• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya onlar ne yapıyor ?

Hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ettiklerini düşünüyorum büyük çoğunluğunun.. Bu ayrılık mevzusunda en iyisi de bu olsa gerek; "vurdumduymazlık" :12:

erkek ne kadar umursamaz davransada daha fazla etkilenir ama dışarıya kadın kadar yansıtmaz..
umursamayan gününü gün eden erkek ya gerçekten sevmemiştir yada kişiliği oturmamıştır erkek severse kadından daha fazla kapatır kendini dünyaya

benimkide her gece msj atıp duruyo hem kendi ayrıldı hem böyle yapıyo bi sinir oluyrmki
ama kıyamyrum malesef cvp veriyrum bende daha nekdar sürcek böyle bilmiyrum:75:

ayrılmayı ben istedm.. çünkü çok dengesiz davranıyodu ! :20: ve yine face sorunu.. bırakamam ayrılamam diyodu en son veda mesajı attı ve bi daha hiç atmadı :( 1 hafta oldu nerdeyse.. biliyorum ben istedim bitmesini ama oda hiç çabalamadı kiii :59:

Çok güzel bir konuymuş ama nerelere gitmiş. Asıl konuşulması gereken ayrılıdktan sonra erkeklerin genel olarak ne hissettikleri neler yaşadıkları olması gerek bence.
Beğen

bir şey hissedıyorlarmikiiiii..... nedense ertesı gün kımı bulsaktan başka bir düşünce yokmuş gibi geliyor :19:

ayrılmayı ben istedm.. çünkü çok dengesiz davranıyodu ! :20: ve yine face sorunu.. bırakamam ayrılamam diyodu en son veda mesajı attı ve bi daha hiç atmadı :( 1 hafta oldu nerdeyse.. biliyorum ben istedim bitmesini ama oda hiç çabalamadı kiii :59:

dengesiz erkek çok zorrrrrrrr....:18:

bir arar bır aramaz bir pşeinde koşar bir umursamaz valla çok zorrrrr...

sakın arama çabalamıyorsa çok yıpranırsın ,kendı içinde dengesı yok ilişkısınde nasıl olacak ki

severek ayrılık söz konusu ise eminim iki tarafta yanıp kül oluyor
ama onu bunu bahane edip bir ayrılık oldu erkekde kabul ettiyse eminim ertesi gün hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ediyordur

arkadaşlar gerçekten çok dengesizler...biz ayrılalı 1,5sene oldu düşünün o ayrılmıştı hemde.ama hep mesaj atardı vs.en son beş ay önce görüştük yüzyüze.sonra görüşelşm dedi haber vericekti.bi baktımki ben haber beklerken o beni faceden silmiş...sonra geçen ay doğumgünüydü kutlamadım bile bu halde.veee artık bitti derken iki gün önce telime mesaj geldi.nasılsın falan diye.bende tersledim.bişeyler geveledi.bide şöyle yazmıış: ben seni hep merak ediyorumki ve " gerisi yok.öle mesajlaştık.şimdi taktik değiştirip ben kafam esince mesaj atıcam sizce nasıl fikir?amacı ne hala bunun

