Ya onlar ne yapıyor ?

Kendılerını ne güzel garantıye alıyorlar..yedekte, ayrılmadan önce

bırıyle tanıs süperrrr karekter çorbaları

onlar sadece vicdanlarının sesini kaşarlarla bastırıyolar:63: ben en zor olan kısmı atlattım yolumuda çizdim arkaya dönüpte bakmam bile.. :24:

yakın bi arkadaşım vardı hemde akrabamızdı 4 sene bi kızla çıktılar ve çok seviyorlardı birbirlerini fakat kızın ailesi istemediği için kız vazgecti o çocuktan... çocuk 3 -4 ay kadar bekledi onu çok seviyorum ölüyorum bitiyorum dedi hep kendini alkole sigaraya verdi bu arada kaşarlarla da birlikte oldu nie acı çekiyo ya acısını dindiriyor aklınca.... :1: ama 4 ay sonra bi kızla nişanlandı şimdi onu çok seviyorum diyor ve kız arkadaşı halen unutamamış nişanlandığını kendine yediremiyor hala onun için acı çekiyor...... onların aşk dediği şey bizim için bi ömür sürerken onlara ilaç olan yeni bi kızla tanışmak sadece sonra herseyi unutuyolar:5::5::5:

yakın bi arkadaşım vardı hemde akrabamızdı 4 sene bi kızla çıktılar ve çok seviyorlardı birbirlerini fakat kızın ailesi istemediği için kız vazgecti o çocuktan... çocuk 3 -4 ay kadar bekledi onu çok seviyorum ölüyorum bitiyorum dedi hep kendini alkole sigaraya verdi bu arada kaşarlarla da birlikte oldu nie acı çekiyo ya acısını dindiriyor aklınca.... :1: ama 4 ay sonra bi kızla nişanlandı şimdi onu çok seviyorum diyor ve kız arkadaşı halen unutamamış nişanlandığını kendine yediremiyor hala onun için acı çekiyor...... onların aşk dediği şey bizim için bi ömür sürerken onlara ilaç olan yeni bi kızla tanışmak sadece sonra herseyi unutuyolar:5::5::5:

haklısın canımda isteyende içinde öyle bi yaşatıyorki yani istemeye bağlı benim abim çocukluğundan aşık oldugu kız vardı kız ciddi çok güzeldi:31: 10 sene abimle çıkmadan görüştüler abim onun haricinde kimseyle görüşmedi sonra kız amerikaya okumaya gitti tabi bi dahada bursaya dönmedi abim hala unutmadı ama ulaşmak için birşeyde yapmadı.. sonra kız buna bizim senle aramızda birşey olmaması daha doğru olur demiş ama normal sevgili gibiydiler ardından askere gitti şimdi uzman çavuş şimdi :S gelmeyide düşünmüyo kızda burda evli ve aradığında hala onu soruyorsa evlenmeyi bile düşünmüyorsa bazı insanlar aşkını içinde yaşatmasını biliyo derim ben :59:

haklısın canımda isteyende içinde öyle bi yaşatıyorki yani istemeye bağlı benim abim çocukluğundan aşık oldugu kız vardı kız ciddi çok güzeldi:31: 10 sene abimle çıkmadan görüştüler abim onun haricinde kimseyle görüşmedi sonra kız amerikaya okumaya gitti tabi bi dahada bursaya dönmedi abim hala unutmadı ama ulaşmak için birşeyde yapmadı.. sonra kız buna bizim senle aramızda birşey olmaması daha doğru olur demiş ama normal sevgili gibiydiler ardından askere gitti şimdi uzman çavuş şimdi :S gelmeyide düşünmüyo kızda burda evli ve aradığında hala onu soruyorsa evlenmeyi bile düşünmüyorsa bazı insanlar aşkını içinde yaşatmasını biliyo derim ben :59:

bunu çok az kişi yapıyor ama canm keşke herkes öle olsa...:17:

simdiye kadar bir erkegin üzüldügünü görmedim.
2 sevgilim oldu birincisi beni geri kazanmak icin cok aradi mesaj cekti sonra ona sen zaten yakinda evlenirsin dedigimde (icimden gecti öyle gecmisti) bana bise biliyomusum gibi bakti, 3 ay sonra ögrendimki evlenmis :)
bu son ayrildigim sevgilimse vijdanini rahatlatmak icin benim ona verdigim paralari geri vermek istedi, beni satin alirmis gibi.. sonra ona diyince onlari istemiyorum hediyeleride istemiyorum cart curt simdi 4 gündür ses seda yok. aileme durumu aciklicam dedi sessizlik sürüyor o günden beri.
bütün bu olanlardan sonra onlar kendilerine yenilerini buldular/bulurlar ama ben kendimi acaip igrenc hissediyorum böyle insanlara kandigim icin kendimden igreniyorum.
ben sadece dürüstlük bekledim sevdigim insanlardan onlar benden herseyimi aldilar suan kaybedecek degil kazanacak cok seyim var.. tek üzüldügüm eskisi gibi neseli olmicam herkesin dilinin altindan cikan laflardan bisey aricam güvenmicem bundan sonra hicbir erkege.
beni bitirdiler ama onlara bise olmadi :( hayatlarina devam ediyorlar.

Son düzenleme:
insanın göz bebeklerındeki ışıltıyı calıyorlar ...

senın için baya zordur. ama ne yapalım gamsız ve vicdansızlar

insanın göz bebeklerındeki ışıltıyı calıyorlar ...

senın için baya zordur. ama ne yapalım gamsız ve vicdansızlar

ben bugün anladımki seven insan bi şekilde dönüyo kızçem seni beni başından beri okuyosun bugün bana geri döndü ve 11. gün ve ben arkamı dönüp gittim.. zor oldu ama yaptım

Ya onlar ne yapıyor? Bu sorunun cevabı galiba: Onlar ne yaptıklarını ne istediklerini bilmiyorlar. Kendileri bilmiyorlarsa biz hiç bilemeyiz. Oofff offf.

aptal ya bu adam dün face te romantik bi söz yazdım altına yorumu "super" gerizekalı yazcam altına olmıcak aptal yaa

ben tanıyorum çok üzülen bi erkek ben o hale getirdim onu. 2.5 yıla yakın birlikteydik sonra bi soğumalar başladı bunda bi uzaklaşmalar falan.. meğerse artık sevmiyomuş beni de söylemiyomuş. e haliyle ben de ondan uzaklaştım. terkettim. ama ben terkedince beni ne kadar çok sevdiğini anlamışmış... ayrılalı 1.5 sene oldu hala peşimde ama geri dönüşü mümkün değil. hayatımda başkası var ve çoook sveiyorum onu. zaten ona geri dönmek istemiyorum. bileklerini mi kesmedi telefonda saatlerce ağlamadı mı......... ama yok sevgi bi tarafta bitince olmuyo tek taraflı

Sadece kendileri önemli hiçbir şey değil. Benim için de artık öyle.

Sadece kendim kendi hayatım var! :55:

haklısın cnm onlar gıbı düşünmek lazım

önemsemeden hayatında bır yer vermeden sevmeden takılmak yani:1:

kadınca tek farkları cok kalıtelı kız armalarına ragmen kendi basitlıklerının farkında olmayısşları

eylülhazan sende süper gerizekalı yaz altına :1:

haklısın cnm onlar gıbı düşünmek lazım

önemsemeden hayatında bır yer vermeden sevmeden takılmak yani:1:

kadınca tek farkları cok kalıtelı kız armalarına ragmen kendi basitlıklerının farkında olmayısşları

eylülhazan sende süper gerizekalı yaz altına :1:

Hayatımda biri olsa bile kendimi önemsemeye karar verdim demek istemiştim. Senin dediğin gibi de olur. :10:

Back
X