- Konu Sahibi eksikklavye
kadıncaa gelışme varmı canm sende ne son durum
Vallahi burda yazmaya cekindim ama esimle 2 kere bulustuk son 1 haftada...
ama ev gitti diye kafasi cok karisik,esyalar yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadıncaa gelışme varmı canm sende ne son durum
Bence sen bu adama gerı dönecennn cnm
ne dıyım iyi düşün
ahh canımm bu erkeklerde ne yüz ne haysiyet var
aldat ,terket sonra hiç bir şey olmamıs gıbı gel .Sanırım ya etraflarında dişi olmayınca ya da
bir şeylerın kıymetını kaybettıkten sonra anlama ama insan kırıldımı bır kere soğuyor !
bacım eger bıttı dıyorsan bence hiçççççççç açma tellerını ,bence o senın azını yoklamak ıcın arıyor.
Bumberank gibilerrrrr fırlattttt,dön dolaş yıne aynı yere gelıyorlar![]()
suan zaten maddi imkanlar yok.
sende evlisin degil mi?profiline baktim
nasıl yani :26:iyi bak cnm
matahari hayat senın ne cektığını anc sen bılırsın canm ama kendi duygu ve düşüncelerını hislerını
karar verırken göz önünde tut ne yapacaksan.
ne dıyeyım bunlar evlenınce ayrı problem ,sevgılıyken ayrı problemler![]()
Kararım belli canım, ayrılacağım, zaten birkaç gün kaldı davaya. Zamanla muhtemelen içimdeki öfke de geçer ondan uzak kaldıkça, yani umarım. Boşandıktan sonra böyle arayacağını da sanmıyorum zaten. Kaldı ki ben ne kadar öfkeli olursam olayım ne yapabilirim ki, yani adama ne yapabilirim, olan olmuş biten bitmiş... Benim derdim içimdeki öfkeyi atabilmek aslında, sadece unutabilsem herşeyi ne güzel olurdu...
bende dün dans kursuna gitim bizim öküzcük arkadaşlarıyla oturuyodu çıkarken saat onbir falandı bu saatte ne arıyosun kız başına buralarda dedi. boşuna kaybettiğim aylarımı...dedim nasıl yani ne alaka bea dedi bende hiç boşver öylesine söyledim ne arıcam bi işim vardı dedim gidiyodum. bak senn ne işiymiş bu saatte dedi gülerek gittim yanına söliyimmi dedim evet cevap bekliyorum dedi SANA NE! dedim döndüm gittim eminim arkamdan baya saymıştır :)
![]()
cANIM harıkasın sen ya
çokkkkk güzel demıssın .Hakkından gelıyorsun onun bozum bozum olmustur emınım ki
matharani bu kız işi biliyor dinle onu
bu arada benımde saçlarımı boyatmam lazım ama canım bu ara hiç kuaför istemıyor üşenıyorummm
senin gözündede amma kat var ha asansör gibi mübarek düş düş bitmiyo valla dedim kudurdu ya tek kelimeyle
hahaa :)
varya böyle kızlara bayılıyorum . Çektiren ol bu dünyada ceken değil en ıyısı bu![]()
ağla ağlaa nereye kadar![]()
Telefonla arayıp ananıda al gıt deseydın
benım anlamadığım sen zaten ayrıldım demedınmı ne dıye kadın hala gıt dıyor :44:
Annesı hem nıye karısıyor ?
Ben olsam gıtmezdım annesının yanına ,bırde onun sacmalıklarını dınlemıssın .
oğluda bttı demıs daha ne senle ne konusuyor.