ayyyyy allahım yalnız değilmişim çok mutlu oldum :16:ya hani şöle bişey vardır ya adamın teki damdan düşmüş doktor çağırın demişler oda doktor istemem bana damdan düşen birini bulun demiş :P bizde burda derttaşız bizim halimizden anca aynı şeyleri birebir olmasada yaşayanlar bilir hata bizde çok şımartıyoruz.. biz 14 nisanda dokuz ayı doldurmuştuk hiç bişi yoktu arada tartışmalar dışında :S hatta o gün attıgı mesAj: nefes almaya başlayalı 9 ay 213 gün 22160 saat 129600 dakkadır 1166400 saniyedir hayatımdasın aşkım ve ben bunun bir saniyesinde bile pişman olmadım iyiki hayatımdasın canım benim sen mevlamın verdiği bi lütufsun yazmıştı. evde yapma bozma çicekleri yol şeklinde yapıp elindede yapma çicek tutup bana vermişti :S beni bırakırsan ben maf olurum demişti bunları niye anlatıyorum 17sinde ayrıldık ve kendisi senin halinden tavrından hergün kavga etmekten bunladım k.b daha fazla kırılmamızı istemiyorum hayatta başarılar diyip yol verdi bende tamam dedim.. :S daha perşembe günü bana bunları diyen sözlüm, yüzüğü önüne sinirden bıraktıgımda ardımdan attı çok zoruma gitti herşey çok kolaymış onun için.. :( ertesi gün hemen hat aldım kimseyle konuşmadım yiyip içmedim odama kapanıp saatlerce ağladım sonra kim mesaj atmış diye eski hattı taktım o anda ondan mesaj geldi: cama çık demeye cesaret bulamadım son kez görmek istemiştim nese hayatta başarılar diye bende bi daha göremiceksin gidiyorum dedim nereye diye sordu söylemedim ölümü gör lütfen falan dedi teli kapatıyorum sana yeni aşklarınla mutluluklar dedim nolur kapama falan dedi kapattım sabah arkadaşımı aramış ulaşamıyorum tüm duraklara baktım yok yok çıldırcam diye.. açtım teli nerdesin dedi burdayım daha gitmedim dedim annenle helalleşmeden gitmem dedim hiç gelmicen dedi evet gelmicem dedim ama otobüse binerken gidiyorum derim dedim. oda: he binerken diceksen hiç deme boşver dönüp gitmek o kadar kolaysa başka yere yolun açık olsun ne diyim demekki zorluklarda her zaman oldugu gibi oraya buraya kaçıcaksın sen bilirsin ama ben bu kadar sana pislik umursamaz gibi mi görünüyorum? emin ol çektiğin acı tek taraflı değil hea yüzüğüde boşuna arama gömdüm ben onu atmadan önce düşünücektin zaten asıl herşey orda bitti bi daha ne yerinden çıkar nede içimden allaha emanet ol annemi görmenede gerek yok hakkı helal benide görme istemiyorum zor olur ayrılması iyi yolculuklar dedi.. :S ve ben yüzük bahanesiyle oraya gittiğimde herşeye ragmen gülüyordu arkadaşlarıyla şakalaşıyordu beni gördü ve daha da umursamaz oldu mesaj attım nerde o benim yüzüğüm diye bilmiyorum bırak herşey gibi oda toprakta kalsın işim var yazdı eve gelene kadar ağladım.. ne kadar kolaymış :(:(:58:

arkadaşlar gerçekten çok dengesizler...biz ayrılalı 1,5sene oldu düşünün o ayrılmıştı hemde.ama hep mesaj atardı vs.en son beş ay önce görüştük yüzyüze.sonra görüşelşm dedi haber vericekti.bi baktımki ben haber beklerken o beni faceden silmiş...sonra geçen ay doğumgünüydü kutlamadım bile bu halde.veee artık bitti derken iki gün önce telime mesaj geldi.nasılsın falan diye.bende tersledim.bişeyler geveledi.bide şöyle yazmıış: ben seni hep merak ediyorumki ve " gerisi yok.öle mesajlaştık.şimdi taktik değiştirip ben kafam esince mesaj atıcam sizce nasıl fikir?amacı ne hala bunun

Kötü fikir... Kaçtır umrundaymışsınız gibi yapmış ve gerisi gelmemiş... Amacı sizin ilgi ve sevginizin devam edip etmediğini görmekmiş... Emin olduktan sonra yine siz yokmuşsunuz gibi davranmaya devam etmiş... Onun "kafasında yoksunuz" ki "kafanız atınca" atacağınız mesajdan etkilensin... Bu, sizin kafanızı daha da karıştırmaktan başka bir şeye yaramaz...

