• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YA SAĞLIM BITECEK YA DA ILISKIM.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maddiyatci bir insan menfaatci..
Babanin sana aldigi araba onu zerre kadar.ilgilendirmezken , sanki ona alinacak gibi bekliyor .. buba menfaatci denir.

Ayrica iliskinizde daha onemli sorunlar var , sana hakaret etmesi gibi mesela..
Annesini sana kotuleyen adamdanda hayir gelmez.
Yarin senide kotuler annesine...
Daha buyumemis sanirim sözlun.
Evet daha büyümemis. Uzakta olmasi da herseyi daha berbat ediyor.

Oncelikle sizden yorumlarinizda bir abla bir kardes bir arkadas gibi yorum yapmanizi rica ediyorum. Herkes yanlis yapabilir, gözü kör olabilir önemli olan yol gösterenin olmasi. 2.5 senelik iliskim var 2 aylik sözlüyüm . 2.5 sene iliskimiz inisli cikisli devam etti sorunlar kiskanclik, dengesizliklik ve bazsn sorumsuzluk. Sozlumun annesi babasi ayri annesi izmirde yasiyor babasi istanbul ben sozlumu tanidigimda sozlum istanbulda yasiyordu ve 5 gun once izmire annesinin yanina gitti. Nedeni ise babama verilen sozu tutmak .annesi mimar sozlume kalici bir isi olsun diye is yeri acacak. Ben universite okuyorum. 1 senem kaldi. Egerki sozler tutulursa bu yaz nisanlanacagiz. Annesi oncs aileme is yeri acicam demisti sonra kredi cekti oyaladi bizi biraz kredi almis yuksek miktarda ama bize az aldigini soyledi ogluna dahil. Onceleri acmak istemedi sanirim cunku sozlum bu konuyu actiginda annesi ofluyor pufluyordu. Gecen aksam annesiyle yine bu konuda tartisinca annesi kredinin miktarini soyledi ve sasirdim 15 milyar az soylemis . Hadi acalim is yerini dedi ogluna. O gunden beri annesine karsi sinirim var gicik oluyorum. Ve doruk ondan onceki aksam annem kandirdi bizi neler diyordu meltem bana yardim et diyordu is yeri acacgini duyunca annesine yoneldi benden uzklasti biraz. Bi yere cikmak istedi cikma dedim ama cikti ve ben telefonda agliyordum of yalandan diyip suratima kapadi cok kotuydum fenalik gecirdim bana karsi tavrindan ama umru olmadi. Ben ona dogumgununde playstation 4 alcaktim o bunu cok istiyrdu ve birden sana da zaten almistim bunu yaziklar olsun dedik once inanmadi sonra acaba dedi ve degisti biraz. Ve babam bana araba alacakti o gunden beri arabalari cok sevdigi icin cok ilgilendi bu konuyla ve babam.supriz yapmis almis dedim ve inandi tavirlari degisti. Eve geldim belgeleri goster dedi yok almamistim dedim annesinin yaninda diyor bunu birde sonra bana o zaman ben yalanciyla konusmam dedi kufur etti yatiyorum dedi saat 8de ve daha cikmadi telefonuma ve uyumus annesine sordum gece 1 de askim uyudunmu demis. Ve dunde 3te kalkti ve soguk konustu bende umursamadim onu ve o nerdesin falan diye kizdi biraz. Sonra bu insan surekli araba ne zaman alacaksiniz falan diyor her konusmada ama ben izmire gidecektim ayin 20sinde doruk gelecekti 16sinda 20sinde doncektik beraber. Babamlarda gelecekti ama babamin belinden rahatsizligi cikti malesef ve anca iyi olursa gelebilirlerdi. Ve doruk gelmis bana baban nasil kotu dedim demekki araba alip gelemiceksiniz diyor bana her konuda bunu soyluyor ne guzel gezerdik diye. Bu cocuk menfaatcmi diyorum ama her kurusunu benle harcayan biri bu insan ama artik bu dengesizliklerinden sıkıldım sanki beni sevmiyor. Beynim cok yorgun her yerim kasiliyor cok bıktım kizlar. Annesini zaten sevmiyorum. Doruk oraya gitti delirdi. Ve benim ruh sagligim bitmeye basladi sizce ne yapmaliyim kizlar??
bu varya pala pula çok düşkün biri söyleyim sana :( bu seni değil olmayan arabanı daha çok sevecek benden söylemesi tamamen çıkarcı bi kişiliği var karakteri oturmamış daha :(

