E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bebek tedavisinde eşinin en az 3 gün ilişkiye girmemesi gerek...
nedeni ise,spermlerin kalitesi açısından....bende bebek için uğraşanlardanım o yüzden diyorum bunları...
bu arada baldır,cevizdir,tatlıdır falan çok tüketiyosa kes bence...şayet bunları yemeyen birisiysede vakit geçirmeden üroloğa görünmesinde fayda var...yoksa bebek tedavisinin süresi uzar gibi görünüyo...
valla cnm bence normal degil ya doktora sorsaydn keşke normal mi falan bi zararı olur mu die ama hani uykusunda boşalıosa zatn başlı başına problem....
bebek tedavisinde eşinin en az 3 gün ilişkiye girmemesi gerek...
nedeni ise,spermlerin kalitesi açısından....bende bebek için uğraşanlardanım o yüzden diyorum bunları...
bu arada baldır,cevizdir,tatlıdır falan çok tüketiyosa kes bence...şayet bunları yemeyen birisiysede vakit geçirmeden üroloğa görünmesinde fayda var...yoksa bebek tedavisinin süresi uzar gibi görünüyo...
Bence normal bi durum canım. Yıllarca bir geceyi boş geçirmeyen erkekler olabiliyor.
Bide gebelik tedavisi için kısıtlama getirilmesi onda yasağa karşı tepki oluşturuyordur.
Kısıtlama hissinden kurtulabilmasi için bebekten bahsetmesen nasıl olur ki?
Kaç yıllık evli olduğunuzu bilmiyorum ama - İlk önce sizin ilişkiniz ve huzurunuz önemli.
Cinselliğin programlı ve görev gibi yaşanması çoğu kişiyi strese sokarak - sağlıklı ilişkiyi engeller.
ayyy pardon benneyaptımkikıslarr başka fikri olan yok mu????-tatlicadiarzu-
paranoyacım zaten tatmin olmaması lazım bikaç gün boşalmaması lazım bebek içinsenağlamayasakkelime
haddim olmayarak eşinizi kırmamanızı öneriyorum çünkü istemsiz bir eylem olarak gördüm ben. Bebek tedavisi olurken eminim o da istemiyordur ama mani olamıyordur belki bir doktor yardımcı olabilir size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?