- Konu Sahibi PrinceSSss
-
kızlar konunun yeri belki burası değil zaten konum dert de değil ama sizin de ilginizi çekiyo mu?
yıllarca evli olup çocuk yapamayan onlarca çift varken insanların sevgililerinden hamile kalmaları
burda bu tarz bi sürü konu var ve gerçekten Allah'ın adaleti zina yapanı bu sınavla başbaşa bırakıyor
tövbe yarabbımaz once kıza yorum yaptın konusuna sımdıde burda cekıstırıyorsun ... Allah senınde yardımcın olsun işin zor ...
zina sonucu cocuk olmus cocugun ne gunahı var hemde sanane kı alan memnun satan memnun ..... evlatlarıda olmus bunun nesı sınav ? mutasıp kesıme gore sınavdır dıgerıne gore ödül sanane ama yanı sanane
kızlar konunun yeri belki burası değil zaten konum dert de değil ama sizin de ilginizi çekiyo mu?
yıllarca evli olup çocuk yapamayan onlarca çift varken insanların sevgililerinden hamile kalmaları
burda bu tarz bi sürü konu var ve gerçekten Allah'ın adaleti zina yapanı bu sınavla başbaşa bırakıyor
kişi baz alarak kimseyi çekiştirmiyorum sadece Allah'ın adalet sistemi olarak görüyorum bunu bana katılabilirsin veya katışmazsın
hapiniz beni yanlış anladınız neyse özür dilerim yinede konu kapanırsa sevinirim ama demek istediğim sizin anladıklarınız değildi ben anlşatamadım kusura bakmayın maksadım da kimseyi çekiştirmek değil zaten isim vs de vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?