Daha nişanlı bile değilken bu kadar senin parana düşkünse evlenince değişir mi sanıyorsun.
Annesi dükkan açınca para onda diye onu seçmiş:)
Annesi şu kızla evlen düğünü ben yaparım altına da araba alırım dese sevgili mevgili dinlemez gider evlenir.
Hiç uğraşma bence:)
Seni seviyor olsa sen ağlarken üzülürken küfür etmez, ya da iplemiyormuş gibi davranmaz:)

Sozlumun anne baba ayri herkes kendi hayatina bakmis ve sozlumle pek ilglenilmemis o da lise 3 terk. Ve bir meslegi yok kargoda calisiyordu en son ama babam istemedi ve iyi gelirli bir iste calismasi sartiyla söz olur dedi annesi de ona is yeri acayim ben mimarim iyi gelir saglanir dedi bunun uzerine söz yapildi. Kiskanclik benden yana daha cok gecmiste bir iki guvensizlikten dolayi artik onlardan eser kalmadi ama yinede insan bazen acaba diyor. Dengesizlik ise cocuk gibi yetistirilmesinden dolayi dusuncesizlikleri cok.

Calismayi istiyormu peki? Eger tembel calismayi sevmeyen bir insansa uzak dur.

öncesi küfür sonrası şiddet, sen bana onu aldın ben sana bunu alıcam sevgi namına birşey göremedim ben..

Daha nişanlı bile değilken bu kadar senin parana düşkünse evlenince değişir mi sanıyorsun.
Annesi dükkan açınca para onda diye onu seçmiş:)
Annesi şu kızla evlen düğünü ben yaparım altına da araba alırım dese sevgili mevgili dinlemez gider evlenir.
Hiç uğraşma bence:)
Seni seviyor olsa sen ağlarken üzülürken küfür etmez, ya da iplemiyormuş gibi davranmaz:)
Dimi cok haklisin:(

bu varya pala pula çok düşkün biri söyleyim sana :KK43: bu seni değil olmayan arabanı daha çok sevecek benden söylemesi tamamen çıkarcı bi kişiliği var karakteri oturmamış daha :KK43:
Ama o da her parasini benle harcar hep fedakar olmustur:( kendi alamiyor diye ben alcam diye mi heveslendi acaba:(

Ama o da her parasini benle harcar hep fedakar olmustur:KK43: kendi alamiyor diye ben alcam diye mi heveslendi acaba:KK43:
sen nemkadar iyi niyetlisin bacım :( bu kadar saf olma o parasını senle harcasa allah aşkına en fazla sanki kaç lira harcıyo hadi 200 olsun o kadar bile değildir? gözünü aç biraz sürekli onu savunur biçimde olma bacım mantığını kullan az biraz allah aşkına

okudugumdan anladıgım kadarıyla cıkarcı tavırları var. ve o arabayı alsaydın sen direksiyon yuzu göremezdın bence. değişik bi durum. bence maddiyat olayların da çok yüz göz olmuşsunuz. hata burda. hakkında hayırlısı kardeşim

Çok karman çorman yazmışsınız.
Tek anladığım şey bu çocuk evet belli ki menfaatçi bir tip.
Sağlık olmayınca ilişkinin i'sini gözünüz görürse şaşarım.
Herşeyin başı sağlık, insanın sağlığını kaybetmesi kadar korkunç birşey yok.
Mantıklı olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X