Ya lütfen bana yardımcı olun:((

Yıllar önce yaşadığınız bir şey için şimdi burada yardım edim diye konu mu açıyorsunuz? belki ayrıldınız bile o insandan yani. Ayrıca burada size ne desek boş yani hayır sevgilisinindir ya da değildir desek ne olacak ki kendisine sorsaydınız. Yıllar sonra aklınıza takılan şey bu mu hiç işiniz mi yok anlamadım.

Keske ilk gordugunde bu ne deyip burnuna soksaydin o topu
Simdi ailesinden birinin degilse muhtemelen eski sevgilisinindir
Ne cevap verecek merak ettim.

Farkındaysanız orda ben deterjan yanında falan veriliyor mu diye sordum

Keske ilk gordugunde bu ne deyip burnuna soksaydin o topu
Simdi ailesinden birinin degilse muhtemelen eski sevgilisinindir
Ne cevap verecek merak ettim.
bu soruyu şimdi mi soruyosun diyecek muhtemelen
ya da ben sabah ne yediğimi hatırlamıyorum kaç yıl önceki sütyen topunu nereden hatırlayayım
klişe cevaplar işte

eskıden olmus bıtmıs ustelık ayrılmıssınız
sımdı aklınıza bunun gelmesı cok tuhaf
bana yıllar once ayrıldıgım sevgılım ya senın zamanında evınde sutyen yıkama topu vardı kımındı o dese
cok dalga gecerım oyle boyle degıl yanı

sen ayrıldın mı ondan beynim yandı ya bu konunun son kullanma tarihi geçmiş hatta tedavülden kalkmış @dengesizbayan

Ne tehlikeli bir hafizaniz var..
Sacma seyleri kafanizdan bosaltip biraz rahatlayin bence.yoksa nickinizi de tesaduf almis olamazsiniz.

Zira top yuvarlaktir.....sutyen topu olsa bile!

Hayır ayrılmadım ya devam ediyorum ben orda öyle birine o şekilde yazdım ilişkim devam ediyor kıskanç bir insanım aklıma takıldı sordum ne var bunda

neden w.apptan yazıyorsun anlamadım,telefon açıp sorsana,şimdi yalanlar kurmaya çalışıyordur kafasında..

bu soruyu şimdi mi soruyosun diyecek muhtemelen
ya da ben sabah ne yediğimi hatırlamıyorum kaç yıl önceki sütyen topunu nereden hatırlayayım
klişe cevaplar işte
Canim sana bir sey sorabilir miyim özelden biraz özel bir soru olacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…