Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annenin gelme gibi durumu varsa keske bakici bulana kadar gelseydi bu firsati kacirmasaydin.kres felan olmazmiydi.sonucta bundan sonra ihtiyaclarini karsilayabilmen icin calisman sart.adam gitmis evden ama insallah magdur etmez seni bi yondende.

Mağdur ediliyoruz canım sorun o zaten 15 gün eğitim almam lazım burdan floryaya nasıl gidicem diye düşünüyorum bakıcı falan öf timarhaneye kapatsinlar beni ya

Güzel bir işe girip doyurucu bir maasin ilk ayından sonra daha bir degiseceksin.

Kızlar ne olursa olsun bu işe giriyim mi işin ucunda basarisiz olmak da var. Yoksa tasimi taragimi toplayıp antalyada mi bir iş bulayim

tam gün bir kreşe verseniz

Evin kilidini değiştir, boş yere beklme,davayı sen aç.davayı bir an önce aç ki hem kendin için hem de çocuk için tedbir nafakaların işlemeye başlasın.İhanetini ve sana yönelik iftiralarını ispatlayabiliyorsan,manevi tazminat talep et.istemem onun bişeyini gibi gereksiz gurur yapma.
Kısa bir süreliğine bakıcı bulup, bakıcıya alışana kadar annen yanına gelse olmaz mı?

tam gün bir kreşe verseniz

Şimdi benim mesai saatleri söyle sabah 10 30 mesai başlıyor akşam 6 buçuk 7 de çıkıyorum eve gelmem 1 saat sürüyor.

Hafta içi 2 saat ve haftasonu tüm gün bakacak birini buldum konuştum 900 istedi artı sigorta yok anasinin gözü dedim.

X bey varya şu deyyusun katran tutmuş hali o ne yaparsan yap hayat senin dedi. Baba evinden getirdim bu çocuğu zaten.

Kaçtı mı şimdi iş? İnşallah kaçmamıştır ya. Bu zamanda iyi iş bulmak kolay mı. Öğleden önce de kreşe bıraksanız? Maddi sıkıntı varsa senet yapsanız. En kötü ihtimalle kısa süreliğine komşunuz baksa, maaş alınca vereceğim deseniz.

Neden onu bekliyorsun kendin aç zaten sen mağdur tarafsin.
O evde onunla durduğun sürece onun suçu hafifleyecek bunu bil

Kızlar ne olursa olsun bu işe giriyim mi işin ucunda basarisiz olmak da var. Yoksa tasimi taragimi toplayıp antalyada mi bir iş bulayim
Güvenilir bakıcı bulursanız girin derim. Bu işin sonucunda başarısız olmak da var diye düşünmeyin işin sonunda başarıcam bana güvenmeyenler de görecek diyin! Başaracaksınız!

Cocugu verdiginiz kresle anlassaniz en azindan 15 gün tüm gün kalabilir mi diye? Ya da firmanın kresi varsa 15 gün orayla anlassaniz? Gerekirse biraz fazla para verirsiniz

Cocuga anneniz bakar mi o durumda?

Annem gelip ben bakayım dedi olmazsa öyle yapicaz ama o da fazla kalamaz. Babam ve kardeşim yalnız kalacak. Bakıcı bulamazsan ben goturuyum sen toparlanana kadar. Bi taraftan da düşünüyorum. Bosandigimda zaten burda yasamicam ayrı ev tut mümkün değil gecinemem istanbulda ay çok kararsizim

Cocugu verdiginiz kresle anlassaniz en azindan 15 gün tüm gün kalabilir mi diye? Ya da firmanın kresi varsa 15 gün orayla anlassaniz? Gerekirse biraz fazla para verirsiniz

Is gereği haftada bir gün şehir dışına cikicam. Yani bakıcı şart

Maaş iyi galiba. Kreş sonra bakıcı parasından sonra sana ne kadar kalacak yeter mi? Yoksa annem baksa daha dusuk ücretli bir işte mi rahat edersin? Ben olsam ailemla yaşamam kendi düzenimi kurarim açıkçası. Gordun sonuçta kendi düzenin gibisi yok.

Çocuk için para vermek zorunda. Boşanmamış olsanız da normalde de bakmak zorunda. Boşanma davasından ayrı olarak şimdilik çabucak dava edip "çocuğa bakmıyor, eve bakmıyor" diye nafaka isteseniz? Bu tür davaların kararları boşanma davasından çok daha çabuk çıkıyor diye biliyorum.

Çocuk için para vermek zorunda. Boşanmamış olsanız da normalde de bakmak zorunda. Boşanma davasından ayrı olarak şimdilik çabucak dava edip "çocuğa bakmıyor, eve bakmıyor" diye nafaka isteseniz?
Onun amacida bu zaten zorluğu görsün de yola gelsin hesabı yapıyor ama yemezler.

Kahve ailen Antalya'da değilmi,sende oraya gitsen ayrı ev tutarsın en azından oğlunla ilgilenirler..

Net maaş artı prim var ama isverenim tek bişey istedi bu işe emek vermek ve yüksel. Ya is çok güzel ama işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…