Ya ölürse?

konuşcam evet ama üzmeden konuşmak için kafamda toparlamaya calısıyorum, ve o yorum atan arkadaşa da ne desem anlamsız :)

vallahi okur okumaz dedim aha da evde kaldım kim alacak beni, hayret dogrusu 1 yıldır sevgiliyiz ve bir sürü kez aynı yatağa da uzanmışlığımız var hala yanımda kesin bunda da bi art niyet vardır kesiin almayacak beni almazsa naparım bilemiyorumm malım ya ben illa birinin alması gerek

yorumun için teşekkürler ama bu gibi durumlarda ne dedinr napılır hiç de bilmiyorum kii..

Konu sahibi ne anlatmış, birileri ne yorumlamış.. Toplum olarak okumak anlamaktan, algılamaktan ne kadar aciziz! Konu nasıl bekarete çekilmiş anlamak zor 😊 Bu arada erkekler bakirmiymiş hı tabii ineklerde uçuyor zaten 😅

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birileri konu sahibini kiskanmis. :) kiskanmayin lan. Sizin de olur belki ask sizi de bulur. Koca bulma histerisinden daha onemli ask.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de su konulara kucucuk hayatlari olan insanlar yazmiyor mu bitoyorum. Kadinlarin kafada kadinin tek olayi koca bulmak. Onunla ozdeslestirmis cunku onun kucuk dunyasi o.

Huhuuuu disarida bir dunya vaaar :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gülçiçek ablam naptın ya,daha farklı söyleseydin hiç değilse.

haklısın ama fazla kibirlisin olmaz öyle büyük dünyadan ayrıl da insanların hangi koşullarda yetiştirildiğini gör bir istersen .. başkalarına yorum yapılmaz ama ukala tavrın beni çıldırtmaya yetti ne zannediyorsunuz siz kendinizi...burada herkesin eğitim ve hayat koşulları farklı ...orta yollu edepli ahlaklı insancıl mesajlar paylaşırsak iyi olur...

hay diline sağlıkk

bak bir derdim var bölümünde kız başlık açmış sormuş ağustosta evleneceğim nişanlıma bekaretimin olmadığını söyliyyim mi diye ...kızların kadınların hepsi de söyle nişanlına bilmeye hakkı var dürüst ol demişler..
bak burada http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707289
inşallah sen de kimsenin günahına girmezsin...
burdakiler de zaten söyleyip dürüst olmanı söyleyecekler sana çok acımasızca seni düşünmeden köpeğin önüne et atar gibi git söyle dürüst ola ahlaklı olan bu diyecekler sana tabii.....bugün gaz verenler...
bu zamanlar çok geçici göz açıp kapayıncaya kadar geçip bitecekler...
yazık gafletinden Allah kurtarsın seni...
senin gibisini isteyene de ahlaksızlığı savunup müminler arasında yaygınlaşmasını yayılmasını isteyene de Allah oğullarına versin bir tane senin gibi...
Gafletinden kurtarsın Allah seni..
İnşaAllah evlenirsiniz bu arkadaşınızla..Yazık olmasın ikinize de tabi tövbe kapısı da açık..
bi dahada böyle ahlaksız konular açma..günahı işlemen bir tarafa bir de bunu açıkça ilan etmen kaç kez daha arttırıyor cezasını cahillikten Allaha sığınmak lazım.Allah seni doğru yola iletsin.
bidaha yazmıyacam bu başlığa dediğim gibi gençlik heycanı bitince sende inşallah gelipde söylesem mi söylemesem mi bekaretimin olmadığını nişanlıma diye başlık açmazsın...Allah doğru yola iletsin hoşça kal..
inşallah sonun bu kızcığaz gibi olmaz..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707289

Son düzenleme:

nasıl bir yorumdur bu insanları aşağılayan yazık yani....

Konunun başlığı bile '' Ya ölürse? '' Nereden nereye çekilmiş, çekilmeye devam ediyor. Ne var altı üstü iki üç satırı okusak, anlasak ? Olmaz... Konunun başını okuyor, ortasına göz atıyor.. Sonuna senaryo yazıyoruz... Burası kaliteli bir paylaşım forumu. Elbette herkesin Üslubuna dikkat ederek belirttiği görüşlerine saygımız olmakla beraber kimsenin kendi görüşünü karşı tarafa hakaretvari eleştiriler ile empoze etmeye çalışmasına da saygı duyamayız.
Bazılarımız 18 yaşında, 25 yaşında oldular ama genç olamadılar. Geçtim okulu kırmayı, kantinlerde yanyana oturmak , çocukluk aşklarıyla el ele yürümek, sahilde yakılan bir ateşin romantizmi ne kadar uzak onlara... Alt tarafı bir bira ne kadar uzak... Mahalle baskılarının, dar çevrelerin ördüğü kalın duvarlarla büyüdüler bazılarımız. Aşmak istemişlerdir aşamamışlardır. Toplum olarak O duvarları aşanlara öfkemiz bundan... Dağılmadan toparlanamaz insan, yaşamadan öğrenemez... Düştük diye yürümeseydik hepimiz emekliyor olurduk... Hayat deneme - yamulma'dan ibarettir.

Herkes ölecek kimin yarina garantisi var ki... sacmalamis erkek arkadasin alkolün etkisiyle bence. Bilmedigin bir hastaligi falan mi var acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…