- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi eksikklavye
Kendılerını ne güzel garantıye alıyorlar..yedekte, ayrılmadan önce
bırıyle tanıs süperrrr karekter çorbaları
bırıyle tanıs süperrrr karekter çorbaları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakın bi arkadaşım vardı hemde akrabamızdı 4 sene bi kızla çıktılar ve çok seviyorlardı birbirlerini fakat kızın ailesi istemediği için kız vazgecti o çocuktan... çocuk 3 -4 ay kadar bekledi onu çok seviyorum ölüyorum bitiyorum dedi hep kendini alkole sigaraya verdi bu arada kaşarlarla da birlikte oldu nie acı çekiyo ya acısını dindiriyor aklınca....ama 4 ay sonra bi kızla nişanlandı şimdi onu çok seviyorum diyor ve kız arkadaşı halen unutamamış nişanlandığını kendine yediremiyor hala onun için acı çekiyor...... onların aşk dediği şey bizim için bi ömür sürerken onlara ilaç olan yeni bi kızla tanışmak sadece sonra herseyi unutuyolar
![]()
haklısın canımda isteyende içinde öyle bi yaşatıyorki yani istemeye bağlı benim abim çocukluğundan aşık oldugu kız vardı kız ciddi çok güzeldi10 sene abimle çıkmadan görüştüler abim onun haricinde kimseyle görüşmedi sonra kız amerikaya okumaya gitti tabi bi dahada bursaya dönmedi abim hala unutmadı ama ulaşmak için birşeyde yapmadı.. sonra kız buna bizim senle aramızda birşey olmaması daha doğru olur demiş ama normal sevgili gibiydiler ardından askere gitti şimdi uzman çavuş şimdi :S gelmeyide düşünmüyo kızda burda evli ve aradığında hala onu soruyorsa evlenmeyi bile düşünmüyorsa bazı insanlar aşkını içinde yaşatmasını biliyo derim ben
![]()
insanın göz bebeklerındeki ışıltıyı calıyorlar ...
senın için baya zordur. ama ne yapalım gamsız ve vicdansızlar
Sadece kendileri önemli hiçbir şey değil. Benim için de artık öyle.
Sadece kendim kendi hayatım var!![]()
haklısın cnm onlar gıbı düşünmek lazım
önemsemeden hayatında bır yer vermeden sevmeden takılmak yani
kadınca tek farkları cok kalıtelı kız armalarına ragmen kendi basitlıklerının farkında olmayısşları
eylülhazan sende süper gerizekalı yaz altına![]()