Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+1 biz barıştık her şeyi kabullendi diyebilir

Ben sizi barışacaksınız gibi görüyorum, eğer öyle olursada sizi yargılamak bize düşmez,yaşanmışlıklar size ait,artısını eksisini hesap eder ağır basan tarafı seçersiniz,eşinizin amacı zamanla eski düzene dönmek ,Hakkı'nızda hayırlısı olsun inşallah.

Arkadaşlar mahkemeye karşı oyun yapıyor falan demiş ama ben eşinizin bu kadar akıllı olabileceğini sanmıyorum,onlar bizim gibi düşünmez genelde düz mantıktır eylemleri,Aile büyükleri akıl vermiştir ses etme kahve bir kafasını toplasın aynı ev içinde Zaman'la düzelir herşey diye

lütfen bu duruma daha fazla seyirci kalmayın siz açın davayı...

Erkekler nası varlıklar anlamak zor.
Daha fazla kendini yıpratma kahve.Neden sen acmıyosun davayı?
Konularımız oldukca benzıyo o kadar ağır ithamlarda bulunuyo kı eşim ve ailesi hergünüm mahkemeye sundugu suçlamalara kanıtlarını toplamakla geçiyo.
Bu durumda olan erkeklerin yapmaya çalıştığı tek şey karşılarında dik duran benım senın gibi kadınları sindirmek,cesaretlerini kırmak,yıpratmak ve daha fazlası.
Dik dur,kendine inan.
Çok daha fazlasını yaşayabilirsin güçlü ol,adım at ve lütfen üzülme çünkü değmiyor.
Hakkında hayırlısı olsun...

Bence siz bosanmiycaksiniz,ayni seyi ay.i durumu kuzenimde yasadi,oda ayni eve aldi,yok cocyk durmadi dedi,yok son gun dedi,yok mshkemede evi ister dedi
40 taklayla bosandi,1 hafta sonra geri baristilar,

Sizin yaİnizi ojurken onu yazdi sandim

Aldatilan sensin canm niye tahammül ediyosun buna..

Madem karar aldin sen aç davayi ona açtırma..

Hem aldatiyo hem iftira atiyo edepsiz hemde beni aldatti bende onu bosadim diye üste çıkıcak.....

Şimdide ya pisman yada sana çektirmek için evde o erkek kişisi....

Evden gitmeli sürekli gerilmek senin için iyi değil birde beyimiz trip mi atıyor?
ne diyordu atalarımız hem kel hem fodul

aldatılarak boşandım nisan ayında. Aynısını yaşadım, demekki yakalanan erkek psikolojisi hep aynı. İlk birkaç gün evde tutmuştum, kararsızdım, acaba pişman mı , Nasıl davranacak???
Hem suçlu geç güçlüyü oynadı evde. Kuyruğu dik tutma çabasındaydı. Gören O değil ben aldattım sanırdı.
Dava açmaz tabi neden açsın. Düzenini neden bozmak istesin. Biz de tam tersi benim dava açmamdan tırsıyordu. İş çıkışı arkadaşlarla bir yere gitmiştik dönüşte kavga çıktı, bana inanmadı sen avukatla görüşmeye gittin diye ....
Sonuçta ben onu evde görmeyi hazmedemedim ve evden attım. 1 ay içinde de boşandım. Öğrendim ki zaten hiç ayrılmamışlar. En doğru kararı vermişim , eğer affetseydim aynen devam edeceklermiş.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Olayın boyutu ve yaşananlara göre değişir tabiki. İnşallah gerçekten pişmandır ve bundan sonra kul köle olur.

Bekleme onu davayı kendin aç.

Aynen aldatmadan daha da kötüsü beni aldattın diye iftira atması.Hayatını paylaştığın kadına , çocuğunun annesine yapılacak en çirkin şey bence.

Herkes birbirini beklerse bu iş olmaz aynı evde yaşamaya devam ederler.En güzeli sıcağı sıcağına anlaşmalı boşanma.Öbür türlüsünü kahve kaldıramaz.

Bi akıl verin ya bunun amacı nedir kızlar

Soklardayim neden acmadin davayi bilemiyorum. Bu arkadasin yazdigi araya kaynamasin. Cok guzel yazmis. Okumalisin.

Son düzenleme:
Anladigim kadariyla ailenin karsiydi bosanmaniza.suan sizden yana olmasinin sebebi ve sizi gondermesinin sebebi barisirsiniz diye.yoksa gondermezlerdi nolur nolmaz adam buna bisey yaparmi.
Kimse kolay kolay gondermez yani sinav icinse birini yollarlardi gunu birlik gonderirlerdi.

ya ben mi paranoyagim bilmiyorum ama buara evdeki davranislarin falan da dikkat et bagirip cagirma sinirli agresif olma. Ac davani rahatla bosver.

ALLAH kimseye vermesin ama sanki burda biri adam akillanmis hersey yoluna gidiyor affet onu demesini bekliyorsunuz .. Malesef kimse bu düsüncede olmadigi icin düsüncelerinizi acik söyleyemiyorsunuz.. Böyle birinin basina ne gelsede akillanmaz üzerinize atilan camuru bence temizleyin kendi camurunda bogulsun O'da.

Kapıyı kitle. Kilidi değiş
Eve alma . Surundur... bu kadar genişlik olmaz ya. Ne sanıyo kendini bu adam. Bulunmaz hint kumaşı herhallll

Muhtemelen sizin gitmenizi umuyor evde kalmak niyeti.Hazir kurulu duzen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…