• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya onlar ne yapıyor ?

öyle değilmi ama pişmanlıklarından geberselerde hiç belli etmiyolar belli etmedikleri için kadınlar eşlerinin veya sevgililerinin kendilerini umursamadıklarını düşünüyolar daha çok kahroluyolar :D:D kütükler işte duygularını belli etmiyen kütükler:D

Hayir,haklisin bence,ama ne sacma,piman olupta karsi tarafi kaybetmeyi göze almak.

volvıc öylemi dersinn:97:işte bizimde merakımız o sadece o yönleriylemi sevıyorlarkı ayrılınca hiççç üzülmüyorlar:26:

öyle canim,kesinlikle öyle.ulasamadiklarinin arkasindan agliyorlar ancak,baskasinin degil.
Her zaman derim:erkekler kadinlar icin yaratilmamis...niye yaratildiklari konusundaki calismalarim devam etmekte:1:

Ben eşimle sevgiliyken bir kaç kere ayrılıp barıştık. Bir sefer geri dönmemek üzere ayrılmıştım. Evlendikten sonra eltim anlatmıştı. Ayrıldığımız dönem kimseyle konuşmayıp beş karış suratla oturuyordu demişti:1: Ben tam tersi normal hayatıma devam etmiştim. Bir de erkekler ağlamaz diye bir şey yok valla eşim sevgiliyken barışmak için yanımda çocuk gibi ağlamıştı.

nedense erkeğin ağlaması fikride bana iyi gelmıyor ...ayh bizede yaranılmaz :1:

kızlar peki çokkk ça yalan söyleye bilme kapasıtelerıne ne dıyorsunuz ...?:63:
yanı bu ayrıldıktan sonra hiç acı cekmemelerı bu dedıklerının hep yalan olduğundanmı kaynaklanıyor :26:

öyle canim,kesinlikle öyle.ulasamadiklarinin arkasindan agliyorlar ancak,baskasinin degil.
Her zaman derim:erkekler kadinlar icin yaratilmamis...niye yaratildiklari konusundaki calismalarim devam etmekte:1:

çalışma sonucunda bişeye ulaşırsan bizede haber ver olurmu:D:D :1:

yok canım kavusamaynların dısında sevgılım nıye boyle felan dıye soralarda vardı bı de aklıma gelmısken soyluyum kızın bırı sevgılısyle bırlıkte olmasını ıstemıs yazık oglan da cıddı dusunuyo galıba napcan ben felan dıye soruyodu tabı bazı erkekler odun gıbı yorumlar yazmıs bu fırsatı nıye kacırıyon felan dıye bazılarıda o kadar guzel cevaplar vermıskı harbı sasrımıstım:86:

Ne,kiz birlikte olmak istiyor,oglan ise düsünmekte öylemi?Bir yasima daha girdim:52:

Ya canim su sitenin linkini verirmisin,aradim ama bulamadim ben yav.Cok ilginc su anlattiklarin gercektende,merak ettim.....

Ne,kiz birlikte olmak istiyor,oglan ise düsünmekte öylemi?Bir yasima daha girdim:52:

Ya canim su sitenin linkini verirmisin,aradim ama bulamadim ben yav.Cok ilginc su anlattiklarin gercektende,merak ettim.....

evet canım ya erkeklerden öküz olan cok ama ıcınde dogru duzgun de varmıs bende sasırmıstım:60::60:Aşk Doktoru canım bu lınk yasak mı bılmıyorum ama

Çalışmaların sonucunu öğrendiğinde bizide haberdar et canm tatmmı:1:

aylarca seni sevıyorum dıyen peşinde koşan erkek... ayrılındıktan sonra nereye saklıyorsun o içindeki

yav...ğı :9:

KKnin tamaminin cözemedigi erkekleri tek basima cözebilecegimi zannetmiyorum ama yinede bir sonuca varirsam haber veririm canim:1:

bir derdim var köşesini görünce bikanıya vardım..kanımca bunlar kadınları üzmek için yaratıldılar:D:D veya kadınların basit şeylere(erkeklerden bahsediyorum) üzülcek kadar narin olduklarını ispatlamak için yaratıldılar:76:

Son düzenleme:
Ya kadinlar daha cesur yaratilmislar,yani erkekler belki fiziki güclüler ama kadinalar daha baska oluyorlar yaaa

bizi onlardan ayıran en önemli özelliğimiz beynimizin her tarafını kullanmamız:D bu yüzden daha akıllıyız :)daha cesuruz daha merhametli vicdan sahibiyizz..kırmaya kıyamıyoruz merhametimizden :)

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Konu içeriği nedeniyle "Ah Erkekler"başlığına taşınmıştır.

evet canım ya erkeklerden öküz olan cok ama ıcınde dogru duzgun de varmıs bende sasırmıstım:60::60:Aşk Doktoru canım bu lınk yasak mı bılmıyorum ama

