Ya neden bu kabalık

Mesela birbirimizden uzakta lduğumuz zMan ben biraz ilgilenince bana karşı saygısızlaşıyor fotoğrafını yolla diyorum yolluyor bana sen de bana yolla özledim demiyor kızlar kafayı yemek ğzereyim nedenim sorf bu değil ya artık doldum ya neden ya bi kere değer vermiyor ne yapabilirim de bu evliliği kırtarabilirim adam nişanlıykenden de değer vermiyordu bana düzelir diye düşündüm beni de beğenmiyor cinsellik de 0 zaten ya o ladar bunaldım ki hiç yanına gitmek bile isteniyorum boşansam ne yapıcam sığınıcak bi normalailem bile yok evliliğimi kırtarmam lazım araya bir büyük girse ona hayat dersi verse yani böyle olmaz diye ne derainiz kurtulur mu çok bunaldım yaşama sevincim iyice kaçtı bunalımdayım kendimi saldım iyice bu adama ne aüslenmek şstiyorum ne bişey yanyanayken sğrekli telefonla haberle ilgileniyor işten geç vakitte geliyor psikolojisi bozuk ya

Adam nişanlıyken bile yatar uyurdu bi nişanlımla konuşayım edeyim yoktu yani bön bu konuda

Erkekler ilgi bekleyen kadınları itici bulur genelde

Kocanız hep öyleymiş, bence çok şey beklemeyin ondan. Anladığım kadarıyla siz evhanımısınız. Eşiniz işten geç gelip yorgun olduğunda da ilgi alaka bekliyorsun.

Sen de kendine birşeyler bul, ÇALIŞ mesela. Bu iki tarafa da iyi gelir. Kafan boşalmış olur, birbirinize anlatacağınız farklı anılar olacaktır.

Sizi merak edecektir. Gün içinde de, eve dönünce de soracaktır gün içinde neler yaptığını.

Cinsellik icin ise neden beğenmiyor seni?

Mesela birbirimizden uzakta lduğumuz zMan ben biraz ilgilenince bana karşı saygısızlaşıyor fotoğrafını yolla diyorum yolluyor bana sen de bana yolla özledim demiyor kızlar kafayı yemek ğzereyim nedenim sorf bu değil ya artık doldum ya neden ya bi kere değer vermiyor ne yapabilirim de bu evliliği kırtarabilirim adam nişanlıykenden de değer vermiyordu bana düzelir diye düşündüm beni de beğenmiyor cinsellik de 0 zaten ya o ladar bunaldım ki hiç yanına gitmek bile isteniyorum boşansam ne yapıcam sığınıcak bi normalailem bile yok evliliğimi kırtarmam lazım araya bir büyük girse ona hayat dersi verse yani böyle olmaz diye ne derainiz kurtulur mu çok bunaldım yaşama sevincim iyice kaçtı bunalımdayım kendimi saldım iyice bu adama ne aüslenmek şstiyorum ne bişey yanyanayken sğrekli telefonla haberle ilgileniyor işten geç vakitte geliyor psikolojisi bozuk ya

Adamın huyunu suyunu bilerek evlenmissiniz. Evlenince değişir diye düşünmek evlilik öncesi yapılan en büyük hatadır. Evlenince iyi yönde değişen çok az insan var. Şu saatten sonra eşiniz değişmez. Ya kabulleneceksiniz ya da evliliğinizi bitireceksiniz.

Evet ben zaten bitirmek istiyorum evlendiğimizin 6. Ayından itibaren sürekli söylüyorum zaten boşanalım diye ya bıktım bunaldım galesiz ilgisiz hep kendini dğşünüyor o da evlendiğine pişman evet çalışmıyorum o da geçen bana dedi ki filan kişi evlenmek isteniyormuş nedeni de böyle çok iyiymiş ben de evlenmesem başka bir yerde kalırdım bu kadar kira ödemezdim filan dedi herneyse evet adam beni beğenmiyor arkadaşlar ya bakımlı olucam onu peşimden koşturucam bence bunu istiyor ben de bu ödülü ona vermek istemiyorum nişanlıykenden benim kilolarıma takıktı ama yine de evlendi benimle ben ona tabak içinde sunulmadım yani brni biliyordu beni bu halimle istemiyor beğenmiyorsa zayıf ve daha da bakımlı olunca ona ödül vericekmişim gibi olucK

Back
X