YA SAĞLIM BITECEK YA DA ILISKIM.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet daha büyümemis. Uzakta olmasi da herseyi daha berbat ediyor.

Ortada sağlıklı bi ilişki göremedim
kendine yazık etme arkadaşım

bu varya pala pula çok düşkün biri söyleyim sana bu seni değil olmayan arabanı daha çok sevecek benden söylemesi tamamen çıkarcı bi kişiliği var karakteri oturmamış daha

Daha nişanlı bile değilken bu kadar senin parana düşkünse evlenince değişir mi sanıyorsun.
Annesi dükkan açınca para onda diye onu seçmiş:)
Annesi şu kızla evlen düğünü ben yaparım altına da araba alırım dese sevgili mevgili dinlemez gider evlenir.
Hiç uğraşma bence:)
Seni seviyor olsa sen ağlarken üzülürken küfür etmez, ya da iplemiyormuş gibi davranmaz:)

Calismayi istiyormu peki? Eger tembel calismayi sevmeyen bir insansa uzak dur.

öncesi küfür sonrası şiddet, sen bana onu aldın ben sana bunu alıcam sevgi namına birşey göremedim ben..

Dimi cok haklisin

bu varya pala pula çok düşkün biri söyleyim sana bu seni değil olmayan arabanı daha çok sevecek benden söylemesi tamamen çıkarcı bi kişiliği var karakteri oturmamış daha
Ama o da her parasini benle harcar hep fedakar olmustur kendi alamiyor diye ben alcam diye mi heveslendi acaba

Ama o da her parasini benle harcar hep fedakar olmustur kendi alamiyor diye ben alcam diye mi heveslendi acaba
sen nemkadar iyi niyetlisin bacım bu kadar saf olma o parasını senle harcasa allah aşkına en fazla sanki kaç lira harcıyo hadi 200 olsun o kadar bile değildir? gözünü aç biraz sürekli onu savunur biçimde olma bacım mantığını kullan az biraz allah aşkına

okudugumdan anladıgım kadarıyla cıkarcı tavırları var. ve o arabayı alsaydın sen direksiyon yuzu göremezdın bence. değişik bi durum. bence maddiyat olayların da çok yüz göz olmuşsunuz. hata burda. hakkında hayırlısı kardeşim

Çok karman çorman yazmışsınız.
Tek anladığım şey bu çocuk evet belli ki menfaatçi bir tip.
Sağlık olmayınca ilişkinin i'sini gözünüz görürse şaşarım.
Herşeyin başı sağlık, insanın sağlığını kaybetmesi kadar korkunç birşey yok.
Mantıklı olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…