Terk edenler arada bir yoklarlar ki hala sevildiklerini görsünler, egoları kabarsın... Siz "kafanıza estikçe mesaj atsanız" bile o sizin her durum ve her şartta onunla devam etmeye hazır olduğunuzu düşündüğü için bunlardan etkilenmeyecektir... Doğumgünü kutlamadığınız için "Yoksa artık onu umursamadığımı anladı mı!" diye panik olmuş ve "ses vermiş"... Sizden karşılık gelince yine ses yok... Bu kısırdöngüye, oyuna, taktiğe ne gerek var ki?... Onu hiç etkilemiyor; sizin vaktiniz, enerjiniz kayboluyor, size yazık... Sevse 1,5 yıl önce gitmezdi; o, o gün bitirmiş sizinle ilişkisini, gerisi umrunda olmayacaktır...

ayyyyy allahım yalnız değilmişim çok mutlu oldum :16:ya hani şöle bişey vardır ya adamın teki damdan düşmüş doktor çağırın demişler oda doktor istemem bana damdan düşen birini bulun demiş :P bizde burda derttaşız bizim halimizden anca aynı şeyleri birebir olmasada yaşayanlar bilir hata bizde çok şımartıyoruz.. biz 14 nisanda dokuz ayı doldurmuştuk hiç bişi yoktu arada tartışmalar dışında :S hatta o gün attıgı mesAj: nefes almaya başlayalı 9 ay 213 gün 22160 saat 129600 dakkadır 1166400 saniyedir hayatımdasın aşkım ve ben bunun bir saniyesinde bile pişman olmadım iyiki hayatımdasın canım benim sen mevlamın verdiği bi lütufsun yazmıştı. evde yapma bozma çicekleri yol şeklinde yapıp elindede yapma çicek tutup bana vermişti :S beni bırakırsan ben maf olurum demişti bunları niye anlatıyorum 17sinde ayrıldık ve kendisi senin halinden tavrından hergün kavga etmekten bunladım k.b daha fazla kırılmamızı istemiyorum hayatta başarılar diyip yol verdi bende tamam dedim.. :S daha perşembe günü bana bunları diyen sözlüm, yüzüğü önüne sinirden bıraktıgımda ardımdan attı çok zoruma gitti herşey çok kolaymış onun için.. :( ertesi gün hemen hat aldım kimseyle konuşmadım yiyip içmedim odama kapanıp saatlerce ağladım sonra kim mesaj atmış diye eski hattı taktım o anda ondan mesaj geldi: cama çık demeye cesaret bulamadım son kez görmek istemiştim nese hayatta başarılar diye bende bi daha göremiceksin gidiyorum dedim nereye diye sordu söylemedim ölümü gör lütfen falan dedi teli kapatıyorum sana yeni aşklarınla mutluluklar dedim nolur kapama falan dedi kapattım sabah arkadaşımı aramış ulaşamıyorum tüm duraklara baktım yok yok çıldırcam diye.. açtım teli nerdesin dedi burdayım daha gitmedim dedim annenle helalleşmeden gitmem dedim hiç gelmicen dedi evet gelmicem dedim ama otobüse binerken gidiyorum derim dedim. oda: he binerken diceksen hiç deme boşver dönüp gitmek o kadar kolaysa başka yere yolun açık olsun ne diyim demekki zorluklarda her zaman oldugu gibi oraya buraya kaçıcaksın sen bilirsin ama ben bu kadar sana pislik umursamaz gibi mi görünüyorum? emin ol çektiğin acı tek taraflı değil hea yüzüğüde boşuna arama gömdüm ben onu atmadan önce düşünücektin zaten asıl herşey orda bitti bi daha ne yerinden çıkar nede içimden allaha emanet ol annemi görmenede gerek yok hakkı helal benide görme istemiyorum zor olur ayrılması iyi yolculuklar dedi.. :S ve ben yüzük bahanesiyle oraya gittiğimde herşeye ragmen gülüyordu arkadaşlarıyla şakalaşıyordu beni gördü ve daha da umursamaz oldu mesaj attım nerde o benim yüzüğüm diye bilmiyorum bırak herşey gibi oda toprakta kalsın işim var yazdı eve gelene kadar ağladım.. ne kadar kolaymış :(:(:58:

