Ya lütfen bana yardımcı olun:((

Yok yapmicam da seyi merak ettim
Bu sana hicbir para harcamayan, hediye almayan, nisan bile yapmaz diye konu actigin, kacicak delik arayanmi?
Yoksa ilk bulusmanizda senden o ışığı alıp birlikte olmaya zorlayanmıydı?
Yok beş yıl önce bir sevgilim vardı hiçbir sebep yokken benden ayrılmış tı gitmiş ti o onunla ilgili hiç konu açmadım burda çünkü beni terk etti aldattı

Sevgilimin evinde sütyen yıkama topu vardı başta hiç umursamadım yani yıllar önce şimdi aklıma takıldı bunun evde ne işi vardı acaba diyorum deterjan yanında hediye falan verilir mi yoksa nedir bu
eski sevgilisinden kaldığı aşikar.
neden şimdi sorguluyorsun ki.
garip biraz.:))
görür görmez neden değil

Bence hemen kurcalama... Bi düşün kız kardeşinin veya annesinin olabilir mi? Senden önce sevgilisi var mıydı? Onun olabilir mi? Sonra böyle çaktırmadan alttan alttan bi sorgula bakalım ne diyecek?

Yok beş yıl önce bir sevgilim vardı hiçbir sebep yokken benden ayrılmış tı gitmiş ti o onunla ilgili hiç konu açmadım burda çünkü beni terk etti aldattı
Hii çünkü o gün hak ettiği zaman dalga geçerim aldatilanla, beni kimse bırakmadı aldatmadi; hayatımda bir kişi oldu onla da çok mutluyum demiştin ama birsürü farklı kişilerle ilgili konun var

Demekki bugün başka bir hikaye yazdı beynin ama şaşırmadım.

Neyse bu sekilde ah aldikca daha cok konu acarsin sen.Basarilar diliyorum sana umarım tüm izleri bulur dalga geçtiğin acıyı sende yaşarsın

Evet evet ondan aldatıldım mutsuzum dengini tamam mı lütfen Mutlu ol ve sus

Ailesinden olamaz direk sordum ben
Hımm... Direk sorduysan o Zaman ve ailesinden değilse eski sevgilisini veya takıldığı kızları gene çaktırmadan sorgula bence hiç yapmaz dediğiniz erkek bile yapabilir neyazıkki..... Ayrıca bi düşün siz Nasıl çıkmaya başladınız? Çapkın mıydı? Utangaç mıydı? Daha önce hiç bu tarzca bi olay yaşamadım ama her ihtimalin üzerinde dur ve araştır derim... Hatta en kötü ihtimal olan aldatma ihtimalini bile... Ki dilerim Allah'tan inşallah durum sadece bir yanlış anlaşılmadır hiçbir şuçu günahı çıkmaz hatta inşallah bir gün evlenirsiniz :))

Teşekkür ediyorum güzel Dilek'leriniz için ...sevgilim utangaç öyle çapkın. Bir tip deil benle beraberken vardı benden sonra gelişen bir şey değildi ama merak ettim yine de sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…