• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya merak ettigim birşey var yarım edermisinix

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar bi insan erkek yani eski sevgilisinin msnsini neden silmez sizce unuttugu içinmidir yani o msnini sevgilisine ait oldugunu bile unutabilrimi bu erkeleri anlamıyorum acaba neden silmezler tecrübe ögrenmek için soruyorum

erkekler her zaman ellerinin altında birilerinin olduğunu bilmeyi hala beğenilmeyi severler.ve kadınlar gibi aman dürüst olayım namuslu takılayım gibi dertleri yoktur.

sız ne kadardır bırlıktesınız pekı?

su gercekkı; kımse hayatına gırenı asla unutmaz, yasanmıslıklar mutlu yada acı her ne olursa olsun unutulmaz, yalnızca hatırlamak ıstenmez o kısı..adamına gore degısır bu durum...
benım sevgılım eskı kız arkadasını msn den sılmemıs olsa ıdı, acıkcası onu unutamadıgını anlardım.
eskı sevgılıyı merak ettıgını,
eskı sevgılının neler yaptıgını ogrenmek ıstedıgını
eskı sevgılının yenı bır sevgılısı var mı? olmus mu? v.s
aklının hala eskı sevgılıde kalabıldıgını dusunurdum.
ve akabınde bu sorular belırırdı kafamda
"benımle acaba neden bırlıkte? benı ben oldugum ıcın mı sevdı ? yoksa benı onun yerıne koymak ıcın mı yanastı ?" dıye paranoya olurdum acıkcası..
sizi uzmek, durduk yere suphelendırıp ortalıgı karıstırmak ıcın asla yazmadım bunları yanlıs anlamayın sakın ha.

Bu kişinin nasıl bir msn listesine sahip olduğu önemli.Eğer çok kalabalık ve her selam verilenin eklendiği bir listeye sahip ise unuttu deme şansımız var,arada kaynadı misali ama az ve öz bir arkadaş listesi içinde kimse değil eski kız arkadaşını onun soy ağacını bile unutmaz.

erkeklerin bi çoğu msnsinde kim var kim yok bilmez bile...
eğer msnsi kalabalıksa belki onun olduğunu unutmuştur bile.

valla canım kendımden örnek verim bnde..eski sevgilimi silmedım msn'den ve suan bı ilşkım var...normalde arda knusyoruz yanıı..ben şimdi sevgılımı sevmemıs mı olyorum? hyır...yanı demem o kii..eger sevglının sevgısınden emnsen sorun etme..soncta ınsanlar bişiler paylastıkları ınsanla ayrıldıktan snra kanlı bıcaklı olcak dıe bişi yok...eger ıkı tarafta unutmuşsa sorun yok bence..takıntı halıne getırme

eski sevgilimde silmemiş engelledim ama unutmuş da olabilir,çok fazla kullanmıyordur belki,bilerek engellemek istememiş de olabilir...

Erkekler böyle şeylere dikkat etmezler ki,
eminim ki o msn adresinin eski sevgilisine ait olduğunu bile bilmiyordur. yerimseniben

bir erkek niye silmez eski sevgilisini, bunu en iyi erkeklerden öğrenebilirsin:emir_bebek:

ama özel bir sebebi olduğunu sanmam:ecrin_bebek:

Ben de böyle bir şeyle karşılaştım... msn değil ama eski nişanının foto cd siyle...odasını toparlarken çıktı ve kırdık attık yani bir problem oluşturmadı..

Kızlar ya biraz guvenmeyi bilin.. guvenmiyorsanız niye berabersiniz.. erkekler bizim gibi detaycı değil..hem eski eskide kalmıştır .. alakasız biraz ama bende de hala eski sevgilimin aldığı bir kolye var o durur mesela onu hatırlamam için mi hayır hoş bişi diye...

Msn dediğin nedir kii 2 tıka bakar silmesi

Size %99 garantisini veririm ve adım gibi eminim, net konuşabilirim bu durum için
EĞER BıR ERKEK ESKı KIZ ARKADAŞININ MSNıNı SıLMEMıŞSE HALA UNUTAMAMIŞTIR..!!!
bir bir daha iki..Hiç başka açıklaması yoktur..Ha istisnadir ki kızlar için değişebilir bu durum..

Silmeyi unutmuş olabilir, ya da seninle ayrıldı die seninle ilgili herşeyi kaldırmasını bekleme belki de öyle çok eski sevgilisi vardır ki hangisi hangisine ait unutmuştur bile... bazı erkekler de geniş düşünür ayrıldıysak ayrıldık bu arkadaş kalmamıza engel değil ki şeklinde yani elimin altında bana aşık birileri bulunsun amacıyla. Her erkek için aynı anlama gelmez bazı olaylar, bence bu kadar düşünmek yerine kendisine sormalısın... opuyorumnanaktan

benımkının de face inde eski sevgilisi duruyo hala hemde bissürü resimleri war öle etiketlendikleri kaldır dedm çok samimi olan resmleri sildi ama yine de o kızla ilgili herşey duruyo ya bu çok sinir bozucu biz bu kdr hassas dawranıyoruz ama karsımızdakı ınsan bunun bızı ne kdr incitebiliceğini anlamıyoo !!!!!

Back
X