- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Bana alinacak araba hakkinda bu kadr yorumlar yapmasi araba almiyoruz su an diyince hakaretler etmesi benle arabayla gezmek istedigi icin bunlari yaptigini soylemesi. Hatta ve hatta neyse zaten geldiginde playstations 4 alcaksin demistin oyun oynariz beraber demesi bunlar beni cok rahatsiz etti. 2.5 snee birlikte oldugum adami taniyamiyorum.O onu almış bu şunu almış, hiçbir şey anlayamadım, maddiyatçı olduğunu mu düşünüyorsunuz özetle?
20 sene de olsanız tanıyamazsınız 2.5 sene ne ki? O zaman yapılacak şey belliBana alinacak araba hakkinda bu kadr yorumlar yapmasi araba almiyoruz su an diyince hakaretler etmesi benle arabayla gezmek istedigi icin bunlari yaptigini soylemesi. Hatta ve hatta neyse zaten geldiginde playstations 4 alcaksin demistin oyun oynariz beraber demesi bunlar beni cok rahatsiz etti. 2.5 snee birlikte oldugum adami taniyamiyorum.
Oncelikle sizden yorumlarinizda bir abla bir kardes bir arkadas gibi yorum yapmanizi rica ediyorum. Herkes yanlis yapabilir, gözü kör olabilir önemli olan yol gösterenin olmasi. 2.5 senelik iliskim var 2 aylik sözlüyüm . 2.5 sene iliskimiz inisli cikisli devam etti sorunlar kiskanclik, dengesizliklik ve bazsn sorumsuzluk. Sozlumun annesi babasi ayri annesi izmirde yasiyor babasi istanbul ben sozlumu tanidigimda sozlum istanbulda yasiyordu ve 5 gun once izmire annesinin yanina gitti. Nedeni ise babama verilen sozu tutmak .annesi mimar sozlume kalici bir isi olsun diye is yeri acacak. Ben universite okuyorum. 1 senem kaldi. Egerki sozler tutulursa bu yaz nisanlanacagiz. Annesi oncs aileme is yeri acicam demisti sonra kredi cekti oyaladi bizi biraz kredi almis yuksek miktarda ama bize az aldigini soyledi ogluna dahil. Onceleri acmak istemedi sanirim cunku sozlum bu konuyu actiginda annesi ofluyor pufluyordu. Gecen aksam annesiyle yine bu konuda tartisinca annesi kredinin miktarini soyledi ve sasirdim 15 milyar az soylemis . Hadi acalim is yerini dedi ogluna. O gunden beri annesine karsi sinirim var gicik oluyorum. Ve doruk ondan onceki aksam annem kandirdi bizi neler diyordu meltem bana yardim et diyordu is yeri acacgini duyunca annesine yoneldi benden uzklasti biraz. Bi yere cikmak istedi cikma dedim ama cikti ve ben telefonda agliyordum of yalandan diyip suratima kapadi cok kotuydum fenalik gecirdim bana karsi tavrindan ama umru olmadi. Ben ona dogumgununde playstation 4 alcaktim o bunu cok istiyrdu ve birden sana da zaten almistim bunu yaziklar olsun dedik once inanmadi sonra acaba dedi ve degisti biraz. Ve babam bana araba alacakti o gunden beri arabalari cok sevdigi icin cok ilgilendi bu konuyla ve babam.supriz yapmis almis dedim ve inandi tavirlari degisti. Eve geldim belgeleri goster dedi yok almamistim dedim annesinin yaninda diyor bunu birde sonra bana o zaman ben yalanciyla konusmam dedi kufur etti yatiyorum dedi saat 8de ve daha cikmadi telefonuma ve uyumus annesine sordum gece 1 de askim uyudunmu demis. Ve dunde 3te kalkti ve soguk konustu bende umursamadim onu ve o nerdesin falan diye kizdi biraz. Sonra bu insan surekli araba ne zaman alacaksiniz falan diyor her konusmada ama ben izmire gidecektim ayin 20sinde doruk gelecekti 16sinda 20sinde doncektik beraber. Babamlarda gelecekti ama babamin belinden rahatsizligi cikti malesef ve anca iyi olursa gelebilirlerdi. Ve doruk gelmis bana baban nasil kotu dedim demekki araba alip gelemiceksiniz diyor bana her konuda bunu soyluyor ne guzel gezerdik diye. Bu cocuk menfaatcmi diyorum ama her kurusunu benle harcayan biri bu insan ama artik bu dengesizliklerinden sıkıldım sanki beni sevmiyor. Beynim cok yorgun her yerim kasiliyor cok bıktım kizlar. Annesini zaten sevmiyorum. Doruk oraya gitti delirdi. Ve benim ruh sagligim bitmeye basladi sizce ne yapmaliyim kizlar??
nasil acacagi isten banane ? O is yeri acilirsa biz nisanlanabilecegiz. Annesi sozlenmeden once dorugun su an parasi yok iyi bir geliri olsun diye is yeri acacgim dedigi icin sözu kabul etti babam. Gunlerce anne ne zaman acacgiz derken sozlum annesinin tepkilerine anlam verememistim bana gore once acmak istemedi sıkısinca itiraf etti. Babam araba alacagini dorugun yaninda da soylemisti fakat dorugun benden once planlar yapmasi sinirime dokundu ve almayacak dedigimdeki tavirlari. Kiymet bilmem icin degil tavrini ogrenmem icin yapilan birseydi.Kaç yasindasiniz?
Paradan başka bir şey konuşmaz misiniz siz?
Nasil bir ilişki bu anlamadim. Annesinin acacagi isten vereceği paradan size ne? Babaniz araba alacak diye niye kandiriyorsunuz sizinle ilgilensin kiymet versin diye mi yoksa babaniz alamadi mi ve kizdi mi? Amaç ne hic anlamadim ben
Sozlumun anne baba ayri herkes kendi hayatina bakmis ve sozlumle pek ilglenilmemis o da lise 3 terk. Ve bir meslegi yok kargoda calisiyordu en son ama babam istemedi ve iyi gelirli bir iste calismasi sartiyla söz olur dedi annesi de ona is yeri acayim ben mimarim iyi gelir saglanir dedi bunun uzerine söz yapildi. Kiskanclik benden yana daha cok gecmiste bir iki guvensizlikten dolayi artik onlardan eser kalmadi ama yinede insan bazen acaba diyor. Dengesizlik ise cocuk gibi yetistirilmesinden dolayi dusuncesizlikleri cok.Tam olarak anlamadim. Niye annesi is yeri aciyor ogluna? Sözlünün meslegi isi yokmu?
Sorumsuzluk, dengesizlik, kiskanclik falan demissin.. Sorumsuz ve paraci bir insanla isin cok zor..
Oldu başka? Ic guveysi alalim mi birde nasil olur?Ve ve ve...
Madem babaniz size araba alacak kadar zengin ve siz sevgilinize ps4 alacak kadar para harcayabiliyorsunuz cocuga da dukkani siz aliverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?