Ya onlar ne yapıyor ?

ahh canımm bu erkeklerde ne yüz ne haysiyet var :35:

aldat ,terket sonra hiç bir şey olmamıs gıbı gel .Sanırım ya etraflarında dişi olmayınca ya da

bir şeylerın kıymetını kaybettıkten sonra anlama ama insan kırıldımı bır kere soğuyor !

bacım eger bıttı dıyorsan bence hiçççççççç açma tellerını ,bence o senın azını yoklamak ıcın arıyor.

Bumberank gibilerrrrr fırlattttt,dön dolaş yıne aynı yere gelıyorlar:1:

Aynen öyle aldat, terket sonra hiçbir şey olmamış gibi davran. Zannediyorlar ki bizim duygularımız yok yaptıkları hiç etki bırakmıyor kırmıyor bizi. Kesinlikle geri dönüşü yok, hem sevgim bitti hem saygım, hem bana yaptıklarını tüm ailem arkadaşlarım biliyor, bu durumda bir daha asla... Ağzımı yoklamak için olabilir ama öyle de dengesiz bir insan ki eminim ben ona bir adım atsam barışalım desem kabul etmeyecek. Tek amacı egosu, bir zamanlar onu çok seven kölesini yani beni kaybetmek istemiyor yoksa beni sevdiğine barışmak istediğine inanmıyorum. İnansam da yine olmazdı çünkü bana yaptıklarını, aldattığını, hakaretlerini unutamazdım. Telefonumu açmayacağım, onunla konuşmak içimden gelmiyor zaten, onunla ne zaman konuşsam zaten kendimi tutamıyorum sakin kalamıyorum bana yaptıkları aklıma geliyor ve patlıyorum en iyisi hiç konuşmamak. Ama daha önce de yazmıştım ya, bana o kadar ağır şeyler yaptı ki, bu sitede de herşeyi anlatmıştım açtığım konularda, o kadar gururumu kırdı ki... İçimdeki öfkeyi atamıyorum, affedemiyorum, yaptıklarının bedelini ödesin istiyorum. Çocukça ama böyle hissediyorum, yaşamayan bilmez. Hayatımda ilk defa bir insanın acı çekmesini ondan intikam almayı istiyorum. Sen daha önce yazmıştın sanırım en iyi intikam sessizliktir,tepkisizliktir gibi bir cümle okumuştum senden yanlış hatırlamıyorsam. Haklısın belki de, ama bana yaptığı onca şeyden sonra da bu konu böyle kapansın, kabuğuma çekileyim istemiyorum, kabullenemiyorum çok haksızlığa uğradım çünkü.

suan zaten maddi imkanlar yok.

sende evlisin degil mi?profiline baktim

nasıl yani :26:iyi bak cnm

matahari hayat senın ne cektığını anc sen bılırsın canm ama kendi duygu ve düşüncelerını hislerını

karar verırken göz önünde tut ne yapacaksan.

ne dıyeyım bunlar evlenınce ayrı problem ,sevgılıyken ayrı problemler :31:

nasıl yani :26:iyi bak cnm

matahari hayat senın ne cektığını anc sen bılırsın canm ama kendi duygu ve düşüncelerını hislerını

karar verırken göz önünde tut ne yapacaksan.

ne dıyeyım bunlar evlenınce ayrı problem ,sevgılıyken ayrı problemler :31:

Kararım belli canım, ayrılacağım, zaten birkaç gün kaldı davaya. Zamanla muhtemelen içimdeki öfke de geçer ondan uzak kaldıkça, yani umarım. Boşandıktan sonra böyle arayacağını da sanmıyorum zaten. Kaldı ki ben ne kadar öfkeli olursam olayım ne yapabilirim ki, yani adama ne yapabilirim, olan olmuş biten bitmiş... Benim derdim içimdeki öfkeyi atabilmek aslında, sadece unutabilsem herşeyi ne güzel olurdu...

kadınca olur böyle vakkalar
Evet artık önüne yaşamına bak derım cnm

Başka bır kadına tercıh edılmek cok kötüdür.Ve anlamadım bunun güzellıklede alakası olmayısı

bu erkekler ne kadar midesız ve sonrada ahlaktan bahsedıyorlar :26:

bende dün dans kursuna gitim bizim öküzcük arkadaşlarıyla oturuyodu çıkarken saat onbir falandı bu saatte ne arıyosun kız başına buralarda dedi. boşuna kaybettiğim aylarımı... :1: dedim nasıl yani ne alaka bea dedi bende hiç boşver öylesine söyledim ne arıcam bi işim vardı dedim gidiyodum. bak senn ne işiymiş bu saatte dedi gülerek gittim yanına söliyimmi dedim evet cevap bekliyorum dedi SANA NE! dedim döndüm gittim eminim arkamdan baya saymıştır :):27::60:

