• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya onlar ne yapıyor ?

Esimle tanışmadan önce eski erkek arkadasımdan bir yalanı yüzünden ayrıldım şimdi belki uzulurum ağlarım ama ayrılmasam belki bir ömür ağlayacağım dedim ve bitirdim
Çok acı çekti çok ağladı yalvardı yakardi annesini babasını hatta bacısını koydu devreye hiç birini dinlemedim benim kınım çok büyüktür kolay kolay affetmem
Neyse esimle tanıştım sona biz evlendik unutur dedim unutmadı
Her gördüğü yerde gözlerini benden ayırmadı ben gormemezden geldim en son geçenlerde bir düğünde karşılaştık bı Köse'de oturmuş ağlıyordu çok üzülüyorum bu haline unutsun isterdim ama demekki bazı erkekler için yada gercekten seven için unutması çok zormus

Merak ettim, senin içinde hiçbir şey kalmadı mı?:26:

ne gibi farklı ..ama benım demek istediğim erkekler ayrılıktan sonra hiçççç üzülmemiş gibi oluyorlar yani sanki bir ilişkiye başlama sebebleri sevmek değilmiş yada sevgi duymamışlar gibi oluyor....yani başka açıklama gelmıyor aklıma ....

kadınlar duygularıyla erkekler mantıklarıyla hareket ettikleri için üzülmemiş gibi oluyorlar..erkeklerdede dağılanlar var ama istisna ..

erkeklerin üzüntüsü o anlıktır,beş dakika sonra hiçbirşey olmamaış gibi arkalarına dahi bakmadan ve bir daha da düşünmemecesine gidiyorlar.ruhları ve vicdanları yok.odun hepsi oduuuuuuuuun:84:
ha altıncı dakikada da yenisini ayarlamak için her türlü girişimi yaptıkları ve böylece o büyük(!) acılarını hafiflettikleri de aksi iddia edilemez bir gerçek

Son düzenleme:
Ya gercekten sevmıyorlar ya da çok profesyonel olmuşlarrrr habire yalan söylüyorlar çok ustaca :26:

Erkek kadın farketmez. İnsanlar bir kere yada iki kere çok büyük bir sevgi yada aşkı yaşarlar.. Dİğerleri etki etmez... Kısaca erkeklerin yada kadınların duygusuzluğu değilde sadece sevgi ve aşk eksikliği.. .. Umursamaz görünen her kişinin aslında çok büyük bir sızısı vardır. o yüzden artık hiçbirşeyi umursamayarak yoluna devam eder...

Kadınların hormanları farklı erkeklerin hormanal yapıları farklı.. Kadınların yapısı hassas ve duygusal.. Çok ayrıntıcı olması... o yüzden çok acı çeken hep bayanlar ... ne kadar çok umursamaz olursak acı katsaysı o kadar azalıyor.

Esimle tanışmadan önce eski erkek arkadasımdan bir yalanı yüzünden ayrıldım şimdi belki uzulurum ağlarım ama ayrılmasam belki bir ömür ağlayacağım dedim ve bitirdim
Çok acı çekti çok ağladı yalvardı yakardi annesini babasını hatta bacısını koydu devreye hiç birini dinlemedim benim kınım çok büyüktür kolay kolay affetmem
Neyse esimle tanıştım sona biz evlendik unutur dedim unutmadı
Her gördüğü yerde gözlerini benden ayırmadı ben gormemezden geldim en son geçenlerde bir düğünde karşılaştık bı Köse'de oturmuş ağlıyordu çok üzülüyorum bu haline unutsun isterdim ama demekki bazı erkekler için yada gercekten seven için unutması çok zormus

demek üzülebiliyrlarmış bu açıdan sevindim ...demek hala ruh taşıyan erkeklerde varmısss

Arkadaşlar konu aldatmak değil ... Erkeklerin bir ilişki bitiminden sonra neden bu kadar umursamaz ve duygusuz şekılde hiç etkilenmemiş sevmemiş gıbı rahat olabilmesi.

bence erkekler kişiliklere göre değişir kimi ruhsuz umursamaz kimi kırılgan kimi duygusal mesela ben bir kadın olarak vursalar yıkılmam kolay kolay kimi kadın vardır det deseler aglar onlarda öle. eşim kolay kolay aglamaz. ama benı kırdıgında üzdüğünde agır kavgamız oldugunda dayanamaz yeri gelir aglar özellıkle haksızlık ettımse ona bagırıp çagırmaz köşesine cekılır genelde ama aglayacagı zaman okdr acı vermesi lazımkı bırseyın ozmn aglar sulu gözde deildir aslında erkeklerde yanar onlarda üzülür onlarda kendıne dert ortagı arkadas bulur

kime dert yanıyor bunlar acaba ... bir birlerine yapacakları yorumlarıda az çok biliyoruz ... eşler tabiki aynı catı altında olunca az çok görebilinir üzülüp üzülmediği...

çoğu erkek için hayatında kadın olması yetiyo nasıl biri olduğu pekte önemli değil açıkçası biri varmı var tamam yeter gerisini karıştırma mantığındalar :)

kuzenimin , ayrıldığı kızın arkasından acı çekişine şahit olmuştum içim parçalanıyodu o haline
kızı başkasıyla elele görmüş karşımızda ağlıyodu nasıl yapabilir nasıl bu kadar çabuk unutabilir diye
ama sonra noldu bizimki 2 ay sonra başkasını buldu unutuverdi kızı sanki oturup ağlayan o değil başkasıydı

Konuya beş yıldız verdim çok güzel...

