- Konu Sahibi eksikklavye
Aminnnnn AMİNNNNN özellikle benim kininnnn inş.Gamsız vicdansız erkek milletiiii nerenızden canınız yanıyorsa ordan bulun inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnn AMİNNNNN özellikle benim kininnnn inş.Gamsız vicdansız erkek milletiiii nerenızden canınız yanıyorsa ordan bulun inşallah![]()
bu erkeklerin hepsinin mi hamuru aynı çözemedim madem olmayacak ne gelisun bırak kız acısını çeksin sonra unutsun benciller hepsi kendini düşünüyor![]()
Erkekler neyi umursadıki simdi bizi umursasınlar...kızlar bakıyorum derdım var köşesınde aldatıldım,ayrıldım çok üzgünüm ölüyorum napsam dıyoruz hep... ya bu erkekler peki bizim bu yaşadığımız durumlarda ne yapıyor..? istedımkı bilenlerımız varsa yada görenlerınız bunu paylaşsın burda... ya da bız nerde hata yapıyoruz .... onca sever gibi görünen erkeklerin kurbanı oluyoruz hadı bunu sorgulayalım bıraz .. belkı bıraz olsun anlarız yanlışlarımızı ....Bu erkeklerde ruh yokmu biz ağlayıp sızlarken onlar hiç bişe olmamıs gıbı nasıl hayatlarına dewam edıyor..
Erkekler neyi umursadıki simdi bizi umursasınlar...
kafa bunaltmakta cok iyiler
umursadıkları tek şey bu sene lig kupasını kım alacak
sanırım umurlarında olmak için bırıncı lıgde forma giymek lazım![]()
Gelin bir takim kuralim onlarida oynatmayalim,seyretmelerinide yasakliyalim,ki bu bile herhalde umurlarinda olmaz.
kizlaaaar ya her erkek mi öküz yaaaa?
öküz cnm öküzbenim ki aradı yine bitir yada sevgilim ol ne yapmaya çalışıyosun ben böyle çok acı çekiyorum dedim bana zaman ver diyor delirdim tüm zamanları tükettik dedim oda ne yapacağını bilmiyor bende içimizden kısık sesle bitti diyoruz devamı yok off çok bunaldım yaa ben seni arıcam dedi ses seda yok ben hayatta aramam bana akıl verin ne olurrr çıkamıyorum işin içinden...
![]()
Al iste,ne bu ya,bunlar kafamizi bunaltmak icin mi varlar?
Ya bilmiyorum ki canim,kendini insan tuhaf hisediyor böyle bir durumda degil mi?
Sence acaba ne bileyim korkuyor mu tekrar sonu ayrilik olur diye ama bir yandanda seni istiyor seviyor?
çok yoruldum beklemekten sabretmekten daha önce de bitirdi ama bu sefer bitiremiyor kararını ver diyorum yok ben bitti diye ağlıyorum sızlıyorum adam ben sana bitti demedim ki diyor al işte ama aramıyor sormuyor ama bitirmiyor da bunu söylemeye benim zaten gücüm yok böyle arada derede kaldım ben onun nesiyim bilmiyorum...
Yok bacim,ben anlayamam bu erkekleri.![]()
inan cnm ben hiç anlamadımm neye üzüleyim neye canımı sıkayım ağlayıp sızlayım bilmiyorum varlığında ki yokluğuna mı yoksa yaşattığı acılara mı ???? bilmiyorum...