- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Tek kalıyor öyle bir ihtimal de yok kihayır, deterjan yanında sütyen yıkama topu hediye verilmez.. belki annesinin, ablasının filandır.. eniyi ihtimal o şu an..
Tek kalıyor öyle bir ihtimal de yok ki
A aa senin süper mükemmel hediyeler alan cook mutlu bir sevgilim yokmuydu?Burda aldatilanlarla dalga geciyordun?Sevgilimin evinde sütyen yıkama topu vardı başta hiç umursamadım yani yıllar önce şimdi aklıma takıldı bunun evde ne işi vardı acaba diyorum deterjan yanında hediye falan verilir mi yoksa nedir bu
Yorum yapma benim konularımaA aa senin süper mükemmel hediyeler alan cook mutlu bir sevgilim yokmuydu?Burda aldatilanlarla dalga geciyordun?
İlahi adalet çoktan tecelli etmiş demek, ben sana buralarda fazla gezme demiştim
Sordum ama şuan görmedi mesajımıTek mi yaşıyor? Çok ilginç....
Annesi ablası unutmuş olabilir.. bence sor konuşmasından anlarsın doğru söyleyip söylemediğini...
EvetYıllar önceki şey şimdi mi aklınıza takıldı ?
en başından beri gördüm sormamıştım ev arkadaşı falan da yoktu benden önce kini bilemmemonu bulduğunda ne zamandır sevgiliydiniz.. belki senden önceki kız arkadaşınındır.. ev arkadaşı var mıydı, belki onun kız arkadaşınındır.. keşke o zaman sorsaymışsın..
Bilmiyorum öğreneceğizErkek arkadaşın yalnız kalınca kadın kıyafeti vs giyiyor olabilir mi ? :)
Şaka bir yana o zaman soraaktınız bunu ki cevap alabilesiniz. Eski sevgilisinden vs kalmış olabilir.
Yorum yapma benim konularıma
Yok yapmicam da seyi merak ettimYorum yapma benim konularıma
SordumHayırdır bu sabah " laa olum bunun evinde 5 yıl önce bi top vardı, sütyen yıkama topuydu, ne ayaktı o top" falan diye mi uyandın?
Hediye veriliyor diyelim, ben şahsen verilen hediye işime yaramazsa almam, örneğin yumuşla ayıcık verilirse kızıma alırım ama bir erkek aaaa omo sütyen yıkama topu veriyor ne zamandır bu fırsatı bekliyordum diyip almaz. Biranın yanında da verilmeyeceğine göre. Sen iyisimi çocuğa sor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?