Ya Rabbim senin adaletine hayranım

PrinceSSss

I'm like a bird
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
1.093
1
106
Kocaeli
kızlar konunun yeri belki burası değil zaten konum dert de değil ama sizin de ilginizi çekiyo mu?
yıllarca evli olup çocuk yapamayan onlarca çift varken insanların sevgililerinden hamile kalmaları
burda bu tarz bi sürü konu var ve gerçekten Allah'ın adaleti zina yapanı bu sınavla başbaşa bırakıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

tövbe yarabbım az once kıza yorum yaptın konusuna sımdıde burda cekıstırıyorsun ... Allah senınde yardımcın olsun işin zor ...

zina sonucu cocuk olmus cocugun ne gunahı var hemde sanane kı alan memnun satan memnun ..... evlatlarıda olmus bunun nesı sınav ? mutasıp kesıme gore sınavdır dıgerıne gore ödül sanane ama yanı sanane

doğanın dengesi çiftleşen canlıların üremesi üzerineyken neden gebelik bi ceza olsun ki...

Bu sitede de böyle bir sorun var.
Evlilik dışı hamile kalıp da sıkıntı yaşayanlara "al sana müstahak" deniyor.
tabi ki insanlar yaptıklarının sorumluluklarını alsınlar, ya korunsunlar, ya da bebeğe hak ettiği aile ortamını sunabilsinler.
ama evlenmeden hamile kalanların da hamile kalması bir ceza değil.
bunu böyle görmek çok yanlış bence.

olsa olsa bilgisizlik, dikkatsizlik, cehalet ve bencillik olabilir.
Ama kesinlikle bir sınav, ceza ya da herhangi başka bir şey değil.

Ve cinsel hayatı olan bütün kadınlar lütfen çocuk sahibi olmak istemiyorsanız önleminizi alın.
Sizin yüzünüzden daha dünyaya gelmeden yok olan bebekler olmasın.

Son düzenleme:
Şu an söylediklerinin çok ayıp olduğunun farkında mısın?
Yetişkin her birey cinsellik yaşayabilir bu gayet doğal. Kimseyi kınama bu hayatta. Allah büyük kınadığın şey döner dolaşır sana gelebilir haberin olsun...

Ne garip bir konu
Zina yaptılar, ilahi adalet tecelli etti ve sahipsiz bebekleriyle cezalandırıldılar öyle mi??
Kul niye sevinir ki buna
Her koyun kendi bacağından asılır, herkes kendi imtihanına baksın, kimsenin yeri garanti değil.

yalnız bunun ceza olup olmadığını siz bilemezsiniz.

vallahı gulecem gulemıyorum aglıycam aglıyamıyorum

bırde bır hevesle baslık acmıssın Allahım yarabbım sen aklıma mukayyet oll ....

kadınların ruhunda vardır dedıkodu ama bu kadarıda olmaz kı ya ayıp cıdden ...

neyse ben susayım ceza almadan ... sende bıraz empati kur tmm hos bence empati kurup kendı aılenı dusunerek yazdın sonuclarını sana gore o zaman ceza olurduu .....

banada oyle olurdu benımde aılem boyle bır haberı davulla zurnayla karsılamaz elbet....

ama o konu sahıbı arkadas gayet rahat ve normal karsılıyor bencede normal hamıle kalmak zına yada nıkahlı bırsey farkettırmıyor ay neysee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alalemi bu kadar düşünmeyin kendi hayatınızla ilgilenin..
Başkalarının hatalarıyla(hata demek ne kadar doğru orasıda tartışılar) ilgilenip halinize şükretmek yerine,kendiniz birşeyler ortaya koyun ona mutlu olun.
Bebeklerin ne suçu günahı var onu da anlamadım..
Çocuklar sıav değil mutluluk,bereket olmalı diye düşünüyorum..

Allah'ın kime neyi nasıl verdiğini siz mi biliyorsunuz? ne biliyorsunuz o insanların dini anlayışının,inanışının sizinkiyle aynı olduğunu? nasıl yargılıyorsunuz böyle kolayca?

Rabbimin adaletini sorgulayamam ancak sizin adalet anlayışınıza hayran kaldım!

o konuları okuyup gelip burada böyle bir başlık açmak ne kadar art niytli ne kadar çirkin.

yani nasıl bu kadar kesin hükümlü olabiliyor insanlar şaşırıyorum
siz kulla Allah arasına nasıl giriyorsunuz? nereden biliyorsunuz bunun bir ceza olduğunu?
hem belki o insanlar Allah'ın yanında daha sevgilidir herkes kendi günahına sevabına baksa şuan dünya böyle olmazdı heralde..

kişi baz alarak kimseyi çekiştirmiyorum sadece Allah'ın adalet sistemi olarak görüyorum bunu bana katılabilirsin veya katışmazsın

Zina yapanın çocukla cezalandırmak Allahın adaleti mi?
Allah size vicdan versin...

kişi baz alarak kimseyi çekiştirmiyorum sadece Allah'ın adalet sistemi olarak görüyorum bunu bana katılabilirsin veya katışmazsın

canım bak bence sen kendı hamılelıgınle ılgılen .... ben senın ne dusuncede bu konuyu actıgını anlamayacak kadar salak değilim ...

İlahı adalet evet tecellı eder ama bu bır bebek ıster zina olsun ıster nıkahlı olsun ceza mı bu .....

neyse ben susuyorum sen konusmaya devam et ....

bebek kimine ödül kimine ceza bunu yargılamak hiç bir kula düşmemiş.

Herkesin yaşayış tarzı,inancı ve kültürü farklıdır buna biz karışamayız karışmayada hakkımız yoktur isteyen bekarken çocugu doğurur isteyen evlendikten sonra doğurur buna bizler karar veremeyiz.

Birincisi konu içeriğini değiştirmek ceza almanıza sebep olacak.

İkincisi Allah'ın adaletini mi sorguluyorsunuz burda? Hem dini içerikli konu açmak yasak, hem de Yaradan'ın adaletini sorgulamak, neyin ne sebepten yaşandığını bilen ancak O iken, siz neyin adil neyin yanlış olduğunu nerden bilebiliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…