Ya ölürse?

amylee_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
90
8
6
35
Eskişehir
Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, zaten üniversitede. anne ve babası yaşlı baya ve annesi hasta biraz ama klasik hastalıklar ben annesiyle sadece telefonda görüşüyordum işte hal hatır soruyordum sevgilim annesine çok düşkün annesi de ona ben de sevdim annesini, geçen ay sevgilimin yanına gittim; normalde hep günü birlik giderdim ilk kez 1 hafta kaldım. 3. gece içtik sarhoştuk yataga uzandık sohbet ediyorduk birden duruldu "annem ölecek biliyor musun" dedi anlamadığım bir şekilde bu bana çok dokundu cümlelerimi zar zor toparlayıp "nereden çıktı bu" dedim "öyle hissediyorum" dedi.. Ben zaten ağlak bir insanım çok ağladım çocuk kendini bıraktı beni teselli etti ama çok utandım bunu kontrolde edemiyorum tekrarı olursa böyle bi durumun ne demeliyim ya bilmiyorum o üzülürse benim içim gidiyo gerçekten canım acıyo..

Bence sarhos oldugun icin boyle tepki vermissin.oda sarhos oldugu icin korkulari su yuzune cikmis boyle bisey soylemis.sarhos sarhos sacmalamissiniz bence :))

Bence de sarhoş olduğun için duygularına engel olamamışsın. Normalde biraz kontrol edebilirsin diye düşünüyorum kendini:44:

ölüm başımıza gelecekmiş gibi düşünmüyoruz ama hepimizin başına gelebilecek bir durum ama yine de çok üzücü allah yaşatmasın o acıyı

allah geçinden versin canım..bu gibi durumlarda ben bısey dıyemem,oyle baka kalırım suratına..aslında yapmamız gereken cok basıt..ona destek olmak..onu guclu hıssettırmek..

sarhoştuk yataga uzandık sohbet ediyorduk kısmını okuyunca başka bişey düşündüm ama sevgiliniz annesinin öleceğini söylemiş nadir bulunacak bir erkek bence ... bu taraftan bakın ve sevgilinize her zaman destek olun

Bende aynı şeyi düşündüm canım :) neyse yanılmışız. Ölümü hepimiz tadacağız bi gün teselli etmekten başka yapacak bişey yok malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım cümlenin gelişi belliydi ama yanılttı :) neyse ki bizim düşündüğümüz olmadı aksi olsaydı konu sahibini teselli ediyor olacaktık

kimse hiiç bir adamın yatağında üç gün sarhoş yatmış bir kızı-kadını kabul etmez...erkeklerin bir çoğu da zaten bakir oluyorlar kendileri gibi istiyorlar...
bir de utanmadan yazmış günahı sanki marifet gibi Allah doğru yola iletsin..ıslah etsin seni...benim sana tavsiyem bu işi bırak ilei de kocanın yüzüne bakarken çok pişman olursun...tabi alanı bulursan seni...

Son düzenleme:

hele bir sus ya

alkolun etkisiyle öyle cumleler kurmus olabilir sen de o yuzden abartılı tepkili vermissindir.

fakat erkek arkadasınla ayık kafayla tekrar konus, hala benzer dusuncelere sahipse bir psikologa basvursanız fena olmaz. boyle korkular yaşayabiliyor o yaslardaki gencler fakat artması onun hayatını zorlastırır.

Erkeklerin bir çoğu bakir mi oluyor vallahi kahkaha attım yazdığınızı okuyunca :))) gerisi hakkında yorum bile yapmıcam...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hangi erkekler o bakir olanlar bi desene hele ? bi de nasil anliyorsun mesela bakir olduklarini ? kiz da zaten ictik ictik deliler gibi sevistik demisti cok yerinde bi tavsiyede bulunmussun tebrik ediyorum.

ha bi de Allah seni de islah etsin insAllah.

Tövbe yarabbim. yoruma bak. neresini tutsam dağılıyor.
neyse ben sukunetimi koruyayım yine.

Kadinlari hala adamlar mi kabul etmiyor? Hiç yazmazdim böyle cevaplara ama buna dayanamadım ya.

Bende erkek arkadasimla ictim bende ayni yataga uzandim. Bu namussuzluksa yemisim beni kabul etmeyecek erkegi zaten gitsin ne isi var benimle. Ben onu kabul etmem asil !

Konuya gelince canim bunu sakin kafayla bi konuşun bi rahatsizligi mi var Allah korusun neden oyle söylemiş sor bakalım.

Son düzenleme:

Ne diyo la bu Tövbe est Yahu ablacım teyzecim herneyse yani konu bu mu şimdi ? Kız burda neden dert yanıyo siz neyin derdindesiniz. Bu nasıl bir üsluptur. Bazen bu tarz konularda aynı fikirde olduğum insanlar bunlar mı diyorum kendimden şüphe ettiriyorsunuz beni ya Benim nişanlım bakirdi ben değildim. 8 yılın üstüne evleniyoruz. Eee ? Beni bakir değilim diye kapının önüne mi koysaydı ? Her erkek bir değil yapmayın Allah aşkına.

Ablanin tepkisi agir olmus....yalniz konu sahibide polemik olusturmus..simdi biz burda teyzeye mi uzulelim yoksa sarhosken yataga uzanan konu sahibesini mi cekistirelim..hadi bize gene gun dogdu...konuyu nerden tutsan elde kaliyo:))

gerçekten çok güldüm.ne sormuşlar ne yorum yapmışsınız.

eyvah konu sahibi korkkk.kim alacak şimdi seni.
yahu almak ne demek.malmıyız biz.alınıp satılıyormuyuz.

kime ne ya.yani otuz kere okusam konuyu aklıma başka bişey gelmezdi.konunun sonuna odaklandım çünkü.
hayret.

neyse konu sahibi, bilinçaltında yaşadığı sürekli bir korku bence alkollüyken açığa çıkmış.
ya ölürse demişsiniz.allah korusun ama evet ölecek.çünkü hepimiz öleceğiz.
bugün?yarın?onu bilemiyoruz.
ama dediğim gibi tamamen bilnçaltında yaşadığı korku.

pardon ama sanane? ben senin gibi kendimi mal olarak görmüyorum kimsenin beni almasına gerek yok zaten halimden de yaşadıklarımdan da zerre pişmanlık duymuyorum, ayrıyetten biz 1 yıldır birbirimizi hayatın boyunca tadamayacağın bir aşkla seviyoruz, eksilmeyen bir aşkla, umarım bir gün yaşama fırsatın olur ama kafandaki bu ağla zor. neyse konu tartışmaya açık değil. herkes halinden memnun bu durumda sana ne düştüğünü biliyosundur gulcicek44 :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…