Nasıl bu kadar vurdumduymaz olduklarını ben de merak etmişimdir. Sen bir ayrıntıya takılıp günlerce üzülebilir, o ayrıntıya göre kararlar alabilirken, onun ruhu bile duymuyor. Duyargalarının az gelişmiş olması üzüntüyü de ortadan kaldırmış otomatikman.

Ha üzülen yok mu var ama hayatlarına kesinlikle kendi bildikleri gibi devam ediyorlar, sizin kurallarınıza uymaya çalışan bir erkek gördünüz mü? Varsa yoksa onların hayat şartları, onların kuralları...

Yani merkezde biz asla yokuz. Oysa bir erkek, bize bir gülümseme bir bakış yolladıktan sonra bile hayatımızın merkezine geliiiip oturabiliyor.

Bence kadınlar duygusal erkekler mantıklı, hatta düz mantıklı.
Hangi adamı sevgilimin doğumgünü yaklaşıyor, neler yapsam, neler alsam diye 3 ay öncesinden fellik fellik düşünürken, dertlenirken gördünüz ki?
Doğumgünü var, x alayım, kutlayayım tamam.Ama hatun kısmı not yazayım, şiir yazayım, elimle x pişireyim, zart alayım, zurt sürprizi yapayım kendini paralar.

Sevgilisi,eşi az ilgilenir hatun kısmı başlar x pişireyim, süper iç çamaşırı alayım, işve yapayım, zart edeyim zurt edeyim, adam der "canı birşeye sıkılmıştır geçer".

Adam hasta olur hatun kendini paralar, çorbası, ilacı, patiği elinde dolanır; adam der "hastalık bu elbet geçer".

İlişki biter, evlilik sonlanır hatun der "vay benim geçen yıllarıma, evlenecektim daha, çocuk doğuracaktım, evimiz şöyle böyle olacaktı", hayatını bitirir elindeki ıslak mendillerle köşe bucak ağlayarak. Erkek der "nasip değilmiş, belki başkası ile daha münasip olur".

Mantıkları harika, şöyle mükemmeller, böyle süperler demiyorum ama hanımlar dünyanın merkezine erkekleri koydukları, onlar için her şeyden vazgeçip, fedakarlık anlamında ödün verdikleri ve onlara bulunmaz hint kumaşı gibi davrandıkları ve annelerin erkek çocuklarını şehzade gibi yetiştirdikleri müddetçe hayat böyle akıp gidecektir.

erkekler erkek ya hani adlarına zarar gelmesin diye üzülmezler
yani bunu belli edeni çok azdır bence.....
bende yeni ayrıldım benim gibi üzüldügünü düşündügünü hatta agladını hiç sanmıyrum

ilişkinin bitiş sebebine ve şeklinede baglı bence....

ofof nedersek diyelim ben aglayan üzülen bi erkek görmedim illaki vardır ama benim çevremde yok

kızlar o zaman hatamız neymiş... çok önemsemek ... kendimizden çok fedakarlık yapmak ... yapmayalım o halde peki...o zaman ilişki yürürmü sizce....neden hep verdıkce susdukca ilişki var oluyor sonrada değiyormu ...? fedakarlık yapmadıkları için hiç sanırım ondan üzülmüyorlar ... kendilerini hiç bir şekilde yormadıklarından olabilir mi bu?

kızlar o zaman hatamız neymiş... çok önemsemek ... kendimizden çok fedakarlık yapmak ... yapmayalım o halde peki...o zaman ilişki yürürmü sizce....neden hep verdıkce susdukca ilişki var oluyor sonrada değiyormu ...? fedakarlık yapmadıkları için hiç sanırım ondan üzülmüyorlar ... kendilerini hiç bir şekilde yormadıklarından olabilir mi bu?

aslında fedarlık yapanda çok ama ben şöyle düşünüyrum
zaten çogu daha önce sevmiş darbe almış yara almış bi şekilde
oyuzden kendilerini üzmüyolar nasıl olsa buda gitcak biticek gözüyle bakıyor olabilirler
zaten ciddi olmayan ciddi düşünmeyen bi erkek neden üzülsünki biri gider biri gelir mantıgı
sunuda söylimmm bi çok kişiden hatta ERKEKLERDEN duydum bunu
eger bi erkek bi kızı evlenecegi kadın olarak görüyosa ve o ilşki bi sebeten bitiyorsa işte bu çok üzüp mahvedermiş onları

Çok alakasız bi örnek ama olsun . Biz evde oturup slov bi şarkı ( belkide arabesk:S ? ) açıp ağlarken onlar son ses yabancı müzik açıp kafalarını dağıtıyolar.. Biz unutmaya çalışmıyoruzki çünkü unutmak istemiyoruz ..

eski sevgilim hayatımda tek aşık olduğum kadın sensin bir tek sana aşık oldum derdi amaaaa hayatında yatıp kalktığı o kadar çok kadın vardı ki bir sene ayrılık yaşadık ben resmen hayata küstüm o tek sana aşık oldum diyen adam kaç tane kızla birlikte olmuş tekrar birleştik olmadı yine ayrıldık 2 hafta olacak nerdeyse bir kere aramadı ve biliyorum ki çok mutlu hiç bir erkeğin aşığım ölüyorum bitiyorum demesine inanmıyorum hepsi aynı sen yandığınla kalıyosun tansiyon hastası yaptı beni bakalım mutlu olabilecek mi benim ahımla çok merak ediyorum....

Ne tuaf değil mi?
İçimi acıtanda sendin
Acımı dindirecek olanda
“Ya öldür beni”dedim
Ya da git benden
İçi bulanık bir sevdanın ucunda
Seni kaybettim
Aldırmadın aldırmalarıma
Bir gecede yakıp yârini
Şafaklara sattın ihanetini
Küllerime basanlar bile utandı yaptığından
İşte soluk bir ömrün son nefesi