:12:
Kararım belli canım, ayrılacağım, zaten birkaç gün kaldı davaya. Zamanla muhtemelen içimdeki öfke de geçer ondan uzak kaldıkça, yani umarım. Boşandıktan sonra böyle arayacağını da sanmıyorum zaten. Kaldı ki ben ne kadar öfkeli olursam olayım ne yapabilirim ki, yani adama ne yapabilirim, olan olmuş biten bitmiş... Benim derdim içimdeki öfkeyi atabilmek aslında, sadece unutabilsem herşeyi ne güzel olurdu...

matahari senin yaşadığın bizim yaşadığımızdan çok daha zor ama çok sabırlıymışsın yani intikam istiyorsan en güzel intikam unutmaktır zordur ama,sanki dünyanın en mutlu insanı senmişsin gibide davransan o ona çok fena koyucaktır git alışveriş yap saçını boyat, arkadaşlarınla alışverişe çık yemek yap evde kendi başına... veya evin dekorasyonunu değiştir olanları bi anlıkta olsa unutup hatırlamıcak şeylerle meşgul ol kaç yıllık evliydiniz bilmiyorum ama sorumluluk duygusu demekki gelişmemiş yapıcak birşey yok herşeyde bi hayır vardır ondan önce nasıldın neler yapardın onları düşün.. ALLAH seni gerçekten hakeden birini karşına çıkarır elbet. senin şimdilik yapacağın telefonlarına çıkmaman ve olanları unutman yada unutmuş gibi yapman hiç olmazsa egosunu şişiremicek eminimki çok güzelsindir:12: o insanlıktan nasibini almamış kişi seni kaybettiğine yansın.. :12: :76:

bende dün dans kursuna gitim bizim öküzcük arkadaşlarıyla oturuyodu çıkarken saat onbir falandı bu saatte ne arıyosun kız başına buralarda dedi. boşuna kaybettiğim aylarımı... :1: dedim nasıl yani ne alaka bea dedi bende hiç boşver öylesine söyledim ne arıcam bi işim vardı dedim gidiyodum. bak senn ne işiymiş bu saatte dedi gülerek gittim yanına söliyimmi dedim evet cevap bekliyorum dedi SANA NE! dedim döndüm gittim eminim arkamdan baya saymıştır :):27::60:

cANIM harıkasın sen ya :1:

çokkkkk güzel demıssın .Hakkından gelıyorsun onun bozum bozum olmustur emınım ki :60:

matharani bu kız işi biliyor dinle onu :61:

bu arada benımde saçlarımı boyatmam lazım ama canım bu ara hiç kuaför istemıyor üşenıyorummm

cANIM harıkasın sen ya :1:

çokkkkk güzel demıssın .Hakkından gelıyorsun onun bozum bozum olmustur emınım ki :60:

matharani bu kız işi biliyor dinle onu :61:

bu arada benımde saçlarımı boyatmam lazım ama canım bu ara hiç kuaför istemıyor üşenıyorummm

anacım benim maceralarımın sonu yok ki :7: bugün sabahtan onların ordaki dükanda gördüğüm kırmızı platform ayakabıları almaya gittim etek giymiştim bide o girmedi dükana kapıda sohbet etti bi adamla benim bacak boyum baya uzundur o yüzden topuklu giymemi istemezdi direk kalçalarına bakıyolar giyme falan derdi kırmızı ayakabıyı denedim sonra adam walla bacaklarınız çok güzel yanlış anlamayında burda bazı güzel olanların çekip ayakkabısını yayınlıyoruz slayt olarak dedi benim kamil tam gidiyodu bende aaaa bana prova mankenliği yapınmı diyosunuz dedim bağırarak adam gerçi baya şaşırdı :61: ama yani falan dedi.. neyse aldım çıkıyorum emin ol öyle birşey yaparsan gözümden tamamen düşersin dedi ufff senin gözündede amma kat var ha asansör gibi mübarek düş düş bitmiyo valla dedim kudurdu ya tek kelimeyle :37: :1: kötüyüm ben hihooooyt :27:

senin gözündede amma kat var ha asansör gibi mübarek düş düş bitmiyo valla dedim kudurdu ya tek kelimeyle

hahaa :):60::60::60::60::60::60::60::60:

