Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen ac bosanma davanı
nıye muhattap oluyosun nıye eve alıyosun onun dava acmasını nıye beklıyorsun
evın kılıdını degıstır aılenden bırı senın yanında olsun alma eve
yada topla esyanı sen bı eve cık bı cöp borakma ona

Bu tarz erkekler (oz dayim da bunlardan biri) yillarca eslerini aldatir, ve bir sekilde bosanmaktan vazgecirirler. Sonunda birine aşık olup en umulmadik zamanda terkederler. O yuzden hic zaman kaybetmeden bu amiplerden kurtulmak lazim, ayni catida gecirdiginiz bir gun bile ziyan.

Canım hep konularında banlı oluyorum ama okuyorum şükür banlı değilim.
Bu adamım yaptığı belli zeytin yağı taktiğini uyguluyor psikolojik olarak senide inandırmaya çalışıyor hatanın sende olduğuna, kendi de emin ol buna inanmıştır git sen davanı aç bak mal gibi kalıcak çünkü senden beklemiyor bunu

kesin kararlıysan sen aç davanı

Boşanmak isteyen tarafın davayı açması gerekmiyor mu?
Boşanmanın nedeni aldatma sanırım. Eğer eşiniz davayı açarsa ben aldattım diye açmaz zaten. Geçimsizlik üzerine açacak davayı. Sizin de aldatma delillerini göstereceğinizi bildiğine göre kaybeden taraf olmak istemiyor sonucu çıkıyor ortaya. Ve geciktirerek bu aldatma meselesinden kurtulmaya çalışıyor gibi.
Olayın üzerinden 6 ay geçerse affedilmiş sayılır. Aldatma nedeniyle boşanma davası açamazsınız diye biliyorum. Kararlıysanız deliliniz varsa bir an önce halledin bu meseleyi.

Davayı sen aç. Ve bekleme fazla. Evlilik süresinde ortak mallar ikiye bölünür. Sen davayı açmaz beklersen bu aşamada eger araba varsa ve satışa cıkarırsa yada formaliteden devrini başkasına verirse hak sahibi olamazsın diye biliyorum. Ama o malları kaçırmadan sen davanı açarsan hak sahibi olursun. Ev ve birikmiş para düğünde takılan takılarda dahil alma hakkına sahip olursun. Aldayıldıgına dair belgelerin varsa yıpranma ve tazminatda alıyosun. Büyük ihtimalle bu adam bunları düşünüyo ve vakit kazanmaya çalışıyo. Bir an önce ya evi terket yada anahtarı deiştir

Utanmaz rezil adam her konunuzu okudugumda su adama bela okumadan gecemiyorum. Cocugunun annesine kendi yaptigi rezil aldatma olayini yikmaya calisiyor ve yuzsuz gibi evde oturmaya devam ediyor. Boylelerini cehennem bile kabul edemez bu ne bicim is

Kahve kokulu, 6 ay süre diye bir süre varsa, onu bekliyordur belki. Lütfen ihmal etmeyin.

O adamla aynı evde kalarak hata yapıyosun.
En son çekişmeli açıcam demiştin neden onu bekliyosun. Sonuçta delillerin sağlam bir ya da iki celsede biter.
Onun keyfini mi bekliceksin.
Hem aldatıp bu kadar rahat olamasın ya, oh beyfendi hiç keyfini bozmuyo.

Davayı kadın açarsa kadının karşı taraftan olan talepleri gerçekleşir nafaka tazminat velayet vs gibi ve dava daha çabuk karara bağlanır.Hele ki erkeğin aldattığını kanıtlarsanız tüm kozlar size geçer. Ancak davayı Erkek tek taraflı açarsa ve sizde karşı tarafın maddi manevi talepleri doğrultusunda uzlaşmaya gitmezseniz dava uzarda uzar. Anlaşmalı boşanma davası açarsanız tek celsede biter.
Ona göre karar verin.

Bosanma arefesinde ayni evde kalmaniz sizi mahkeme surecinde zora sokacak.

Benim kanaatime gore esinizin amaci ,mahkeme asamasinda ,'esim beni affedip eve donmustu,bosanmamizin benim hatalarimla alakasi yok' deyip hatalarinin ustunu kapatmak ve itiraf edeyim ki zekice bi hareket .

Avukatinizin olmadigini dusunuyorum, lutfen bi avukattan yardim alin.

Kahve ben seni ilk günki kararlılıkta görmüyorum ne yalan söyliym.
Barışma yok diyorsun ok .
Ama adamla aynı evde duruyorsun , yüz göz oluyorsun.
Çağırırsın bi çilingir , bi cıngar çıkar bu yani.

Ben zevk bile alırdım o öyle kapıda kalıp , kudurunca.
Yani bence ayrılmak isteyen biri böyle şeyler yapar.

Sen sabır çekip oturuyorsun.
Dediğinle yaptığın çelişiyor yani.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…