• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya lütfen yardım edin bana, düşündükçe yemek bile yiyemiyorum sevdiğim insan ne yalanlar söyledi

Önce sana hiç yalan söylemedim diyo gerçek ortaya çıkınca da sadece bir kez söyledim seni kaybetmemek için bilmem ne. Emin ol bir kez söylenmedi o yalanlar sen sadece bir tanesini yakaladın. Bide söyledikleri de sadece klişe yani başka şekilde savun bari kendini. Bu saçma insan için üzülme lütfen o engelleri sakn kaldırma istikrarlı ol :)
Her zaman sacmalayacak bir seyler buluyor yalan soyledigimi kabul ettim bile dedi ogrenildi sonucta bide inkar etseydi sadece kendi aptalligima uzuluyorum niye bu kadar taktim diye canım cok tesekkür ederim.. Ama arkadaşından yazıyor şimdide mesaj atti bana kesin bi cevap ver yüz yüze konuşalım her şeyi ya da bidaha olmıycam diye sence Hayır mı demeliyim sessizligimi mi korumalıyım hayır dersem susacagindan tam emin değilim ya bunca şey yapmissin bırak da evet demeyim o derece enayi yerine koyuyor :/

Sevgilin swarm uygulamasından bile kız düşürmeye uğraşanlardan. 2 cümle sonra "üstünde ne var" diye sormuş. Ağır abaza. Böyle bir denyonun neyine üzülüyorsun ki? Iyyy içim kalktı.
Bu da mı swarm'dan yapmış :KK57: Allahım şu sosyal medyayı ne icin kullanır olduk yaaaa:KK43:

Back
X