Bir üstteki örnekle aynı durum... Erkeklerin "ağzı iyi laf yapanları" daha tehlikeli oluyor... Yok "seninle nefes almaya başladım, sensiz olamam" bik bik... Bunları söyleyen adamdan korkun: Dünyada sizi çok en çok seven kişi (herhangi bir psikolojik rahatsızlığı yoksa, bilimsel olarak) annenizdir... Anneniz durup durup sizinle yeniden doğduğunu, sabah akşam sizi ne kadar çok sevdiğini söyler mi? Hayır çünkü buna gerek duymaz... Bunu sürekli söylemek güneşin doğacağını, batacağını söylemek kadar gereksizdir, haliyle, tavrıyla, bakışlarıyla anlatır annelerimiz sevgilerini... İşte bu misalden hareketle gerçekten seven adam da süsleyerek anlatmaz sevgisini... Sahip çıkar, sizi görmediğinde, size yakın olamadığında üzülür ve bunu tavırlarıyla belli eder...

Eğer bir insan sevgisini böyle abartılı ifadelerle anlatmak mecburiyeti hissediyorsa ya kendisinin ya da karşısındakinin sevgisinden emin değildir, açığı böyle kapatıyordur, gelgitler yaşıyordur sizin örneğinizde olduğu gibi... Bir üstteki olaydaki gibi sizin durumunuzda da karşınızdakinin tek derdi sevmek değil sevilmekmiş... Sevginizi sömürdükten sonra, buna sahip olduğuna inandığında heyecanını, ilgisini kaybetmiş...

Bunları paylaştığınız için teşekkürler, bu örnekler birer ibret aslında... Kadınların sevgililerini hayatının merkezine koymaması için bir işaret... Erkekler "merkezde olmak" için ellerinden geleni yaparlar ama onu en tepeye koyup vazgeçilmez olduğunu söylediğinizde ilk olarak sizden vazgeçerler... Benliğiniz, aileniz, işiniz, hayatınız önemli hayatta... Sevginiz, ilginiz istismara açık...

Henüz ilkokul sıralarında dersi, "işi gücü" bırakıp bu "tantanaların" içine girmeye can atan, "Ayşe'nin Fatma"nın sevgilisi var, benim de olsun" diye bakışlardan, gülüşlerden anlam çıkaran kızlara ibret olsun yaşadıklarınız... Burada aşkından öldüğünü söyleyen adamların vazgeçişlerini okusunlar; "bir sms, facebook iletisi"nden karşılarında hayatlarının aşkı var, adam ölüp bitiyor sanmasınlar, kendilerine gelsinler...

Bir üstteki örnekle aynı durum... Erkeklerin "ağzı iyi laf yapanları" daha tehlikeli oluyor... Yok "seninle nefes almaya başladım, sensiz olamam" bik bik... Bunları söyleyen adamdan korkun: Dünyada sizi çok en çok seven kişi (herhangi bir psikolojik rahatsızlığı yoksa, bilimsel olarak) annenizdir... Anneniz durup durup sizinle yeniden doğduğunu, sabah akşam sizi ne kadar çok sevdiğini söyler mi? Hayır çünkü buna gerek duymaz... Bunu sürekli söylemek güneşin doğacağını, batacağını söylemek kadar gereksizdir, haliyle, tavrıyla, bakışlarıyla anlatır annelerimiz sevgilerini... İşte bu misalden hareketle gerçekten seven adam da süsleyerek anlatmaz sevgisini... Sahip çıkar, sizi görmediğinde, size yakın olamadığında üzülür ve bunu tavırlarıyla belli eder...

