimi alirdim gittigim misafirlikte musade isteyip baska odada calisirdim gidene kadar.sonra unv baska sehirde kazaninca rahat ettim.zaten unv gidince artik zorlamadilar beni ille gel diye.

Bu kadar buyutmeyin derim.hergun gitmiyorsunuz ya misafirlige.bu kadar kalp kirmayin derim.
Idare edin..ona gore ayarlayin kendinizi

Ailenizi hic hayal bile edemedim desem.Yani herkes cocugu iki satir ders okusun diye herseyi yapar.Sizinkiler de sacma sapan isler pesinde.Siz sizinle ayni dili konusmayanlarin icinde yasamak zorunda kalmis gibi bir caresizlik yasiyorsunuz ve mumkun oldugunca o ortamdan uzak kalmaniz lazim.Bu noktada da babaniz kilit isim.Yani babanin uzerine oynamaya calisin biraz.Abartili konusun."Bu projeyi teslim edemezsem okuldan atiliyorum" deyin ornegin.Baska bir sefer bas agrisindan kivranin.O nedenle calisamadiginiz icin tekrar okuldan atilma tehlikesi ile kisirdongu yaratin siz de.Disari cikmaniza karismiyorlarsa arkadasim hastanede deyin.mumkun oldugunca uzak durun bu hastalikli zihniyetlerden.Zaten akliniz yerinde ve o nedenle de rahatsizlik hissetmeniz normal.Sizin bir saat erkenden derse oturmaniz cok masumane olmus ona bile aldiris etmemisler walla pes yani.Belki bu cesit bahanelerle bir nebze de olsa kurtulma sansiniz olur.Basarilar.
Daha iyi anlatamazdınız, gerçekten aynı dili konuşamıyoruz ki. Sadece rahat bıraksınlar istiyorum, inanır mısınız bayramlar eziyete dönüyor benim için, çünkü hep gelmiyorsun diye laf çarpıyorlar. Eziklediler beni iyice.

sen niye lafın altında kalıyorsun onu anlamıyorum , bir kere laf sokarsın baban bir kere kızıar iki kere üç kere dört kere ve en sonunda senle uğraşmaktan vaz geçerler hadlerini bilir otururlar , sen ezik gibi kalırsan karşılarında iten ceken çok olur,

dün aksam 8 yaşındaki kızıma sen kendi kıymetini bileceksin sen kendini seveceksin ve kimseye ezdirmeyeceksin diye öğüt veriyordum

sen niye lafın altında kalıyorsun onu anlamıyorum , bir kere laf sokarsın baban bir kere kızıar iki kere üç kere dört kere ve en sonunda senle uğraşmaktan vaz geçerler hadlerini bilir otururlar , sen ezik gibi kalırsan karşılarında iten ceken çok olur,

dün aksam 8 yaşındaki kızıma sen kendi kıymetini bileceksin sen kendini seveceksin ve kimseye ezdirmeyeceksin diye öğüt veriyordum
Bak şimdi canım şöyleler, evlerine gidince hürmet gösterirler, ne var ne yok dökerler önüne. Hoş tutarlar ama böyle lafın arasında arı gibi inceden sokarlar, sonra da gülmeye devam ederler. Sonra laf ilerler, sonra bir daha derken böylelikle gece tamamlanır. Şimdi buna karşılık verdiğinde paranoyak gibi buluttan nem kapmışsın havası yaratılıp hiç üzerlerine almazlar anlatabildim mi? Ben ne dedim ki ayol, kendi kurmuş derler. Annem çeyrek asır geçirdi bu ailede ve hala baş edemiyor, işte böyle.

Bak şimdi canım şöyleler, evlerine gidince hürmet gösterirler, ne var ne yok dökerler önüne. Hoş tutarlar ama böyle lafın arasında arı gibi inceden sokarlar, sonra da gülmeye devam ederler. Sonra laf ilerler, sonra bir daha derken böylelikle gece tamamlanır. Şimdi buna karşılık verdiğinde paranoyak gibi buluttan nem kapmışsın havası yaratılıp hiç üzerlerine almazlar anlatabildim mi? Ben ne dedim ki ayol, kendi kurmuş derler. Annem çeyrek asır geçirdi bu ailede ve hala baş edemiyor, işte böyle.[/QU

sen o ince laf sokmaların karşılıgını anında vereceksin ama şöyleee ,sakın başka konuya eski laflara eski laf sokmaları hatırlatacak şekilde olmayacak işte ozaman buluttan nem kapmış olursun kaprisli sorunlu kişidurumuna düşersin o anlık cvp vereceksin ve o sokmayla alakalı karşılık vereceksin
cümlem biraz karışık oldu ama tek tek okursan anlarsın güzel kardeşim , bizim başımızda da böyle bir hala vardı beni markette peynir alırken gördü babama kızın iş yerinde NİŞAN yapıyor yetiş diye aramış artık gerisini sen düşün :)

Back
X