varya böyle kızlara bayılıyorum . Çektiren ol bu dünyada ceken değil en ıyısı bu :64:

hahaa :):60::60::60::60::60::60::60::60:

varya böyle kızlara bayılıyorum . Çektiren ol bu dünyada ceken değil en ıyısı bu :64:

ya ama tabi herşeyin bi sebebi oldugu gibi bu yaptıklarımında sebebi var düne kadar burda hüngür hüngür ağlayan bendim :59: nasıl yapar bilmem ne diyodum şimdi o bunları hakediyo ve her yanıma yaklaştıgında görüyorumki gerçekten iyiki bitmiş dedirtiyo bana ve gittikçe soğuyorum sevgimkaldı evet ama bana yaptıkları sevgimi sakladı azaltmasada o ortaya çıkmıyo deli gibi kalbim çarpmıyo en önemlisi beni gördüğünde onun canı yanı yanıyo çünkü çok mutluyum :69::16:

ağla ağlaa nereye kadar :66:

aynen ama insanın sinirini bozmasınlar duramıyo işte öküzcüğün anası çağırdı bugünbeni bizzat aradı gittim dükana ... teyzecimbeni çağırdınız buyrun dedim hoşgeldin kızım hazır o.. da yok bi konuşalım senle dedi başladı işte bak galenia ben onu çok iyi yetiştirdim herlafta seninde ablan var ona göre davran o kızada yazık etme yanlış hareket yapma arkadaşça takılın demiştim o gitti sana çok erken olmasına ragmen yüzük aldı bi kere kültürlerimiz çakışıyo sen yabancı uyruklusun bulgarsın dedi ama bulgar değil türküm! dedim herneyse hem o ben emekli olmadan evlenemz dedi evlenmek isteyen yok! buraya da nasihat vermeye geldiyseniz gerek yok oğlunuzla aramda birşey olmaz. dedim oda ama bi dakka dedi o sırada çaylar geldi bak kızım erkek milleti çok farklıdır farklı heyecanlar ister ben oğlumu bunların yanlış oldugunu öğreterek yetiştirdim ama içim acıyo bana sakın gül deme anne bitti artık dediğinde içim acıdı çok etkiledin hiç kimsede böyle olmadı artık çık onun hayatından oda yolunu çizsin zorlama dedi öyle peki... dedim çıktım sanki ben oğluna yapışıyorum konuşsaydım ağır konuşurdum. :17:

Telefonla arayıp ananıda al gıt deseydın:60::60:

benım anlamadığım sen zaten ayrıldım demedınmı ne dıye kadın hala gıt dıyor :44:

Annesı hem nıye karısıyor ?

Ben olsam gıtmezdım annesının yanına ,bırde onun sacmalıklarını dınlemıssın .

oğluda bttı demıs daha ne senle ne konusuyor.

Telefonla arayıp ananıda al gıt deseydın:60::60:

benım anlamadığım sen zaten ayrıldım demedınmı ne dıye kadın hala gıt dıyor :44:

Annesı hem nıye karısıyor ?

Ben olsam gıtmezdım annesının yanına ,bırde onun sacmalıklarını dınlemıssın .

oğluda bttı demıs daha ne senle ne konusuyor.

işte anasıda ayrı bi macera takan kim beya ben çok sakin kaldım :1: birşey demedim konuştu konuştu bitti mi dedim sustu peki iyi akşamlar dedim çıktım iyiki orda zoruma gidiyo dediğinde işinize geldiği yerden hafifletin o zaman falan demedim tersime gelmedi dua etsin.. :59:

ama cidden kaçan kovalanıyormuş :23: beyfendi mesaj attı yarın uğra bi ara teli al yazmış yarın işim var dedim ya inat yapıosun başlatma inadına gel al uzatma! yazmışla havle çektim allahım anlamıyo neyse biraz daha açıklama yaptım amaseni görmeyeyim dedi bende meraklı değilim ama görmek zorundasın 1 dk sürmücek m.etme dedim. ben akşamları eve gidip gitmediğim belli olmuyo sabahtan gel.. yazmış ne alaka sabahları yokum kaç kere daha dicem hayır anlamıyorum de anlatayım nese parkta veririm giderim. dedim yok koyarım biyere görmeyeyim seni dedi meraklı değilim ama mektubuda vericem hediyelerinide dedim istemiyorum dedi tamam sen bilirsin satışa çıkarıyorum madem. işim var bb. yazdım ciddi misin :s yazmış ahahahaaa :60:

Back
X