Eğer bir insan sevgisini böyle abartılı ifadelerle anlatmak mecburiyeti hissediyorsa ya kendisinin ya da karşısındakinin sevgisinden emin değildir, açığı böyle kapatıyordur, gelgitler yaşıyordur sizin örneğinizde olduğu gibi... Bir üstteki olaydaki gibi sizin durumunuzda da karşınızdakinin tek derdi sevmek değil sevilmekmiş... Sevginizi sömürdükten sonra, buna sahip olduğuna inandığında heyecanını, ilgisini kaybetmiş...

Bunları paylaştığınız için teşekkürler, bu örnekler birer ibret aslında... Kadınların sevgililerini hayatının merkezine koymaması için bir işaret... Erkekler "merkezde olmak" için ellerinden geleni yaparlar ama onu en tepeye koyup vazgeçilmez olduğunu söylediğinizde ilk olarak sizden vazgeçerler... Benliğiniz, aileniz, işiniz, hayatınız önemli hayatta... Sevginiz, ilginiz istismara açık...

Henüz ilkokul sıralarında dersi, "işi gücü" bırakıp bu "tantanaların" içine girmeye can atan, "Ayşe'nin Fatma"nın sevgilisi var, benim de olsun" diye bakışlardan, gülüşlerden anlam çıkaran kızlara ibret olsun yaşadıklarınız... Burada aşkından öldüğünü söyleyen adamların vazgeçişlerini okusunlar; "bir sms, facebook iletisi"nden karşılarında hayatlarının aşkı var, adam ölüp bitiyor sanmasınlar, kendilerine gelsinler... [/QUOTE]
çok doğru söylüyosun bugün durup duruken mesaj attı seni faceten siliyorum haberin olsun diye sebep yazdım elin af edersiniz elin (yavşaklarını) eklemenide görmeyede tahammül edemiyorum k.bakma yazmış ağır ol onlar benim arkadaşım dedim he pardon ya ilgilendirmiyo beni bişe demene dememe gerek yok karışmam hayatına karıştırtmam hayatıma! dedi bende iyi o zaman sen yoluna ben yoluma dedim yediremedi heralde bundan sonra mesaj atıp rahatsız etmicem seni sendende aynı erdemliliği beklerim dedi mesaj atan sensin dedim ve burda söleyemem çok ağır bi laf söledim sakın bi daha mesah atma!!! yazmış gerçekten kendime verdiğim emeğe yanıyorum hiç birini haketmedim allaha havale ediyorum... arkadaşıma ona iyi bak ben bu acıya dayanıyorum onun düşündüklerini hissettiklerini bende yaşıyorum ama bu barışıcam anlamına gelmez bitti artık falan demiş ya ben ne kadar yüz vermişimki ilişkideki kararı bile kendi başına verebiliyo onada dedim yazıklar olsun ne diyebilirm ki..

he :):) şunu unuttum babam bulgaristana gitti geçen hafta otobüse bindirirken babama kızınız bana emanet gözünüz arkada kalmasın nasıl kendi ablama bakıyosam onada öyle bakarım bi elim hep omzunda olur siz sağ salim dönün yeterli demişti bu kadar adiymiş demekki :(:(:58::43:

he :):) şunu unuttum babam bulgaristana gitti geçen hafta otobüse bindirirken babama kızınız bana emanet gözünüz arkada kalmasın nasıl kendi ablama bakıyosam onada öyle bakarım bi elim hep omzunda olur siz sağ salim dönün yeterli demişti bu kadar adiymiş demekki :(:(:58::43:

İşte şükretmek için bir sebep daha... Aynı cümleleri düğününüzde söyleyebilirdi ve şu an eşinizin, çocuklarınızın babasının karaktersizliğinden, size sahip çıkmayışından bahsediyor olabilirdik...