Zaten erkeklerin 99,9%unun kütük oldugunu düsünenlerdenim.Arada iyileri varsa günahlarini almayayim diye 100% demiyorum...demek bu cocukta o 0.1%lik kisima aitmis:1:

Çalışmaların sonucunu öğrendiğinde bizide haberdar et canm tatmmı:1:

aylarca seni sevıyorum dıyen peşinde koşan erkek... ayrılındıktan sonra nereye saklıyorsun o içindeki

yav...ğı :9:

Yada ayni anda bircok kiza yesil isik yakan erkeklerde var,sayilari hicte az degil malesef:37:

bir derdim var köşesini görünce bikanıya vardım..kanımca bunlar kadınları üzmek için yaratıldılar:D:D veya kadınların basit şeylere(erkeklerden bahsediyorum) üzülcek kadar narin olduklarını ispatlamak için yaratıldılar:76:

:60::60::60:
Biz birer sanat eseriyiz zaten sekerim,o odunlardan kiymetimizi anlamalarini beklemememiz lazim:37:

:60::60::60:
Biz birer sanat eseriyiz zaten sekerim,o odunlardan kiymetimizi anlamalarini beklemememiz lazim:37:[/QUOTE]

evet..çok güzeldi bu:D:9:

bizi onlardan ayıran en önemli özelliğimiz beynimizin her tarafını kullanmamız:D bu yüzden daha akıllıyız :)daha cesuruz daha merhametli vicdan sahibiyizz..kırmaya kıyamıyoruz merhametimizden :)

Ama bize kıyılıyor o zaman :4:

geçmiş olsun. ama üzülme. unutma çivi çiviyi söker. git başka bul. güzel çirkin farketmez kalbi atsın yeter

bir birlerini teselli ediş şekıllerıne bakın ya:60::41: gidip başka kızla tesellı olmak ıcın cıkıyorlar ee onunda canını yakıp gıdıyordur:26:

erkekler aldattıktan sonra sevdikleri kişiye geri dönebiliyorlar rahatlıkla. çünkü onlar için aldatma yemek içmek gibi bir şey olarak görülüyor. bunu her erkek yapar demiyorum yalnız bunu da belirtmek isterim.

hangi canlı olsun fark etmez; erkeklerin genetiğinde üreme isteğinin getirdiği çok eşlilik durumu vardır. tek eşlilik durumu ahlaki bir değerdir. mesela kadınlarda da kendisi için en iyisini seçme durumu vardır. belgesellerde görmüşsünüzdür; erkek hayvanlar çiftleşme döneminde kendilerini beğendirmek için ya kavga edip kazanmaya çalışırlar ya da tüylerini kabartırlar.

tabi böyle yazınca kimse anlamasın ki aldatmayı destekliyorum. sadece birazcık açıklama getirmeye çalıştım. bunu bilin ki sizin de eliniz de kozunuz olsun. bak sen beni aldattın doğan gereği ama ben de en iyisini bulursam giderim deyin.

yaşım küçük olabilir ama şunu öğrendim ki aşktan ölecek durumda da olsanız bunu belli etmeyip her zaman mesafeli davranmak gerekiyor ki karşınızdaki kişi ona bağımlı olduğunuzu düşünüp ilk fırsatta canınızı yakmasın.

türk erkekleri aldatır efendim. çocuklarımızı buna yönelik yetiştiriyoruz çünkü, teşvik ediyoruz neredeyse. ve bu hadi amcalara pipini göster ile başlıyor. kız çocuğu her zaman daha kapalı, asosyal yetiştirildiği için ilerde nerede yanlış yaptığını anlayamıyor.

bir de kimsenin yaşama tarzını bilemem ama türk kadınları olaak bizde gördüğüm bir şey var. sevgilimiz olunca ya da evlenince süslenmeyi püslenmeyi de bırakıyoruz. neden böyle yapıyorsun peki dediğimde ay sevgilim beni çok kıskanıyor diyenine bile rastladım. yanlıştır efendim yapmayınız. boya küpünden bile bahsetmiyorum burda. bu cümleyi söyleyip aylarca kuaföre gitmemiş saçlarına bile bakmayan insanlar gördüğüm için yazıyorum. banyo sonrası hoş kokulu bir krem, çok hafif bir makyaj, saçlarınıza ufak tefek rötuşlar bile çok şeyi değiştirecektir.

bir birlerini teselli ediş şekıllerıne bakın ya:60::41: gidip başka kızla tesellı olmak ıcın cıkıyorlar ee onunda canını yakıp gıdıyordur:26:

:60::60::60::60:
Bende koptum ya.Konu sahiplerinin sorunlarini okuyamiyorum ama o sitede en az kk kadar eglenceli galiba....birazda biz onlarin sorunlarini okuyup eglenelim dimi ama:60:

Back