Bazı kayıplar kazançtır...

arayıp sormuyodu günlerdir ben mesaj attım pat aradı , ben de atmıyorum daha o da aramıyo ne yapıcam ben şimdi en azından ne düşündüğünü fikrini söylesin ona göre davranalım, bi mesaj atıp sormak istiyorum bi vazgeçiyorum bu sessizlik beni deli ediyo

arayıp sormuyodu günlerdir ben mesaj attım pat aradı , ben de atmıyorum daha o da aramıyo ne yapıcam ben şimdi en azından ne düşündüğünü fikrini söylesin ona göre davranalım, bi mesaj atıp sormak istiyorum bi vazgeçiyorum bu sessizlik beni deli ediyo

bence hiç atma zaten düşünüyorsa kendisi atar dimi ama :S zaten erkekler rahatlığa alışınca kendi yüklerinide karşısındakine yüklemeye başlıyorlar aramasada aranacak hatırlmasada hatırlancak rahatlığına kapılıyorlar bence onu şaşırtmalısın... o atmıyorsa sende atma ben telimi kapattım rahatım şuan düşünmüyorum desem yalan olur bana aldıgı gülleri falan atıyorum:43: ama asla aramamda mesajda atmam artık :S

bence hiç atma zaten düşünüyorsa kendisi atar dimi ama :S zaten erkekler rahatlığa alışınca kendi yüklerinide karşısındakine yüklemeye başlıyorlar aramasada aranacak hatırlmasada hatırlancak rahatlığına kapılıyorlar bence onu şaşırtmalısın... o atmıyorsa sende atma ben telimi kapattım rahatım şuan düşünmüyorum desem yalan olur bana aldıgı gülleri falan atıyorum:43: ama asla aramamda mesajda atmam artık :S

artık çok geç attım bile :24:

Ne bu kızların çektiği yaa! :)

'Ne bu şimdi' başlığında durumumu okuyanlar bilir, şimdi geceleri falan arıyor biraz havadan sudan oluyor ama konuşuyoruz işte. Fakat seni seviyorum demedi kaç zaman geçti,1 aydan fazla. Özledim dedi 1-2 defa ama o kelimeyi bekliyorum nedense. O bana mesafe koyduğu zamanlarda bile ben söylüyordum,şimdi ben de inat ettim o demedikçe asla demiyorum,10-15gündür.

Sizce bunu beklemek hakkım mı değil mi? Tamam o 2 kelimeyi bolca söyleyip hakknı veremeyenler var ama taktım bunu kafaya nedense, daha önce hiç takılmazdım böyle şeylere.Akıl verin kızlar. Ne yapayım??

kızlar size güzel şeyler ,istediğiniz cümlelerı kurmak ısterım ama malisef adamlar işlerıne nasıl gelıyorsa öyle hareket edıyorlar ,asla duygusal düşünmüyorlar,hep lafta icraata gelınce erkekler yan çizmekte,ilişkılerıne sahıp cıkmakta ise kayıtsız kalıyorlar !!!!

ama size dıyecegım bır arayıp bır kaybolan erkekten hayır gelmez....aramayınca aramayan msj atmayan ,adamın zaten bır tarafında değilsınızdır üzgünüm ama böyle.

kesınlıkle msj atmayın sizi aramayanı aramayın başka şeylerle ılgılenın ,ama işin içine duygusallık katmayın lütfen... hep bunun garantısı altında cok rahat davranıyorlar ...kız bana aşık nasıl olsa bir msjıma bakar gerı görüşürüz.... zihnıyetındeler ve öylede oluyor...

hattını değişen arkadas ,hattı değişme kırrrrr eskısnı sen o hatta baktıkca , hep aklında bır umut olacak...tamamen vazgecmıs olun... yoksa bu dengesızlerle mutlu olamazsınız ,süreklı ne yapmak ıstıyor,sorusu kafanızda turlar.

umursamayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!! hayatınıza devam edın ,kımse vaz geçılmez değil

onlara bu şımarıklığı yaşatmayınnnn ,değmez

Back
X